güzel olmuş güzel..ama bizim yönetim falan açık eleştirileri bile anlamazken bu tip bir kinayeyi çözmeleri 2-3 haftalarını alabilir söyliyeyim ben.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mourinho'ya açık mektup
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yazar Frp felan yaziyordur herhalde =) Güzel yazmışTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
ne capellosu ne mourinhosu.beyler ilk önce sahadaki takıma bir bakın.gökdeniz hariç elle tutlur başka topçu kaldımı.çıkıp bu adamlarmı sahaya şampiyon yapacak bu takımı.ilk önce şu nuri ve yandaşlarından temizlenmeli bu kulüp.nurinin geldiği senedeki kadroya bakın bide şimdikine.bu adamın klübün başında kalmasıyla bi yunanın bu ülkeyi yönetmesi arasında bi fark kalmadı.
Yorum
-
İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene capellosu ne mourinhosu.beyler ilk önce sahadaki takıma bir bakın.gökdeniz hariç elle tutlur başka topçu kaldımı.çıkıp bu adamlarmı sahaya şampiyon yapacak bu takımı.ilk önce şu nuri ve yandaşlarından temizlenmeli bu kulüp.nurinin geldiği senedeki kadroya bakın bide şimdikine.bu adamın klübün başında kalmasıyla bi yunanın bu ülkeyi yönetmesi arasında bi fark kalmadı.bunun ataları yunanlılardan trabzonda kalanlar
sana ne şarkılar ne şiirler yeter.TRABZONSPOR ismin cihana bedel.sana tek bır söz UGRUNDA OLURUM BUNU BIL YETER.
Yorum
-
Aslında bu mektubu İngilizce'ye çevirip bu adama yollamak güzel bir fikir. Mesela Birleşmiş Milletler dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir sorunla karşılaşan halklara yardım gönderiyor. Böyle bir sebeple de bizim durumumuz UEFA düşer ve orası duruma el koyar. İlk etapta bize belki UEFA'dan iyi yöneticiler ve teknik direktör gönderebilirler.
Yorum
-
Ben böyle fırsatçılık görmedim..
Ziya Hoca'nın koltuğu sallanıyor haberleri çıkınca bastı istifayı.Kendi klubünü sezon başında ortada bıraktı. Böyle etik olmayan davranış sahiplerini bu klüple nasıl ilişkilendirebiliyorsunuz.Mourinho mesajımı okuyorsan şunu bilki istenmiyorsun.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
Yorum