İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak İlker Gazioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePetkovic - Erman Güraçar - Erdinç - Oumar - Tayfun Cora - Lee Young- Aurelio - Erman Özgür - Hüseyin - Gökdeniz - Somers - Fatih Tekke. As futolcular bunlar. Diğerlerini saymaya bile gerek yok. Ligi 7.bitirdi. İstanbul takımları ile yapılan maçlarda galibiyet yok.
TS 0 Fb 0
TS 1 Bjk 1
TS 1 Gs 2
Fb 3 TS 2
Bjk 0 TS 0
Gs 2 TS 1
Ayrıca o sezon ligi Trabzonspor'un üstünde bitiren G.Birliği , G.Antep ve Malatya'ya karşı ise sadece G.Antep'i Avni Aker'de yendik.
TS 1 G.Birliği 1
TS 2 G.Antep 1
TS 0 Malatya 2
G.Birliği 2 TS 1
G.Antep 0 TS 0
Malatya 2 TS 2
Trabzonspor o sezon 21 maçta puan kaybetti. (12 beraberlik 9 mağlubiyet) ve bu 21 maçın 11'i ilk altı sıradaki takımlara karşı.
Türkiye kupasında G.Antep Belediye , Sivas, Ankara , Malatya ve G.Birliği ile oynarak kupayı kazandık.
Ertesi sezon (2003-2004) Samet Aybaba 14.hafta görevinden ayrılıyor. Bu hafta itibariyle lider Bjk'nin 6 puan gerisinde 28 puanla 3.sırada Trabzonspor. O sezon şampiyon olan Fener de aynı puanda.8. Kuşatma
Yorum
-
Trabzon Kulis†@tskuliscom 38 sn.39 saniye önce
SON DAKİKA: Eski oyuncumuz Hüseyin Cimşir'in yardımcı antrenör olacağı kesinleşti. Cimşir, Trabzonspor'da 2'nci adam konumunda olacak.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[FONT="]Trabzon Kulis†@tskuliscom 38 sn.39 saniye önce
[/FONT]
[FONT="]SON DAKİKA: Eski oyuncumuz Hüseyin Cimşir'in yardımcı antrenör olacağı kesinleşti. Cimşir, Trabzonspor'da 2'nci adam konumunda olacak.
[/FONT]
Yazık.
Yorum
-
3 gün once yaptigim yorum :
"Herkesin dilinde Fatih ve Gökdeniz ama ben Hüseyin Cimsir'in hem.futbol bilgisine hem karakterine büyük saygı duyuyorum
Yerli bir ekip olusturulacaksa mutlaka içinde yer almalı"
Serhat Demirtaş :Trabzonspor da hoca bu hafta ici belli olacak ama yardımcısının eski kaptanlardan hüseyin çimşir olacağı kesinleşti. yakışır kaptana
Ben çok mutlu oldum
Hadi bakalim antreman sahasında yardımcı antrenorune fırça çekip özür diletmeye ayağına çağıran futbolcular barınsın bakalım şimdi takımda...
Yönetim doğru yolda
Ve bu yolda en büyük savaşı Trabzonspor taraftarına karşı verecek
Umarım pes etmezlerEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 21.05.2018, 19:23.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 gün once yaptigim yorum :
"Herkesin dilinde Fatih ve Gökdeniz ama ben Hüseyin Cimsir'in hem.futbol bilgisine hem karakterine büyük saygı duyuyorum
Yerli bir ekip olusturulacaksa mutlaka içinde yer almalı"
Serhat Demirtaş :Trabzonspor da hoca bu hafta ici belli olacak ama yardımcısının eski kaptanlardan hüseyin çimşir olacağı kesinleşti. yakışır kaptana
Ben çok mutlu oldum
Hadi bakalim antreman sahasında yardımcı antrenorune fırça çekip özür diletmeye ayağına çağıran futbolcular barınsın bakalım şimdi takımda...
Yönetim doğru yolda
Ve bu yolda en büyük savaşı Trabzonspor taraftarına karşı verecek
Umarım pes etmezler
en azinda bir lider sorunu yasamayiz, hüseyin takimida sehire yakinlastirir
umarim hasan ücüncüyüde teknik kadroda degerlendirirler
taktik, teknik ve liderlik 0 olsada insanlarlan iletisimde 10 numaradir, herkesin derdine yetisir...
böyle seyler önemli"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın antrenörü belli olmadan yardımcısının belli olmasının mantığını biri bana açıklayabilir mi?
Kamuoyundaki baskıyı kırmak için zaman ve destek kazanmak amacıyla ufaktan yardımcısı kamuoyuna yem olarak atılır
Teknik direktörün de Samet Aybaba olduğuna kesin gözüyle bakiyorum
Uzun yıllardır kupa kazanma sıkıntısı yasayan bu camiada son kazanılan kupalardan birisini beraber kazandılar
Takım ve ekip ruhunu oluşturup sürdürmeyi bilen iki isimEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 21.05.2018, 19:44.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın antrenörü belli olmadan yardımcısının belli olmasının mantığını biri bana açıklayabilir mi?En son artvints tarafından düzenlendi; 21.05.2018, 19:47.
Yorum
-
cok basit bakiliyo bu teknik direktor olayina. biri ziya dogan diyo 11 mac ust uste kazanmis diye. biri samet aybaba diyo sebepsiz yere. bi teknik direktorun futbolculara ilk diyecegi sey futbolun ayakla degil, kafayla oynandigi ve kafasindaki seyi ayagina yaptirabilenin futbolcu oldugunu soylemesi gerek. cunku herkes kafasinda iyi futbol oynar ama ayagiyla beceremez. ornegin olcay, ornegin bero, damdoy, kucka vs bunlarin hepsi 3. lig futbolculari. Bu teknigide futbolculara turkiyede gecirmek zordur. cunku turk mantalisesi herzaman herkesin ara pas vermek istemesi veya illa calim atacak. Bu tur seylerden yola cikarsak; sozunu gecirebilen ama neseli olan, saygi duyulan, oyun okuyup degisiklikler yapabilen bi adama ihtiyacimiz var. + mac esnasinda teknik direktorun dedigi ve demedigi seyleri yapabilen futbolcular gerekiyo, yani yeri gelince kendisi yaratip biseyler yapmasi gerek. zeki futbolcularla beraber sampiyon olunur. onurun topu oyuna sokusu bile beni rahatsiz ediyo. nere attigi belli degil. ceza sahasinda cogalamiyoruz. orta geliyo 2 adam var veya orta gelmiyo cunku kanat oyuncularimiz yok.. 10 kere ofsayta dusen adama bagiran kaptan yok takimda. 3 kere top kontrol edemeyen adam oyundan cikarilmiyo. Tamer tuna olabilir, sergen yalcin, dunya kupasindan sonra joachim löw ( millete 5 milyon verecegine buna ver), luis enrique, jorge sampaoli, luciano spalletti, senol gunes.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle
en azinda bir lider sorunu yasamayiz, hüseyin takimida sehire yakinlastirir
umarim hasan ücüncüyüde teknik kadroda degerlendirirler
taktik, teknik ve liderlik 0 olsada insanlarlan iletisimde 10 numaradir, herkesin derdine yetisir...
böyle seyler önemli
Erdinç Yavuz, Alişen Kandil, Tayfun Cora bunları falan da alalım, buluruz elbet kulüpte bir koltuk onlara da.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor hayır kurumu mu ne bu böyle işkur gibi işe alıyoruz bunları
gs ye bak
onlar hayir kurumumu, böyle sampiyon oldular
abdurrahim albayrakin yaptiklarini hasan tek parmagiylan yapar..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntrenör bellidir
Kamuoyundaki baskıyı kırmak için zaman ve destek kazanmak amacıyla ufaktan yardımcısı kamuoyuna yem olarak atılır
Teknik direktörün de Samet Aybaba olduğuna kesin gözüyle bakiyorum
Uzun yıllardır kupa kazanma sıkıntısı yasayan bu camiada son kazanılan kupalardan birisini beraber kazandılar
Takım ve ekip ruhunu oluşturup sürdürmeyi bilen iki isimİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca kim olursa olsun, yanına yardimci verecek çapta bir klüp olmalıyız. Yeni hoca adayları bu şekilde yetişir ancak.
Ne yazık ki sizler kadar iyimser bakamıyorum.
Samet Aybaba, Yazıcı ve Abdül'ün kenar adamı yapılmaya çalışma hikayesini yazar ancak.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle degil
gs ye bak
onlar hayir kurumumu, böyle sampiyon oldular
abdurrahim albayrakin yaptiklarini hasan tek parmagiylan yapar...BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
Yorum