Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mourinho'ya açık mektup

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

güzel olmuş güzel..ama bizim yönetim falan açık eleştirileri bile anlamazken bu tip bir kinayeyi çözmeleri 2-3 haftalarını alabilir söyliyeyim ben.
    sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

Mourinho'nun MANTALITESI bizi calistirmaya yetmez!

Yorum

Yazar Frp felan yaziyordur herhalde =) Güzel yazmış
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

zaten gelse adıyla şampiyon oluruz
          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

morinho derki ben size başka bi tane göndereyim benden olsun.
            Özkan SÜMER

Yorum

yerli mourinho ersuna gönderin böyle bir mektup hele bi
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

ne capellosu ne mourinhosu.beyler ilk önce sahadaki takıma bir bakın.gökdeniz hariç elle tutlur başka topçu kaldımı.çıkıp bu adamlarmı sahaya şampiyon yapacak bu takımı.ilk önce şu nuri ve yandaşlarından temizlenmeli bu kulüp.nurinin geldiği senedeki kadroya bakın bide şimdikine.bu adamın klübün başında kalmasıyla bi yunanın bu ülkeyi yönetmesi arasında bi fark kalmadı.

Yorum

gülelim mi napalim yaa...ne hallere düstükkk..bizi bu hallere düsürenelr bi utanıp defolup gitseelrr
                  ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne capellosu ne mourinhosu.beyler ilk önce sahadaki takıma bir bakın.gökdeniz hariç elle tutlur başka topçu kaldımı.çıkıp bu adamlarmı sahaya şampiyon yapacak bu takımı.ilk önce şu nuri ve yandaşlarından temizlenmeli bu kulüp.nurinin geldiği senedeki kadroya bakın bide şimdikine.bu adamın klübün başında kalmasıyla bi yunanın bu ülkeyi yönetmesi arasında bi fark kalmadı.
                    agzına elıne saglık cok guzel yazdında bu adam zaten yunan ve takımında baskanıbunun ataları yunanlılardan trabzonda kalanlar
                    sana ne şarkılar ne şiirler yeter.TRABZONSPOR ismin cihana bedel.sana tek bır söz UGRUNDA OLURUM BUNU BIL YETER.

Yorum

Aslında bu mektubu İngilizce'ye çevirip bu adama yollamak güzel bir fikir. Mesela Birleşmiş Milletler dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir sorunla karşılaşan halklara yardım gönderiyor. Böyle bir sebeple de bizim durumumuz UEFA düşer ve orası duruma el koyar. İlk etapta bize belki UEFA'dan iyi yöneticiler ve teknik direktör gönderebilirler.

Yorum

bu yazı benim demek istediklerimi anlatıyo.....

Yorum

Ben böyle fırsatçılık görmedim..

Ziya Hoca'nın koltuğu sallanıyor haberleri çıkınca bastı istifayı.Kendi klubünü sezon başında ortada bıraktı. Böyle etik olmayan davranış sahiplerini bu klüple nasıl ilişkilendirebiliyorsunuz.Mourinho mesajımı okuyorsan şunu bilki istenmiyorsun.
                          Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

Mesaj içerik olarak çok hoş, yönetime ziya doğana yazılmış ilgi çekici ve onlara karşı bir tokat niteliğinde bir cevap. gerçekten tebrikler yazar için.
                            İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

çok hoş bir mektup
                              ingilizce bilsem çevirip gönderirdim
                              BANA HER YER TRABZON
                              ALPER DALKIRAN

Yorum

ya bu adam ts yi sampuan yapar
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Yükleniyor...
                                X