Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mevcut şartlarda Tekke diyorduk ama Ünal karaman süpriz oldu.Hayırlısı olsun inşallah.Başarılı olmasını çok isterim.Adamlığına,Trabzonsporluluğuna şüphe yok. Umarım teknik direktörlük anlamında da birşeyler katmıştır kendine.
    Tekke de kendini geliştirir bu arada.Ve bazılarına kanıtlar kendini.

Şimdi önemli olan iyi bir ekip kurmak...Fatih Terimin başarısının sırlarından biri budur.İyi bir ekip.
    Caner Cuvalcıoglu ve Hüseyin Çimşir iyi hamle.
    Darısı Alper Boğuşlu ve Halil Yazıcıoğluna.
    Ayrıca yabancı bir kondisyoner ve sağlam maç analiz ekibi şart. Scouting zaten gerekli.
    En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 22:35.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alper de kötü bir kaleciydi metin aktas da.Demek ki kötü kalecilerden iyi kaleci antrenörü cikiyor.
      ahmet bulutta berbat kaleciydi

demekki kötü kalecilerden adam oluyormus...
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Timur Atalay, Samet Hoca döneminde bizde kondisyoner olarak görev yapmıştı.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Alper Hoca'nın Onur üzerindeki etkisi büyüktür ama Onur'daki performans düşüklüğünü direkt olarak Alper Hoca ile ilişkilendirmek pek doğru değil. Benim kanaatimce Onur'daki sıkıntı sakatlık ve rekabet temeline dayanıyor. Kaldı ki Alper Hoca bile Onur'a eskisi kadar güvenmiyor olsa gerek ki uzun süredir milli takım aday kadrosuna 3 veya 4.kaleci olarak bile çağırılmıyor. İşin özünde seçici olan elbette ki milli takım teknik direktörüdür ama kaleci antrenöründe imtiyazı vardır...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alper Hoca'nın Onur üzerindeki etkisi büyüktür ama Onur'daki performans düşüklüğünü direkt olarak Alper Hoca ile ilişkilendirmek pek doğru değil. Benim kanaatimce Onur'daki sıkıntı sakatlık ve rekabet temeline dayanıyor. Kaldı ki Alper Hoca bile Onur'a eskisi kadar güvenmiyor olsa gerek ki uzun süredir milli takım aday kadrosuna 3 veya 4.kaleci olarak bile çağırılmıyor. İşin özünde seçici olan elbette ki milli takım teknik direktörüdür ama kaleci antrenöründe imtiyazı vardır...
            ben bu konunun daha cok 3 temmuz yüzünden oldugunu düsünüyorum

bu konuda alper hocayi bastirmak icin neden ariyordular, bu sene ara sira verdi bunu
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Futbolcu ünala sonuna kadar evet ama TD ünala hayır. Eski futbolcu Td olsun ekolüne karşıyım. Kim hak ediyorsa başarılıysa o gelsin kardeşim. Duygusallıkla olmaz bu iş olsaydı hami ile şota ile tolunay ile olurdu. Ünal hocayı da seviyorum ama trabzonspor kadar değil.

Yorum

• İyi futbolcudan iyi antrenör olur yanılgısı tek bizim Türk taraftarlara ait sanırım. Metin Aktaş’ın antrenörlüğüne bire bir tanıklık ettiniz sanırım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Artık belli olduğuna göre, burada ve farklı ortamlarda destek olmak gerekli. Bu açıdan başlığı kapatmanın doğru olacağını düşünüyorum.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                  X