Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'dan Taraftara Fransız Devrimi Örneği

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

slm

İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olur tabi olur, olma mı hiç... Siz bu kafayla gidin o da olur.

Yakında birileri de çıkıp başkan İsmail Türüt olsun derse şaşırmayacağım...
    o zeka fışkıran aklında heralde bi başkan adayı vardır
    İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
    Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

İlk olarak vectra29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gölge etmesin, başka ihsan istemez. albayrak ve may, fark göremiyorum.

Yorum

O olmasın bu olmasın..

Kim olsun abi bizim başkan ?
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o zeka fışkıran aklında heralde bi başkan adayı vardır
          Bu taraftarın Nuri Albayrak'ın istifasını isterken, yerine M. Ali Yılmaz, İbrahim Cevahir gibi isimleri önermesi kişi odaklı düşünmeyi aşamadığının ve geçmişten asla ders almadığının kanıtıdır. Önemli olanın Trabzonspor değerlerine sahip çıkmak olduğu anlaşılamadı hala.

Cevahir Trabzonspor'un şampiyon olmasını sağlayan değerlerin hangisine ne derece yakın durmaktadır? Göreve gelirse Nuri Albayrak'ın yapmadığı icraatları yapacağını neye dayanarak iddia ediyorsunuz? Hadi hepsini geçtim, Nuri Albayrak ve İbrahim Cevahir'in vizyonları arasında ne gibi bir fark vardır acaba sevgili fındıkoğlu?

Başkan adayımı merak ettiysen söyleyeyim, Trabzonsporlu duruşunu, Trabzonspor kültürünü temsil edebilecek, Türkiye'de "Trabzonlu kırodur!" imajı yaratmayacak her Trabzonsporlu benim için ideal başkan adayıdır.
          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mehmet ali yılmaz "may" olduğuna gore nuri albayrak çoktan "nal" olmuştur...
            bence 'nal' değilde olsa olsa ''nuri alco'' yakışır kendisıne ıkide kötü sonucda
            umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

may en iyisi bence bu adamın karşısına kim çıkabiliyordu şunu oyuncuyu alın dendiğinde hangini almadı evet bazı yanlışları olmuştur ama genede bence en iyisi may dır
              işkenaz

Yorum

Türkiye için Süleyman Demirel neyse, Trabzonspor içinde M. Ali Yılmaz aynı şey.
                Herkes bıkmıştır bu zatlardan ama nedense ortaya çıktıklarında insanlar büyülenmiş gibi peşlerinden gidiyor.
                Artık uyanmanın zamanı gelmedi mi???
                Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

slm

İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu taraftarın Nuri Albayrak'ın istifasını isterken, yerine M. Ali Yılmaz, İbrahim Cevahir gibi isimleri önermesi kişi odaklı düşünmeyi aşamadığının ve geçmişten asla ders almadığının kanıtıdır. Önemli olanın Trabzonspor değerlerine sahip çıkmak olduğu anlaşılamadı hala.

Cevahir Trabzonspor'un şampiyon olmasını sağlayan değerlerin hangisine ne derece yakın durmaktadır? Göreve gelirse Nuri Albayrak'ın yapmadığı icraatları yapacağını neye dayanarak iddia ediyorsunuz? Hadi hepsini geçtim, Nuri Albayrak ve İbrahim Cevahir'in vizyonları arasında ne gibi bir fark vardır acaba sevgili fındıkoğlu?

Başkan adayımı merak ettiysen söyleyeyim, Trabzonsporlu duruşunu, Trabzonspor kültürünü temsil edebilecek, Türkiye'de "Trabzonlu kırodur!" imajı yaratmayacak her Trabzonsporlu benim için ideal başkan adayıdır.
                  herşeyi çok güzel resmetmişsin ama senden beklediğim cevap bu değil. bildiğin bir isim varmı? varsa o ismi fısıldarsan bizlere belki o şahsı destekleriz. birilerini ayıplamak güzel ama alternatif sunmanı bekliyorum sevgili kardeşim.
                  İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                  Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

Özkan Özkan
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi
                      herşeyi çok güzel resmetmişsin ama senden beklediğim cevap bu değil. bildiğin bir isim varmı? varsa o ismi fısıldarsan bizlere belki o şahsı destekleriz. birilerini ayıplamak güzel ama alternatif sunmanı bekliyorum sevgili kardeşim.
                      "Trabzonsporlu duruşunu, Trabzonspor kültürünü temsil edebilecek, Türkiye'de "Trabzonlu kırodur!" imajı yaratmayacak her Trabzonsporlu" gibi geniş bir tarif senin için yeterli değilse isim zikredelim, peki...

