Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'dan Taraftara Fransız Devrimi Örneği

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu konuya iliskin tek yorumum sudur:

Gucli ve profesyonel bir yonetim kurulu olusturusa tekrar baskan olmasi bizim icin daha iyi olacaktir.

Hele simdikieri dusundukce MAY nin baskanligi fikrine daha sıcak bakmaya basladim.
    "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu an için erken ama bir gün Fenerbahçe için adaylığımı koyabilirim. Ali Şen'in ilk başkan olduğu dönemde ramak kalmıştı. Trabzonspor başkanlığına aday olmamıştım. Beni seçmişlerdi, kabul etmemekte ayıp olurdu. Hemşehrilerim ağır bastı ve Trabzonspor başkanı oldum. İleride Fenerbahçe başkanı olabilirim

adam ben istemedim beni zorla baskan yaptılar fenere baskan olmama ramak kaldı diyo hala biz trabzonsporlulugunu konusuyoruz
      cok degerli onursal baskanın trabzonsporlulugunu bende tartısmam zaten
      Güzel kardeşim her okuduğun şeye inanma. Benim ilk röportajım Mehmet Ali Yılmaz'laydı. Geçen Ramazan ayında iftar vermişti, orda röportaj yapmadan önce bazı basın mensupları Mehmet Ali Yılmaz'a Fenerbahçe'li olduğunuz söyleniyor felan diye soru sordular, adam bir köpürdü kim söylüyor bunları dedi. gelsinler bana söylesinler Trabzoonspor yokken bizde mahallemizin takımını tutardık. Kadıköy'de otururduk mahallemizin takımı da Fenerbahçeydi. Trabzonspor kurulup büyük başarılara imza atınca bütün Trabzonlular Karadenizliler Anadolular Trabzonspor'u destekledi benim durumum da yaşı ilerlemiş Trabzonlulardan farklı değil. dedi. O soruyu soran muhabir sorduğuna pişman oldu bir dayak yemediği kaldı O yüzden Mehmet Ali Yılmaz'ın Trabzonsporluluğunu tartışmak kimsenin haddine değil. Herkesin Trabzonsporluluğu kendine...
      En son Emorfo tarafından düzenlendi; 18.04.2007, 14:41.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Selam;

Bu da benim mevzuyla ilgili son yorumum olsun;benim için başarıya giden her yol mübah değildir,dahası o başarı kişilerin çıkarları için kullanılacak ve amaç kurumu değil şahsı yüceltmek olacaksa bence mağluptur bu yolda galip...
        Artık kişileri konuşmaktan hele ki denenmişleri konuşmaktan kurtulmalıyız.Sistem olmadıkça her gelen bir öncekinin icraatını yıkıp Amerika'yı yeniden keşfetmeye çıkıyor(Bkz T.S. club ve sonu gelmeyen hoca ve oyuncu transferleri).Program yok,icraat yok ,sadece isimler var...
        Yeni isimlere ve en önemlisi sağlam bir programa ve istikrara ihtiyacımız var ama Başkanı hala ilçe lobileri seçerken bu henüz mümkün görünmüyor.Tam da bu sebepten Mayıs'ta üye olacağım inşallah
        İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

Sanki şimdi ki yönetimde belli neyin ne olduğu. Trilyonlar girdi kulübe ama borç boyumuzu aşmış... Üstelik sıfır sportif başarı ile
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Trabzonspor.org.trde kulube sponsorlar içinde Onursal başkanımızin şirketlerini niye göremiyorum
            Trabzonspor tesisleri taşınacak tesislerin adı ne olcak
            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 18.04.2007, 19:53.
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

ya ben ınanmıyorum bunun ts lı olduguna
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Mobellaspor'da antrenördü, kulüp kapanınca Trabzonspor'a başkan oldu."

