Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karaborsacilar yuzunden bilet bulamiyoruz yokmu ayni fiyata aktaran

Yorum

• Kuzey kale arkasına bileti olup gidemeyecek olan varsa bana özelden mesaj atarsa sevinirim ücretide verilir gerekirse bilet olsun yeterki
      "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
      Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Karaborsa ile mücadele ve maça gidemeyecek durumda olan kombine kart ve biletli taraftarların hakkını korumak adına çözüm önerisi:Bilet devri konusunda Trabzonspor devreye girmeli, satışa çıkartılan biletler bittikten sonra(Kuzey,Güney,Doğu,Batı) Trabzonspor bilet devri yapmak isteyenlerin başvurusu için bir sistem oluşturarak talepleri almalı boşa çıkan biletler tekrar satışa sunulup bilet bedelinin yarısını bilet sahibinin passolig kartına diğer yarısının kulübe kalması sağlanabilir.Böylece maça gidemeyeceği için bileti yanacak passolig sahibi örneğin 40 TL lik bileti 20 TL ye paraya çevirirken Trabzonspor da 40 TL lik bileti 40+20=60 TL ye satmış olur.

Yorum

• Kombine fiyatları yuksek olmalı

Yorum

• Beşiktaş maçı için gitmeyip bilet aktarabilecek olan varsa ben talibim

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• acil soru;

pasolig kartı dışında kendi kredi kartımızla ödeme yapılmıyor mu?
              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak Berk Eren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                acil soru;

pasolig kartı dışında kendi kredi kartımızla ödeme yapılmıyor mu?
                Bilet almak içinse; hayır.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Yiğit teşekkür ederim. Bir sorum daha var yardım eder misin?

3 bilet aldım. Biletlerime giriyorum benim biletim için transfer hakkı var diğer iki kişi için yok.

Diğerlerine transfer etmeme gerek yok yani? benim biletimde kendi pasoligimde. direk gidip maça girecez doğru mudur
                  Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                  Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Hangi kale arkasından bilet almam gerektiği konusunda tavsiyesi olan var mı? Farkeder mi yani?

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hangi kale arkasından bilet almam gerektiği konusunda tavsiyesi olan var mı? Farkeder mi yani?
                      Kale arkasında Güney tercih et. Daha rahat maç izlersin.

İlk olarak Berk Eren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yiğit teşekkür ederim. Bir sorum daha var yardım eder misin?

3 bilet aldım. Biletlerime giriyorum benim biletim için transfer hakkı var diğer iki kişi için yok.

Diğerlerine transfer etmeme gerek yok yani? benim biletimde kendi pasoligimde. direk gidip maça girecez doğru mudur
                      3 biletin ikisini, zaten direk olarak o kişilerin TClerine aldıysan, tekraren bir aktarma işlemine gerek yok. Teknik olarak da mümkün değil ayrıca.
                      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 24.03.2017, 16:30.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION]

Amacım rahat maç izlemek değil. Ben tribüncü adamım. :P Görüntü açısından sormuştum. Maraton'dan izledim Antep maçını ama bu sefer uçak biletleri, maç bileti felan baya tuzlu oluyor. Neyse Kuzey üst'den aldım. Teşekkürler.

Yorum

[MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION]

Amacım rahat maç izlemek değil. Ben tribüncü adamım. :P Görüntü açısından sormuştum. Maraton'dan izledim Antep maçını ama bu sefer uçak biletleri, maç bileti felan baya tuzlu oluyor. Neyse Kuzey üst'den aldım. Teşekkürler.
                          Tribün olarak Kuzey daha aktif. Tribünün ortasında olayım ateşliyim diyorsan oradan al.

Orayı izleyerek, eşlik etmek istiyorsan Güney'den al.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

@Yiğit Gayretli

Hayırlı olsun
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Beşiktaş maçına gidemeyenler biletini bana transfer edebilir!

Yorum

• Gecenki maca gidemedim,orda olmayı cok istedim ama olamadım biletlerin pahalılığından yine aynı fiyati koymuslar birde erken acilinca biletler bilet kalmayacaktır diye dusnuyorum öğrenciyim eğer gitmeyecek varsa kombinesini devretmesini rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler iyi günler renktaşlar.
                                En son Emirhan Atasoy tarafından düzenlendi; 25.03.2017, 08:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X