Mütevazi ve beyefendi kişilikleriyle başkan oldukları dönemde Trabzonspor'a bütün özverileriyle hizmet etmiş ve takımımıza taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazandırmış olan Faruk Özak veya Atay Aktuğ isimleri örnek olarak verilebilir sanırım. Trabzonsporlu çizgisi, Trabzonsporlu duruşu dediğim modele ikisi de uygun. Dikkat ederseniz hiç kimse bu insanların Trabzonsporluluklarını sorgulamamıştır, siyasi kariyerleri olmasına karşın kimse onlar için "onun bunun maşası" dememişlerdir, kimse onlara "hırsız" imasında bulunmamıştır, onlar da asla değerlerimizle çelişen tavırlar sergilememişlerdir. Onlara yönelik tek eleştiri noktası sportif başarısızlıklar olmuştur ki, Albayrak zamanındaki rezaletin onda biri bile olmayan başarısızlıklardır bunlar. Dolayısıyla zaman zaman biz de kendilerine kızsak da, Trabzonspor başkanlık koltuğuna yakışan insanlar olduklarını herkes kabul etmiştir.

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Özkan Özkan
                      Aslında Özkan Sümer'i de sayardım ama kendisinin kongre sonrası bazı politikalarından hiç memnun kalmadım ve açıkçası hayal kırıklığına uğradım. O cezalı o nedenle...
                      Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

can abiye tamamen katılıyorum.başlık için ise söylenecek söz evet trabzonspor taraftarı bir ihtilal yapmalıdır!bunu yapacak güce ve zekaya sahiptir.fakat asla ama asla takımın başına mehmet ali yılmaz denilen adamı getirmemelidir.tahminim getirmeyecektir de
                        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Mehmet Ali Yılmaz bunları gerçekten söylemiş mi? Bu açıklamalar tam bomba olmuş. Onursal Başkanımızın bahsettiği ihtilali anlaşılabilmesi için şöyle kısaca özetleyeyim;

Fransız Devrimi veya Fransız İhtilali (1789-1799), Fransa'daki mutlak monarşinin devrilip, yerine cumhuriyetin kurulması ve Roma Katolik Kilisesi'nin ciddi reformlara gitmeye zorlanmasıdır. Avrupa ve Batı dünyası tarihinde bir dönüm noktasıdır.

Monarşi (ya da krallık) bir hükümdarın devlet başkanı olduğu bir yönetim biçimidir. Bu hükümdar, Türkçede kral, imparator, şah, padişah, prens, emir gibi çeşitli adlar alabilir. Bir monarşiyi diğer yönetim biçimlerinden ayıran en önemli özellik, devlet başkanının bu yetkiyi yaşamı boyunca elinde bulundurmasıdır. Cumhuriyetlerde ise devlet başkanı seçimle işbaşına gelir.Monarşi,bir sultanın,hükümdarın veya padişahın tek başına egemen olduğu sisteme denir.

Nuri Albayrak ile Mehmet Ali Yılmaz dönemlerini karşılaştırdığımda, hangisinin yönetim şeklinin Monarşi düzenine yakın olduğu baiz görülüyor. Hal böyleyken, Onursal Başkanımızın bu ani çıkışı beni hayretlere düşürdü. Evet, al birini vur öbürüne durumunu yaşıyoruz, doğrudur. Ama nedense, kendisini fransız ihtilali ile devirenleri unutmuş.

Kampta olduğunu söylüyor sayın Onursal Başkanımız... Belli ki, Başkanlık için birilerine mesaj gönderiyor. Ve bu birileri de taraftarımız oluyor. Çünkü, son Başkanlığına "Yılmaz Başkan, Trabzonspor Şampiyon" sloganları ile gelmişti. Ama o köprünün altından çok sular aktığını iyi hesaplayamıyor sanırım...

Bir daha mı, Allah yazdıysa bozsun... Birkaç yılı daha heba edeceksek, en azından Trabzonsporun ve Trabzon şehrinin tarihsel kültürünü, duruşunuda taşıyan, akıllı ve çağın gerekliliklerine göre adım atabilecek başkan olması tercihimdir...

Yorum

may çok istiyo ama avucunu yalar tabiki albayrakda
                            TRABZONA gelmiş geçmiş en kötü yönetim
                            1 mehmet ali yılmaz
                            2 nuri albayrak