Bu çok şeyi anlatıyor...ücretini verip çalıştırdığı adamın kendi karşısına aday olarak çıkarılması zor kabullenilebilecek bi olay..
                Ne alakası var? Bu olayı bu kadar büyütüp onur meselesi haline getirmenin de ne anlamı var? Trabzon'dan seni seçip bakan yapan demokrasi ile Ö.S'i başkan yapan demokrasinin ikisi de aynı. Birine eyvallah deyip diğerine sallamak olmaz. Polonya eski devlet başkanı Valehsa (Vavenza diye telahfuz edilir, belki ordan hatırlayanlar olur) bir maden işçisi iken mevcut devlet başkanını protesto eden grubun içinde göz altına alınmış, aynı seçim dönemi sonunda da başkan olmuştur. Alışacağız böyle şeylere, değişeceğiz... Özkan Sümer de başkan olur, eğer becerip seçilebilirse Mustafa Keçeli de. Bu konuda yorum yapmak ve delegeyi iş bilmezlikle suçlamak yakışıksız olur. Eğer MAY'ın konu hakkındaki görüşleri hala böyleyse, sadece bu görüşünden ötürü bile tekrar gelmesini istemem. Yarın bir kamuoyu duyurusu yapacağız, o zaman da "çoluk çocuk oturmuşlar komputerlerinbaşına, yazıyorlar işte" diyecek, yani mesela... Kabul edilebilir bir şey mi? Ülkede hukuk var. İşimize geldiği gibi kullanmak olmaz.

Kaldı ki MAY konusu nerden çıktı anlamış değilim. Küme bile düşsek hocamızın arkasında olan bir yönetimimiz (en azından Yılmaz Güney'imsi bir başkan yardımcımız) ve nur topu gibi bir hocamız var.

Yorum

teknik direktör veya futbolcu başka takıma daha önce hizmet etmiş ve gönlü başka takımda olabilir ama başkan için bu geçerli olamazzzzzz.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

şuan da mali açıdan zor durumdayız birde idman sahaları yıkılacak albayraga kalırsa ofun halı sahasına yaparız idmanları biz gerçi son hali de fena değil halı sahanın haksızlık yapmıyım hiç değilse gelir antreman sahalarını yapar yapılacaksa stadı bunlar gibi 25 bin kişilik değil 50 bin kişilik yapar iki transfer yapar hakemler şuan gibi çirkeflik yapamaz medya bu kadar ilğisiz kalmaz may nın her açıdan yararı var ama tabi yönetimide iyi olmalı may olduğunda ben şunu alıyorum dediğinde hangi kulüp bende alıcam diyordu ki ben bunu büyüklerimden duyuyor may nın her açıdan yararı var
                    işkenaz

Yorum

MAY ne konuşuyomuş ya özkan sümer yıllarca bu adamın takıma vardiği zararı düzeltmeye çalıştı yıllarca bunun borçlarını ödedi
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

Lech Walehsa yı biliyorum, ama özkan sümerle bir tutamaıyorum biri mücadeleci, devrimci ve sonucunda biryerlere gelmiş biri, diğeri hangi görevi verirsen ver kariyerine bakmadan yapan biri...
                        Milli takım hocalığı yapan bi insan gidip mobella sporda petrolofisinde çalışması daha sonrasında ise (benim görüşüm) bir inatlaşma uğruna ve may ı yıpratma uğruna başkanlığa iteklenmiş biri...
                        burda may ı anlayabiliyorum gerçekçi olacak olursak o pozisyonda başkanlığı özkan hocaya değilde başka bir adaya kaptırsaydı çok koymazdı gibime geliyor.bu kesinlikle özkan hocayı küçümsediğimden değil aksine özkan hocaya saygı duyan bi insanım ama bana göre çok ilkeli bi insan değil.hoca olarak kal, başkalarının gazıyla başkan oldun, becerebildinmi...
                        m.a.y. kulüpte isim yaptıda hangisi yapmadı?
                        ben atay aktuğ hariç diğerlerini sıradan bi vatandaş olarak tanımıyordum.sadri şeneride babası ahmet şenerden bilirim...hangisi kulüp için bi çivi çaktıysa saygım sonsuz ama herkes iyi m.a.y tü kaka!!oldumu şimdi..bence herkesten çok paytı var kulüpte ama en antipatikte bu adam sanki...biz şimdi ağaoğlunuda başkan görmek istiyoruz ama bu kulüp onu bile zamanında ihraç etmişti yanılmıyosam..şimdi gel başkan ol diyoruz ama boş..
                        may olmasın ama aynı karakterde saygısını parasından değil vefadan, otoriteden alan biri varsa gelsin..bu yönetimden hepsi iyidir nasılsa..
                        m.a.y dan daha iyi biri varsa gelsin, yoksa eldekilerin ve adayların en iyisi m.ali yılmazdır.

