İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiletisim, iyi forumlar.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana ilk cevap daha mantıklı geliyor.
Ne yazık ki sizler kadar iyimser bakamıyorum.
Samet Aybaba, Yazıcı ve Abdül'ün kenar adamı yapılmaya çalışma hikayesini yazar ancak.En son artvints tarafından düzenlendi; 21.05.2018, 19:58.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey Allah'ım ya, iyi forumlar.
20 sene futbolculuk yapan adam bir yanda, siradan deli bir rizeli is adami diger yanda
heyde hey"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon Kulis†@tskuliscom 38 sn.39 saniye önce
SON DAKİKA: Eski oyuncumuz Hüseyin Cimşir'in yardımcı antrenör olacağı kesinleşti. Cimşir, Trabzonspor'da 2'nci adam konumunda olacak.
Eger Osman Özköylü tercih edillirse geleceğimiz açık.Bunu laf olsun diyesöylemiyorum.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya hey Allahim
20 sene futbolculuk yapan adam bir yanda, siradan deli bir rizeli is adami diger yanda
heyde hey, 20 yıl prof. futbol oynayan nice adam var bomboş insanlar, bomboş.
Sırf forma giydi diye görev veremeyiz. Hasan Şaş, Ümit Davala vs. bunların Galatasaray'daki yeri ve önemi ile Hasan Üçüncü'nün bizdeki yerini falan kıyaslıyorsun.
Bu zihniyetle, küme düşme sürecimizi hızlandırmış oluruz.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 21.05.2018, 20:05.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yanlı bakıyorsun bence, 20 yıl prof. futbol oynayan nice adam var bomboş insanlar, bomboş.
Sırf forma giydi diye görev veremeyiz. Hasan Şaş, Ümit Davala vs. bunların Galatasaray'daki yeri ve önemi ile Hasan Üçüncü'nün bizdeki yerini falan kıyaslıyorsun.
Bu zihniyetle, küme düşme sürecimizi hızlandırmış oluruz.
sabah 3te tuvaleti tikandiginda melonun cagirdigi kisiylen kiyasladim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben onu Hasan Şaş, Ümit Davala vs len kiyaslamadim
sabah 3te tuvaleti tikandiginda melonun cagirdigi kisiylen cagirdim, uzatmayayım ben.
İnşallah Trabzonspor için en iyisi hangisi olacaksa, o olur.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok farklı kafalardayız bu konuda da, uzatmayayım ben.
İnşallah Trabzonspor için en iyisi hangisi olacaksa, o olur.
ben hasanin yattaraya Türk kimliginde soy adini ücüncü yazdirdigi özelligi kullanmaktan bahs ediyorum
oyuncular arasi iletisimi girgir samataylan hafifletecek, Trabzondaki günlük hayatta oyuncularin yasamini kolaylastiracak biri olarak..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk futbol tarihinin en önemli kazmalarından biri olarak HÇ son derece akıl dışı bir tercih. Laf olsun diye iş yapıyorlar.
Yetenekli futbolcu iyi teknik adam olmuyor
Futbolculuk zamanında pozisyon bilgisi ve çalışkanlığı ile on plana çıkan oyuncular çoğunlukla başarılı teknik adamlık kariyerleri yaptılarİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
fatih tekke gelmelidir trabzomspor her zaman zor şartlar altında yarıştı bu ligde ne zaman ha bu sene rahatız deli gibi transfer yapacaz borç yok harç yok dedikki ? Fatih tekke tamam tecrübe kazanmalı eyvallahta çok tecrübeli hocayıda gördük 6-1 lerle 3-0 dan 3-4 verilen maçlarla trabzonspor deneme tahtası değil evet ama bazen yürümeden koşmalı insanlar fatih tekke daha çok yeni td deneyimsiz evet ama zidane’da öyleydi he sen real madrid şartlarıyla trabzonsporumu kıyaslıyosun dersetn tabikide asla ama bu klüp biraz güvenmeli evet hamiyi harcadık shotayı harcadık ama fatih tekkeyi harciyacağımızı düşünmüyorum aksine fatih tekke bizi harcar tamam oda diğerleri gibi klüp efsanesi iyi futbolcu ama karakterden dolayı onların önünde onun üzerinde trabzonun hırçın karakteri var sözünü dinlemeyen oyuncuya dinlettirecek otorite var ve para için değil klüp için oynatacağına çoğumuz inanıyoruz efsaneler herzaman zor şartlarda iyi şeyler yaparken doğar ersuna ettiğimiz sabrı fatih tekkeye göstermeliyiz
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın antrenörü belli olmadan yardımcısının belli olmasının mantığını biri bana açıklayabilir mi?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yanlı bakıyorsun bence, 20 yıl prof. futbol oynayan nice adam var bomboş insanlar, bomboş.
Bu zihniyetle, küme düşme sürecimizi hızlandırmış oluruz.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
Yorum