Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [MENTION=51501]adil6167[/MENTION]

Güzel kardeşim foruma yeni üye oldun, pirana gibi saldırıyorsun her tarafa. Biraz sakin.

Bak yukarıda liste var. Kim bilet transfer etmiş, kim edebilir belli orada. Darlama insanları.
    konuyu baştan sona takip edemediğim için usule çok hakim değilim. aracı olan forum yönetimi için de uygunsa [MENTION=51501]adil6167[/MENTION] kullanıcı adlı arkadaşın biletini ben hediye etmek istiyorum, kendisi de kabul ederse tabi.
    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak gokmenturan1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rize'den üç kardeşiz, bilet devretmeyi düşünen ulaşabilirse çok seviniriz
      Sen eski üye değil misin Gökmen?
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

Sen eski üye değil misin Gökmen?
        Eski üyeliğim bayağ eskiydi, mail adresim falan uçmuştu, yeni üyelik açtım

Yorum

• Nurgül abla nerdesin? Allah aşkına gönlünden ne geçiyorsa tersini söyle [emoji3]

Yorum

• Hem bilet devredecekler hem de devir almak isteyenler için genel bir uyarıdır!

Bilet devredecekler!

Hem koltuğunuzu hem de BMN ve Trabzonspor'un saygınlığını devrediyorsunuz. Bunu göz önünde bulundurun ve devrettiğiniz kişi içinize sinmiyorsa lütfen işlemi gerçekleştirmeyin. ÖNCELİK DAİMA FORUM ÜYELERİMİZDEDİR! FORUMA SIRF BİLET TRANSFERİ İÇİN ÜYE OLANLAR DA BELİRLEDİĞİMİZ KRİTERLERE UYMAK DURUMUNDADIR!

Devir Bekleyenler!

Üyelik isimlerinizi gerçek isim-soyisim yapmak zorundasınız. Bunun haricinde, TC kimlik numaranız, telefon numaranız, adınız soyadınız ve bir sosyal medya adresini sizden talep eden Forum Yöneticisiyle ve bilet devraldığınız kişiyle paylaşmak zorundasınız. Aksi takdirde devir işlemi gerçekleştirilmeyecek ve buna uymayan üyeler forumumuzdan uzaklaştırılacaktır!
            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 16:33.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Yani bilet devredecekseniz öğrenci ya da durumu olmayan kişilere öncelik tanirsak daha iyi olur zannımca . Burada durumu olup bilet istemek hoş olmuyor . Durumunuz varsa para verin bilet alın kulüpte kazansın

Yorum

Eski üyeliğim bayağ eskiydi, mail adresim falan uçmuştu, yeni üyelik açtım
                Hacettepe mezunuydun di mi?
                Ayağa KALK!

Yorum

Hacettepe mezunuydun di mi?
                  Aynen, tanışıyoruz da benim haberim mi yok acaba

Yorum

Aynen, tanışıyoruz da benim haberim mi yok acaba
                    Yok tanışmıyoruz
                    Ayağa KALK!

Yorum

• maşallah yeni üye toplanma başlığı gibi olmuş
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Hem bilet devredecekler hem de devir almak isteyenler için genel bir uyarıdır!

Bilet devredecekler!

Hem koltuğunuzu hem de BMN ve Trabzonspor'un saygınlığını devrediyorsunuz. Bunu göz önünde bulundurun ve devrettiğiniz kişi içinize sinmiyorsa lütfen işlemi gerçekleştirmeyin. ÖNCELİK DAİMA FORUM ÜYELERİMİZDEDİR! FORUMA SIRF BİLET TRANSFERİ İÇİN ÜYE OLANLAR DA BELİRLEDİĞİMİZ KRİTERLERE UYMAK DURUMUNDADIR!

Devir Bekleyenler!

Üyelik isimlerinizi gerçek isim-soyisim yapmak zorundasınız. Bunun haricinde, TC kimlik numaranız, telefon numaranız, adınız soyadınız ve bir sosyal medya adresini sizden talep eden Forum Yöneticisiyle ve bilet devraldığınız kişiyle paylaşmak zorundasınız. Aksi taktirde devir işlemi gerçekleştirilmeyecek ve buna uymayan üyeler forumumuzdan uzaklaştırılacaktır!

güzel bir uyarı olmuş..bu kriterlere uyan kişiler ve özellikle öğrenci olanlar var ise benimde güney üst b blok bir kombinem var devredebilirim..

Yorum

• Yukarıda bahsedilen kriterler harici bilet devri olmaması tercih edilir arkadaşlar.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Trabzondaki lise ve üniversite ogrencilerine bilet yardimi için bir dernek açılsa gençler oraya üye olsa bizde seneye onlar için kombine alsak ne güzel olurdu
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Devrettim --> [MENTION=51493]gokmenturan1[/MENTION]

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Devrettim --> @gokmenturan1
                                Devraldım, teşekkür ediyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X