Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'dan Taraftara Fransız Devrimi Örneği

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

onu eleştirecek yerde diğer nüfuzlu adamların bu başarısızlık karşısında neden seslerinin çıkmadığını düşünmek lazım aslında......,

çokmu başarılı buluyorlar mevcut yönetimi yoksa korkuyorlarmı....

o herkesin bahsettiiği Ahmet Ağaoğlu mesela neden sesi soluğu çıkmıyor.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Selam;

Albayrak'tan nefret ettiği için Yılmaz'ı savunmak dişi ağrıyınca çeneyi çektirmek gibi birşey benim gözümde...Ne Yılmaz ne de Ağaoğlu bence Başkanlığa layık değil...Sorunun değil çözümün parçası olmak lazım bu doğru ama bu kulübün yetiştirdiği onca değer varken koskoca camiayı iki isime indirgemek biraz garip!!!
      Hakan Kulaçoğlu,Yusuf Reha Alp daha önce de yazdım bu isimleri bıkmadan yine de yazacağım...Bizim bildiğimiz başkan profiline uygun değiller ama artık bu isimler özelinde yeni insanların adlarının tartışılması lazım...Bizim bir devrime ihtiyacımız var ehven-i şer'e değil...
      İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

bence de yeni isimler lazım yeni yüzler lazım may yapacağını yapmış görevini tamamlamıştır daha fazla zorlamanın alemi yok ağaoğlu da aynı şekilde bi kere zorladı cevabını aldı daha girmez o işe aklı varsa ....
        dediğim gibi yeni biri lazım bize trabzonlu takımı istanbuldan değil trabzondan yönetcek gerektiği zman çıkıp birilerine cevap verebilecek rest çekebilecek eğer böyle biri olursa taraftarı da yanına alır bence.....

Yorum

İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2)Yukarıda bir arkadaş yazmış .. ogün abdullah olayı ... işte bir sene önce sırf apo ya 9 milyon verilmiş satılmamış sonra ise ogun ve apo 7.5 milyona satılmış ... bu işin aslı öyle değildir .. resmi kayıtlar da bu öyledir . işin gerçegi öyle değildir ve çok kongre delegesi neyin nasıl kaça satıldıgını biliyordur ...
          Merhaba, ben medyadan takip edebildiğim ve hatırladığım kadarıyla yazmıştım. İşin aslı nedir?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

ikisi 7 milyon dolara satılmıştır.....

ama gitmelerinde asıl suç seyircinindir. adamları dövelim sövelim sonrada gidince suçlu olsunlar.....

Yorum

Mehmet Ali Yılmaz'ın Trabzonsporluluğu konusunda -nedense !!!- kamuoyunda geniş bir kaygı var. Gücü inkar edilemez. Benim gözümde güçlü olan adamlar bile onun hakkında öyle bir konuşuyorlar ki... Ama yaptıklarından ötürü minnettar olmakla birlikte kendisini milletvekili ve bakan yaptığımızı da hatırlatmakta fayda görüyorum. "Başkan olsun mu" sorusu paradoksal. Trabzonspor'u sevdiği için mi, yoksa egosunu tatmin etmenin en zevkli yolu Trabzonspor olduğu için mi bu tür konuşmalar yapıyor, onu da bilmem. Hoş, sanki Aziz Yıldırım tüm yaptıklarını fb aşkı için mi yapıyor, bu da ayrı bir konu. Kısaca, 3 sene önce duysam sinir krizi geçirirdim, ama şimdi bir tarafım "sakın haaa" derken diğer tarafım "biyoloji derslerini hatırla, mutualizm diye birşey vardı" demekte

Trabzonspor'un sportif alanda -şu anda bile- çok fazla şeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Mükemmel bir stadyum, vizyon sahibi, -evet, züppelik yapıyor ve çokta iyi ediyorum- BBC'yi açıp dinleyebilen, futbolcusuyla "hade aslanım" dışında diyalog kurabilen, gücünü otoritesinden değil kendisine duyulan saygıdan alan bir hoca istiyorum. Sanırım uzun vadede sıcak bakmadığım MAY'a bile -ya da Atay başkan gibi bunları vizyonu ile gerçekleştirebileceğine inandığım başkalarına- razıyım. Bütün içinde ufak tefek iniş çıkışlar tolere edilebiir diye düşünüyorum. Önce -varsa- bir başkası düşünülmeli. Çok mu güven veriyor? Hayır! Ama yönetiminden birinin çıkıpta "küme bile düşsek.." diye başlayan bir cümle kurma ihtimali var mı? Yine hayır.

Her neyse, genelde yazdığımı okur öyle gönderirim ama şimdi vakit yok. MAY'ı destekliyorum gibi bir anlam çıkıyorsa yanlış anlaşılmış, onu söyleyeyim. Sadece beyin jimnastiği, ya da sesli düşünme diyelim. Zaten artık internetin olduğu, üye sayısının da, sesli düşünenlerin sayısının da bu kadar arttığı bir ortamda başkanlığın eskisi kadar lezzetli bulunamayacağını düşünüyorum. Yani x gazetesindeki "tokgözlü y " yazarı da aynı kitleye ulaşıyor, ben de. Dolayısıyla işler zor artık.

