Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokmenturan1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devraldım, teşekkür ediyorum
    İyi seyirler.

Yorum

• umarım bu devir teslim ile birlikte antep macındaki atmosfer yakalanır.
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• Hem bilet devredecekler hem de devir almak isteyenler için genel bir uyarıdır!

Bilet devredecekler!

Hem koltuğunuzu hem de BMN ve Trabzonspor'un saygınlığını devrediyorsunuz. Bunu göz önünde bulundurun ve devrettiğiniz kişi içinize sinmiyorsa lütfen işlemi gerçekleştirmeyin. ÖNCELİK DAİMA FORUM ÜYELERİMİZDEDİR! FORUMA SIRF BİLET TRANSFERİ İÇİN ÜYE OLANLAR DA BELİRLEDİĞİMİZ KRİTERLERE UYMAK DURUMUNDADIR!

Devir Bekleyenler!

Üyelik isimlerinizi gerçek isim-soyisim yapmak zorundasınız. Bunun haricinde, TC kimlik numaranız, telefon numaranız, adınız soyadınız ve bir sosyal medya adresini sizden talep eden Forum Yöneticisiyle ve bilet devraldığınız kişiyle paylaşmak zorundasınız. Aksi takdirde devir işlemi gerçekleştirilmeyecek ve buna uymayan üyeler forumumuzdan uzaklaştırılacaktır!

Alanyaspor Maçı için
        kombine ve bilet aktarım listesi:

1) @OFLU (Devretti) ----> @Onur Keskin
        2) @Külünkoğlu (Devretti) ------> @Rıza ÇOLAK (2 adet)
        3) @brnclhn (Devretti) --------> @mhmmt578
        4) @Yiğit Gayretli (Devretti) ------> @Burçak
        5) @UğurB -2 Adet- (Devretti) ------> Emin Göktuğ Aliyazıcıoğlu (+1)
        6) @SAFA (Devretti) ------> @Hüseyin Ş. +1
        7) @Umut Kanber (Devretti) ------> @Hüseyin Ş.
        8) @Cengiz Çubukcu
        9) @Tunç Tosun (Devretti) --------> @Petrushka61
        10) @playa
        11) @Mustafa ÖZDEMİR
        12) @arakli1967
        13) @umutayberkukul -----> [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION]
        14) Mehmet Cihan Kocaman (Devretti) --------> @gokmenturan1
        En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 16:48.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Genel uyarılar yapılmış zaten Selamun Aleyküm diyen herkese bilet devredilmesin ne burda ne de başka bir sosyal paylaşım sitesinde..

TFF kartı olanlara da bilet devredilmesin Trabzonspor passoligi zorunlu tutulsun gönder k.no nu gönderelim olmasın..

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yukarıda bahsedilen kriterler harici bilet devri olmaması tercih edilir arkadaşlar.
            Hocam isimler nerden değişiliyor bulamadım yardım edermısınız ?

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kime?
              Faruk Berber verdi tc kimlik onun verdigi kisiye devrettim ismini ya da nickini bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak umutayberkukul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Faruk Berber verdi tc kimlik onun verdigi kisiye devrettim ismini ya da nickini bilmiyorum
                Tamamdır ben Faruk yazayım o zaman. Listede boştaymış gibi durup kafa karıştırmasın...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Ben hala devretmedim . İhtiyacı olan varsa yazsın

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben hala devretmedim . İhtiyacı olan varsa yazsın
                    ben

Yorum

• bu rize'dekiler meger mac hasetiyle yaniyormus yahu.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu rize'dekiler meger mac hasetiyle yaniyormus yahu.
                        İnşallah bi trollük yoktur işin içinde

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnşallah bi trollük yoktur işin içinde
                          Hayır yok kardeşim rizé de oturuyorum Trabzonsporu tutuyorum maça gelmek istiyorum ..

Yorum

• Beyler Doğu tribününden transfer işlemi yapmak isteyen varsa yardımcı olabilir mi ?

Yorum

• İlk olarak Uğur TÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayır yok kardeşim rizé de oturuyorum Trabzonsporu tutuyorum maça gelmek istiyorum ..
                              Arkadaş bize karşı sorumluluğunu yerine getirdi. Top artık devri gerçekleştirecek üyelerimizde.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Uğur TÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özel olarak bişey söylemedim, sadece dikkatli olmak lazım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X