İlk olarak OFLU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende transfer etmek istiyorum biletimi
İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza isi bi kesinlessin. Olmazsa bi adet deniz tarafi bilet benden.
Ayrica bazi arkadaslarimiz bilet bulmus killisini ariyor. Oldu olacak VIP ten ayarliyalim sana. La hevle....
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bitane var tc yollayin pm den
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer tamam mı ve kim yaptı? Listeye işleyeyim.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 12:53.
Yorum
-
[MENTION=51501]adil6167[/MENTION]
Güzel kardeşim foruma yeni üye oldun, pirana gibi saldırıyorsun her tarafa. Biraz sakin.
Bak yukarıda liste var. Kim bilet transfer etmiş, kim edebilir belli orada. Darlama insanları.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak mhmmt578 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelise son öğrencisiyim. maratonTeşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam, devreden çıkmaz ise, ben sana devredilen biletle aynı tribünden bilet alacağım.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@adil6167
Güzel kardeşim foruma yeni üye oldun, pirana gibi saldırıyorsun her tarafa. Biraz sakin.
Bak yukarıda liste var. Kim bilet transfer etmiş, kim edebilir belli orada. Darlama insanları.
Yorum
-
Hem bilet devredecekler hem de devir almak isteyenler için genel bir uyarıdır!
Bilet devredecekler!
Hem koltuğunuzu hem de BMN ve Trabzonspor'un saygınlığını devrediyorsunuz. Bunu göz önünde bulundurun ve devrettiğiniz kişi içinize sinmiyorsa lütfen işlemi gerçekleştirmeyin. ÖNCELİK DAİMA FORUM ÜYELERİMİZDEDİR! FORUMA SIRF BİLET TRANSFERİ İÇİN ÜYE OLANLAR DA BELİRLEDİĞİMİZ KRİTERLERE UYMAK DURUMUNDADIR!
Devir Bekleyenler!
Üyelik isimlerinizi gerçek isim-soyisim yapmak zorundasınız. Bunun haricinde, TC kimlik numaranız, telefon numaranız, adınız soyadınız ve bir sosyal medya adresini sizden talep eden Forum Yöneticisiyle ve bilet devraldığınız kişiyle paylaşmak zorundasınız. Aksi takdirde devir işlemi gerçekleştirilmeyecek ve buna uymayan üyeler forumumuzdan uzaklaştırılacaktır!
Alanyaspor Maçı için kombine ve bilet aktarım listesi:
1) @OFLU (Devretti) ----> @Onur Keskin
2) @Külünkoğlu (Devretti) ------> @Rıza ÇOLAK (2 adet)
3) @brnclhn (Devretti) --------> @mhmmt578
4) @Yiğit Gayretli (Devretti) ------> @Burçak
5) @UğurB -2 Adet- (Devretti) ------> Emin Göktuğ Aliyazıcıoğlu (+1)
6) @SAFA (Devretti) ------> @Hüseyin Ş. +1
7) @Umut Kanber (Devretti) ------> @Hüseyin Ş.
8) @Cengiz Çubukcu
9) @Tunç Tosun (Devretti) --------> @Petrushka61
10) @playa
11) @Mustafa ÖZDEMİR
12) @arakli1967
13) @umutayberkukul
14) Mehmet Cihan Kocaman (Devretti) --------> [MENTION=51493]gokmenturan1[/MENTION]En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 16:44.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu olayı burada mı yaşadın? Forum içinden biri mi?
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayir birebir canli.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Cezanın kalkmasını bekliyorum. Eğer kalkmazsa biletimi burdan birine devretmek istiyorum. Güney Kale arkası üst tribün D Blok.
Cezanın kalkması halinde de gidememe ihtimalim var, geçen hafta afedersiniz kıl dönmesi ameliyatı oldum bu yüzden endişelerim var.
Son güne kadar ulaşabilirsiniz bana bilet için.
Yorum
-
Geçmiş olsun Cihan.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCezanın kalktığı söyleniyor.Bilgisi olan var mı?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCezanın kalktığı söyleniyor.Bilgisi olan var mı?2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum