Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hangi tribüne aldın bileti? Bir de öğrenci misin?
    lise son öğrencisiyim. maraton

Yorum

• İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende transfer etmek istiyorum biletimi
      ben alabilirim etmediyseniz.

İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ceza isi bi kesinlessin. Olmazsa bi adet deniz tarafi bilet benden.

Ayrica bazi arkadaslarimiz bilet bulmus killisini ariyor. Oldu olacak VIP ten ayarliyalim sana. La hevle....
      abi kesinleşti bana verirmisin .

İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende bitane var tc yollayin pm den

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Abi numaranı verirsen whattsaptan numaramı yollarım.Çok memnun olurum.

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Transfer tamam mı ve kim yaptı? Listeye işleyeyim.
      Abi varsa bir tane bana ayarlarmısınız yazdım kimse cevap vermedi.
      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 12:53.

Yorum

• [MENTION=51501]adil6167[/MENTION]

Güzel kardeşim foruma yeni üye oldun, pirana gibi saldırıyorsun her tarafa. Biraz sakin.

Bak yukarıda liste var. Kim bilet transfer etmiş, kim edebilir belli orada. Darlama insanları.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak mhmmt578 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          lise son öğrencisiyim. maraton
          Tamam, devreden çıkmaz ise, ben sana devredilen biletle aynı tribünden bilet alacağım.
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam, devreden çıkmaz ise, ben sana devredilen biletle aynı tribünden bilet alacağım.
            tamam benim yazdıklarım gitmedi sandım ondan hepsine mesaj attım kb yın bi daha yazmam.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @adil6167

Güzel kardeşim foruma yeni üye oldun, pirana gibi saldırıyorsun her tarafa. Biraz sakin.

Bak yukarıda liste var. Kim bilet transfer etmiş, kim edebilir belli orada. Darlama insanları.
              tamam benim yazdıklarım gitmedi sandım ondan hepsine mesaj attım kb yın bi daha yazmam.

Yorum

• Hem bilet devredecekler hem de devir almak isteyenler için genel bir uyarıdır!

Bilet devredecekler!

Hem koltuğunuzu hem de BMN ve Trabzonspor'un saygınlığını devrediyorsunuz. Bunu göz önünde bulundurun ve devrettiğiniz kişi içinize sinmiyorsa lütfen işlemi gerçekleştirmeyin. ÖNCELİK DAİMA FORUM ÜYELERİMİZDEDİR! FORUMA SIRF BİLET TRANSFERİ İÇİN ÜYE OLANLAR DA BELİRLEDİĞİMİZ KRİTERLERE UYMAK DURUMUNDADIR!

Devir Bekleyenler!

Üyelik isimlerinizi gerçek isim-soyisim yapmak zorundasınız. Bunun haricinde, TC kimlik numaranız, telefon numaranız, adınız soyadınız ve bir sosyal medya adresini sizden talep eden Forum Yöneticisiyle ve bilet devraldığınız kişiyle paylaşmak zorundasınız. Aksi takdirde devir işlemi gerçekleştirilmeyecek ve buna uymayan üyeler forumumuzdan uzaklaştırılacaktır!

Alanyaspor Maçı için
                kombine ve bilet aktarım listesi:

1) @OFLU (Devretti) ----> @Onur Keskin
                2) @Külünkoğlu (Devretti) ------> @Rıza ÇOLAK (2 adet)
                3) @brnclhn (Devretti) --------> @mhmmt578
                4) @Yiğit Gayretli (Devretti) ------> @Burçak
                5) @UğurB -2 Adet- (Devretti) ------> Emin Göktuğ Aliyazıcıoğlu (+1)
                6) @SAFA (Devretti) ------> @Hüseyin Ş. +1
                7) @Umut Kanber (Devretti) ------> @Hüseyin Ş.
                8) @Cengiz Çubukcu
                9) @Tunç Tosun (Devretti) --------> @Petrushka61
                10) @playa
                11) @Mustafa ÖZDEMİR
                12) @arakli1967
                13) @umutayberkukul
                14) Mehmet Cihan Kocaman (Devretti) --------> [MENTION=51493]gokmenturan1[/MENTION]
                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 16:44.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• elinizde bilet varsa banada devredebilir misiniz? teşekkürler

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu olayı burada mı yaşadın? Forum içinden biri mi?
                    hayir birebir canli.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hayir birebir canli.
                      Eğer öyle olsaydı, o şahsı an itibariyle forumdan süresiz uzaklaştırmış olacaktım...
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Cezanın kalkmasını bekliyorum. Eğer kalkmazsa biletimi burdan birine devretmek istiyorum. Güney Kale arkası üst tribün D Blok.
                        Cezanın kalkması halinde de gidememe ihtimalim var, geçen hafta afedersiniz kıl dönmesi ameliyatı oldum bu yüzden endişelerim var.
                        Son güne kadar ulaşabilirsiniz bana bilet için.

Yorum

• Geçmiş olsun Cihan.
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Cezanın kalktığı söyleniyor.Bilgisi olan var mı?
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cezanın kalktığı söyleniyor.Bilgisi olan var mı?
                              Tahkim'in açıkladığı son kararlar 9 şubat tarihinde Necmettin abi. Henüz resmi bir açıklama ya da gelişme yok ama bugün açıklanacaksa eğer; tam saatleri
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cezanın kalktığı söyleniyor.Bilgisi olan var mı?
                                Henüz resmi bir açıklama yok, gün içerisinde açıklanmasını bekliyoruz.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X