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne alakası var? Bu olayı bu kadar büyütüp onur meselesi haline getirmenin de ne anlamı var? Trabzon'dan seni seçip bakan yapan demokrasi ile Ö.S'i başkan yapan demokrasinin ikisi de aynı. Birine eyvallah deyip diğerine sallamak olmaz. Polonya eski devlet başkanı Valehsa (Vavenza diye telahfuz edilir, belki ordan hatırlayanlar olur) bir maden işçisi iken mevcut devlet başkanını protesto eden grubun içinde göz altına alınmış, aynı seçim dönemi sonunda da başkan olmuştur. Alışacağız böyle şeylere, değişeceğiz... Özkan Sümer de başkan olur, eğer becerip seçilebilirse Mustafa Keçeli de. Bu konuda yorum yapmak ve delegeyi iş bilmezlikle suçlamak yakışıksız olur. Eğer MAY'ın konu hakkındaki görüşleri hala böyleyse, sadece bu görüşünden ötürü bile tekrar gelmesini istemem. Yarın bir kamuoyu duyurusu yapacağız, o zaman da "çoluk çocuk oturmuşlar komputerlerinbaşına, yazıyorlar işte" diyecek, yani mesela... Kabul edilebilir bir şey mi? Ülkede hukuk var. İşimize geldiği gibi kullanmak olmaz.

Kaldı ki MAY konusu nerden çıktı anlamış değilim. Küme bile düşsek hocamızın arkasında olan bir yönetimimiz (en azından Yılmaz Güney'imsi bir başkan yardımcımız) ve nur topu gibi bir hocamız var.
                        .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

''m.a.y dan daha iyi biri varsa gelsin, yoksa eldekilerin ve adayların en iyisi m.ali yılmazdır.''

Ben sizin gibi düşünmüyorum ne yazık ki.Çünkü M.A.Y.ın yönetim anlayışı ben ne dersem o olur türünden bir anlayış.Zaten ne geldiyse bu yüzden gelmedimi başımıza.YÖNETMEK apayrı bir olgu.Yöneticilik vasfı ise bambaşka.Ben bu ikisinide M.A.Y. yönetimlerinde hiç görmedim.Takımının maçına bile gitmeyen, seçim yarışına girmeyi kendine yakıştıramayam, işçisine yamyam diyen bir yönetici ne kadar başarılı olabilir.Trabzonspor Krallıkla yönetilemez yönetilememiştirde zaten.

Taraftarı ihtilale davet etme boşuna.Taraftar yemiyor artık bu dolmaları.Maymun gözünü açtı.

Trabzonsporun gelirlerine temlik koydurabilecek kadar Trabzonsporlusunuz Sayın m.a.y. Yada bu kadar ki ihtiraslı.Özkan sümer e yenilmek bu kadar mı zorunuza gitti.
                          İşte taraftar budur.

Yorum

MAY, Ali Şen gibi yönetimsiz tek adam devirleri geçti...
                            Yönetimini güçlü bir şekilde kurmadan gelecekse hiç boşuna gelip bize vakit kaybettirmesin...

hiçkimsenin toplayamayacağı kadar camia yı toplayabilecek güce sahip.. eğer güç kullanacaksa tüm unsurları biraraya getirmekte kullansın gücünü.. kongrede çok sağlam bir liste çıkarsın..
                            bunu MAY dan başkası da zor yapar..

trabzonun güçlü adamlarının altında toplanabileceği tek adamdır MAY...

ama yok gene eski usül ben tek başıma hallederim herşeyi diyecekse, aman kalsın....

Yorum

hakikaten şu an trabzonsporun mali durumu ne .kaç milyon dolar gelirimiz kaç milyon dolar borcumuz var .yani durumumuz artı mı eksimi.

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konu yine aynı noktaya gelmiş, Fenerbahçe Altyapı Derneği'nin dergisine Mehmet Ali Yılmaz Röportaj vermiş ancak daha sonra o dergiye tekzip yayınlatmıştır. Yukarda yazan haberde yazdığı gibi Fenerbahçeliyim saklamıyorum felan dememiştir dergi editörleri çarpıtmışlardır.
                                Başkanlığa gelmesi halinde herkese ayar verecek, Trabzon'un haklarını yedirtmeyecek, medyayı hoplatacak, kamuoyunu gümletecek MAY'ın ağzından böyle yalan şeyleri yazmaya nasıl cesaret edebilmiş acaba bu kıçı kırık dergi.

Ortada bir çelişki var, ya Yılmaz medyaya korku salamıyor ya da gerçekten de demiş bunları...
                                Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Çalışıyor...
                                X