Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mourinho'ya açık mektup

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir kuyuya taş attım hala çıkaramıyorsunuz ha!Şaka yaptık şakaaa

Yorum

İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir kuyuya taş attım hala çıkaramıyorsunuz ha!Şaka yaptık şakaaa

Yahu güldürdün beni.
      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

Ama ben ciddiyim abi, Morinho gibi çirkef bir adamı bu takımın başında görmek istemem.Capello varken ona mı kaldık canım

Yorum

İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ama ben ciddiyim abi, Morinho gibi çirkef bir adamı bu takımın başında görmek istemem.Capello varken ona mı kaldık canım
          Büyük Takımın Büyük TARAFTARI

Yorum

İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            göndersek acaba kabul edermi..
            portekiz milli takim basina gelebilecegi yaziliyordu istifasindan sonra scolarinin gidici olabileceginden.

Genel olarak mektup iyi güzel yazilmis ama durum o kadar vahimki say say bitmiyor sorunlar. Bunlari toparlamak icin cok önemli degisiklikler gerekir, bir td ile olacak is degil.

Öncelikle ne yapdigini bilen, ilerisini görebilen ve basariya ac bir yönetim gerekir. Sampiyonlugu uzakda degil önünde gören, 3 söz verdim yerine getirdim kafasiyla kendi kendini kandirdigini bilen insanlar.

Öyle bir yönetim uygun bir td getirmesi ile eski gücümüze dönebiliriz.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

kabul etmesi hayal olur

ama hayali düşü bile güzel beee
              Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

Arkadaşlar, başlıkta Mourinho'nun adı geçse de yazının kinayeli bir anlatımla Trabzonspor yönetimine ve Türkiye’deki futbol düzenine yönelik olarak kaleme alındığı çok açık. O nedenle tartışmanın odak noktasının “Mourinho'nun Trabzonspor’a gelme ihtimali” olmadığının dikkatine varırsanız ve bu yönde yorumlarda bulunursanız iyi olur.

Aksi takdirde başlığı kilitlemek durumunda kalırız.
                Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

çok güzel bir yazı... Dokundurmalar, eleştiriler, diğer yönüyle de; hayal dünyası, ya da değil. Trabzonsporlu birinin her zaman büyük hayalleri olmalı zaten..

Yorum

Güzel eleştirmiş.Okuduğumda durumumuzun ciddiyetini daha iyi gördüm.

Yorum

NDND'den esimleniş olmasın bu adam.

Yorum

yazı güzel ama ezikler okursa bizile makara yaparlar

Yorum

İlk olarak inegöl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yazı güzel ama ezikler okursa bizile makara yaparlar
                          ezikleri takan kim adı üzerinde zavallı dünyanın zavallı yaratıkları

Yorum

PS: Sponsorlarınla ilgili bir sorun olmaz. Hem Samsung hem American Express Türkiye'de de var. Armani pardesü ve takım ile ilgili de Milli Takım hocamız Fatih Terim'e danışabilirsin.

Hepsi güzel de burası olmamış, ne yapsın Samsung ve diğerleri küçük bir şehrin takımında hoca olan birini? Bu sponsorlukları, ancak Trabzonsporu dünyanın en iyi 5 takımı arasına sokabilirse geri alabilir, anında bitirirler sözleşmesini. İlk 5 e girmek de (gerçekçi olursak) 4-5 seneden fazla sürer.

Armaniymiş...
                            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

O kadar ovgulu yorumlari gordukten sonra bende okuyayim dedim yaziyi ve okudumda. Genel olarak guzel olmus, yazanin parmaklarin saglik diyorum. Yine futbolu iyi bilen bir taraftardan bahsedilmis. O hangi taraftar acaba

Yorum

İlk olarak Vegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O kadar ovgulu yorumlari gordukten sonra bende okuyayim dedim yaziyi ve okudumda. Genel olarak guzel olmus, yazanin parmaklarin saglik diyorum. Yine futbolu iyi bilen bir taraftardan bahsedilmis. O hangi taraftar acaba
                                O taraftarlar güzel atlara binip gittiler.
                                Kalanların bir kısmı sağlığını, bir kısmı da ahlakını bozmamak için uzak duruyor.
                                Bir kısmı kati olmamak için futbolu hatırlatacak şeylerden bile kaçınıyor.
                                Azımsanmayacak bir kısmı da Orucunu, haccını bir maç uğruna ziyan edecek derecede keçileri kaçırmış durumda.

Yorum

Yükleniyor...
                                X