Yorum

"biyoloji derslerini hatırla, mutualizm diye birşey vardı" demekte

Emrah Hocam çok objektif bir değerlendirme yapmış. söylemek istediklerimi birazda sağduyuyla dillendirmiş. kendisine teşekkür ediyoruz....

Mevcut yönetimini yaptıkları aklıma gelince benimde aklıma biyoloji dersi geliyor ama mutualizm değil parazitizm konusu geliyor nedense....

Yorum

baskan olmus olmamis önemli degil .. önemli olan taraftarlik disinda apolet ( eski baskan,eski yönetici,eskifutbolcu,....) tasiyan birilerinin TRABZONSPORun kötü yönetildigin konusmaya baslamasi....zira hiç degilse buna ihtiyacimiz var ve bu baslarsa elbet bir cikis yolu bulunur diye düsünüyorum .....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

herkes sıkıldı bu yönetimden. bu yönetim bu saatten sonra kupayı da alsa kimsenin gözüne giremez. ki almamız bana hayal gibi geliyor oynanan fubolu görünce. yönetimle ilgi anketlere baktığımız zaman çoğu taraftara göre yönetim ve ziya gitsin de yerine geleceği sonra düşünürüz izlenimi var. eğer mehmet ali yılmaz taraftardan destek bekliyorsa anketleri okusun yeterli

Yorum

birde mehmet ali yilmaz la mevcut baskan arasindaki en önemli fark ; birincinin ne dedigini anliyorum hiç deilse ... az seymi?
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

mayın, ağaoğlunun, cevahirin, ulusoyun, albayrakların, şenerlerin, özakların yönetim kurulunda olduğu bir yönetim kursanıza hangi çıkarlarınız zıt düşüyor paraysa sizde yoksa koltuk delisimisiniz birleşin de alkışlayalım herkes biryerden nara atıyor icraat yok ortada...aktuğ başkan gibi başkan görmedim duruşuyla tarzıyla gerisi boş fasa fiso...
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Daha önce kulübün kapısından girmemeli diyen arkadaşlar bile neden olmasın noktasına gelmiş. Buna ben de dahilim. Birileri Yılmaz ile konuşmalı. Taraftarın şahsına ve icraatlarına bakış açısı net bir şekilde kendisine ifade edilmeli. İşlerin artık eskisi gibi gazla olmadığını, sorgulayan, doğru-yanlışı ayırt edebilen genç bir taraftar topluluğu oluştuğu anlatılmalı Onursal Başkan'a. Kendi şirketlerini nasıl profesyonel, işinin ehli kadrolarla yönetiyorlarsa kulübü de bu şekilde yönetmeleri beklentisi içinde olduğumuz dile getirilmeli.
                          Hacıosmanoğlu'na bakıyorum mesala tribüne oynayayım diye konuşuyor daha fazla antipati kazanıyor. Eski tip yönetici devri geçti, yahu bunlar hiç mi takip etmiyorlar Türkiye'nin sosyal yapısındaki değişimleri? diyorum içimden.
                          Bir de şöyle düşünüyorum.. Yılmaz egosunu tatmin etmek istese bile bundan yararlanılabilir. O kadar zorladı federasyon başkanı olamadı, eh artık yaşı da kemale erdi.. Zigana tatil köyünde ömrünün son demlerini geçirmekten sıkılacaktır muhtemelen. Hani diyorum birileri kafasına 'Şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir Trabzonspor İdeali' fikrini soksa ve verseler coşkuyu Yılmaz'a Eh o da gaza gelip varını yoğunu seferber etse bu iş için Arada biz de geçinir giderdik
                          #7 King of Kings

Yorum

mehmeh ali yılmaz'a çok iyi bir teknik direktör ve bu kişi ile çok iyi anlaşacak bir futbol direktörü lazım..bu direktör başkan yardımcısı yetkilerine sahip olacak ve kendi altında da isterse bir yapılanmaya gidecek.. transfer ve diğer futbol ile ilgili konuları da (alt yapı, futbolcu izleme vs.) hoca ile birlikte bu kişi takip edecek, yetki onlarda olacak.

tabiki nihai kararlar yönetim kurulu kararı ile alınacak.

mehmet ali yılmaz da tesisleşme, kurumsallaşma, bürokrasi, kulis vs. ile uğraşacak...

yoksa eskisi gibi tek başına hepsini halledeyim, şirketin muhasebecisi, bilmem necisi ile kulübü yöneteyim dönemleri geçti gitti...

Yılmaz, bu şekilde bir yönetim tarzını benimser mi o konuda şüphelerim var.

ayrıca delege üzerinde çok etkili olan Derin Trabzon Yılmaz'ı bir daha başa getirir mi, seçer mi o konuda da daha ciddi şüphelerim var...o zaman niye alaşağı ettiniz, o kadar sıkıntı niye yaşandı diye sorulara muhatap olacaklardır ki bunlar cevaplanması zor sorular olacaktır...
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Mehmet ali yilmaz ilk bas fb formasini yaksin sonrasini dusunuruz.

Yorum

İlk olarak erdalkilicoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehmet ali yilmaz ilk bas fb formasini yaksin sonrasini dusunuruz.
                                baska lafa gerek yok.

Yorum

Çalışıyor...
                                X