Yorum

Can ben senin gibi düşünmüyorum Faruk Özak'ı bir kenara koysamda aslında o da Sadri Şener'in kurduğu kadronun semeresini yemiştir, tabiki üstüne bir şeyler ekleyerek, Özkan Sümer'in başkan olmasıyla Trabzonspor bir kaos yaşamış veya birileri yaşatmış daha sonra yeniden bir yapılanmaya girerek olumlu bir çizgiye ulaşabilmiştir Trabzonspor, daha sonra kırılma noktası Özkan Sümer'in başkanlığı Ahmet Ağaoğlu'na bırakmaması ile olmuştur. O genel kuruldan sonra Özkan Sümer olaylı maçın ardından bırakıp gitmiştir. Daha sonra Albayrak yönetiminde alt yapı sorumlusu olarak görev alması bir çok kişiyi hayal kırılığına uğratmıştır. Özkan Sümer'i çok eleştirmemek lazım, belkide kimse yapamazdı bunu Türkiye'de başkanlıktan tekrar hocalığa veya alt yapı sorumluluğuna geçiş bu bile bana göre taktir edilecek bir davranıştır. Özkan Sümer ben dememiştir, Trabzonspor demiştir, böyle bir şey tercih etmiştir saygı duymak lazım. Faruk Özak ve Atay Aktuğ yönetimlerinin şansı dediğim gibi kaliteli, genç ileriye dönük geleceği olan kadrolara sahip olmalarıdır. Bu iki başkanda idari anlamda doğru şeyler yaparak kulübün imajını çok olmulu yönde değiştirmişlerdir. Ancak her iki başkanda risk almaktan korktukları için çok yaklaştığımız şampiyonluğa ulaşamamışız. Faruk öak döneminde devre arasında transferi gündem olan Kaladze'ydi yanlış hatırlamıyorsam, bu futbolcu alınmayarak Ünal'ın sakatlanması ile şansız puanlar kaybettik ve Ünal'ın yerini çok rahat doldurabilirdi. Atay Aktuğ döneminde ise yılan hikayesine dönen Zurawski transferi bize şampiyonluğa maal olmuştur. Daha sonra iki sene üstüste şampiyonlar liginin kapısından dönmemiz yine geciken ve yapılmayan transferler yüzünden olmuştur. Bana göre her iki başkan şanslıydı ve düzeni bozmadan üstüne bir şeyler koyarak iyi işler yaptılar. Yine iki başkanın görevden ayrılması ile gelen yönetimler paralı dediğim başkanlar dönemi. Ortak özellik çok fazla. Yani paralı başkanlar hep büyüj buhranların, hüsranların, kaosların ardından gelemişler. Büyük beklentilerle göreve getirilmişler ancak hepsinde de sonuca ulaşamadık. Demekki bazı şeyleri yanlış yapıyoruz. Paralı başkanlara karşı olan biri değilim, ancak paralı başkan kendini Trabzonspor'dan büyük görmeyecek, kulübü borçlandırmayacak, babasının bakkal dükkanı gibi yönetmeyecek, itina ile, titizlikle, göz bebeğine bakar gibi, bebeğine gösterdiği ilgi ve alaka gibi kulübünü sevecek camiasını kucaklayacak, iletişime açık olacak, ben değil biz diyecek, beraber diyecek, çevrelerindeki çıkarcılardan etkilenmeyecek özü sözü bir olacak, Trabzonspor'u gerçekten çok sevecek, almadan verecek bu camiayı gerçekten birleştirecek bir başkan istiyorum çok istiyorum ama malesef böyle birini göremiyorum. Hepimiz Trabzonspor'un iyiliğini istiyoruz, paralı başkanlarda suç bulmayalım onları başımıza saran biziz, kendimiz istiyoruz kendimiz kovuyoruz. 24 senelik bu uykudan uyanalım artık, biz neden 24 senedir şampiyon olamıyoruz, bu güne kadar başkan ve yönetici olanlar neden bizi mutlu sona ulaştıramadılar. Neden bir kez olsun bu camia tek bir ismin çatısı altında birleşip kendi reklam ve çıkarları için değil Trabzonspor için çalışmadılar neden... Acaba Trabzonspor'u bizim kadar düşünen var mı. Trabzonspor'da artık şampiyoluk görmeyen ancak buna rağmen inancı, duruşu bozulmayan yeni nesil Trabzonsporluların görev alması gerekiyor. Bu kısır döngü başka türlü kırılamaz. Trabzonspor'u, camiayı ayağa kaldırıp tekrar Karadeniz Fırtısı'nı canladırmamız gerekiyor. Biz Trabzonsporluyuz bunun anlamını eminim herkes biliyordur. Biz her zamna farklı olduk, çünkü bu büyük maziyi yaratanlar bu kısır döngüyü kıracaklarına yemin etmişlerdi, kendilerine o kadar çok güveniyorlardı ki sonuçtan emindiler. Belki çok saftılar, belki bir çok kişinin inanmadığı şeye inandılar ve başardılar. Trabzonspor'da kravatlı çizgili takımlı medya maymunu yöneticiler görmek istemiyorum, içten samimi reklam için değil inandığı şey için mücadele eden yöneticiler görmek istiyoruz. Çok özledik Anadolu'yu Türkiye'yi Avrupa'yı sarıp sarpalayan titreten Trabzonspor'u özledik Karadenizin uşaklarını özledik... Trabzonspor modernleşecek stadını da yapacak ama değerlerinden kopmamalı, Trabzonspor alt yapısı sadece futbolun öğretildiği bir yer olmaktan ziyade Trabzonsporluluğun da aşılandığı bir kurum haline gelmeli. Trabzonspor kelimesinin taşıdığı anlamlar unutulmamalı, kendimize yabancılaşmamalıyız. Sanırım Trabzonspor şu anda bunu yaşıyor.
                              En son Emorfo tarafından düzenlendi; 17.04.2007, 22:37.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 saatlik konu 80 yorum 700 küsür görüntülenme
                                Aslında Yılmaz şu kibrini bıraksa, gelin canlar bir olalım dese geçmişteki tüm hatalarını unutup bağrımıza basacakmışız gibi geliyor bana
                                Denize düşen yılana sarılır
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Çalışıyor...
                                X