Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mourinho'ya açık mektup

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

*
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Ben gerçekten yazılmış sandım bir ara

Yorum

avatarında güzelmiş capello ziyaya benziyor..

Yorum

göndersek acaba kabul edermi..
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

ben okurken pek gülmem bu yazıyı dokurken güldüm çok güzel hazırlanmış ciddi de olabielir neden gönderilmesin ki ?
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Neden olmasınki bunu düşünenler gayet ii bir iş yapmış parasını verdikten sonra seve seve gelir...En azından gelmese bu yazıyı okuduktan sonra bize TD bile önerebilir

Yorum

Yazı çok güzel olmuş,ince dokundurmalar var.Ama mizahı bir tarafa bırakırsak,ben Mourinho'yu Trabzonspor'a istemem.
                keyif adamı ..

Yorum

yanında birde ziyaya mektup yollasak
                  Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Mourinho döver nuriyi bir taşla iki kuş vururuz..

Yorum

Kovulmuş adamı ne yapacağız ya!!!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mantığa bak yaHey ALLAH'ım sabır ver!!!

Yorum

bu yazıyı okuyunca hyal gücünün hakikaten sınırı olmadığını anladım. harcamayın vaktinizi boyle seylerle. sizi reel dünyaya davet ediyorum.
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu yazıyı okuyunca hyal gücünün hakikaten sınırı olmadığını anladım. harcamayın vaktinizi boyle seylerle. sizi reel dünyaya davet ediyorum.
                            Nden öyle düşünüyosun sponsorunu bul ver parasını nasıl geliyo...Bu devirde herşey para...

Yorum

İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu kardeş seni görende Mourinho bize gelmeyi çok istiyor sanacak. Güldürdün beni. Bu adamı biz ister isteyelim yada istemeyelim. Bu adam bize gelmez. Yani bu şuna benzer mercedese binerken bir anda hacı murata binmek gibi birşey olur mourinho için.
                              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

Bir kuyuya taş attım hala çıkaramıyorsunuz ha!Şaka yaptık şakaaa

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X