İlk olarak gokmenturan1 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hem bilet devredecekler hem de devir almak isteyenler için genel bir uyarıdır!
Bilet devredecekler!
Hem koltuğunuzu hem de BMN ve Trabzonspor'un saygınlığını devrediyorsunuz. Bunu göz önünde bulundurun ve devrettiğiniz kişi içinize sinmiyorsa lütfen işlemi gerçekleştirmeyin. ÖNCELİK DAİMA FORUM ÜYELERİMİZDEDİR! FORUMA SIRF BİLET TRANSFERİ İÇİN ÜYE OLANLAR DA BELİRLEDİĞİMİZ KRİTERLERE UYMAK DURUMUNDADIR!
Devir Bekleyenler!
Üyelik isimlerinizi gerçek isim-soyisim yapmak zorundasınız. Bunun haricinde, TC kimlik numaranız, telefon numaranız, adınız soyadınız ve bir sosyal medya adresini sizden talep eden Forum Yöneticisiyle ve bilet devraldığınız kişiyle paylaşmak zorundasınız. Aksi takdirde devir işlemi gerçekleştirilmeyecek ve buna uymayan üyeler forumumuzdan uzaklaştırılacaktır!
Alanyaspor Maçı için kombine ve bilet aktarım listesi:
1) @OFLU (Devretti) ----> @Onur Keskin
2) @Külünkoğlu (Devretti) ------> @Rıza ÇOLAK (2 adet)
3) @brnclhn (Devretti) --------> @mhmmt578
4) @Yiğit Gayretli (Devretti) ------> @Burçak
5) @UğurB -2 Adet- (Devretti) ------> Emin Göktuğ Aliyazıcıoğlu (+1)
6) @SAFA (Devretti) ------> @Hüseyin Ş. +1
7) @Umut Kanber (Devretti) ------> @Hüseyin Ş.
8) @Cengiz Çubukcu
9) @Tunç Tosun (Devretti) --------> @Petrushka61
10) @playa
11) @Mustafa ÖZDEMİR
12) @arakli1967
13) @umutayberkukul -----> [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION]
14) Mehmet Cihan Kocaman (Devretti) --------> @gokmenturan1En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 16:48.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarıda bahsedilen kriterler harici bilet devri olmaması tercih edilir arkadaşlar.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKime?
Yorum
-
İlk olarak umutayberkukul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk Berber verdi tc kimlik onun verdigi kisiye devrettim ismini ya da nickini bilmiyorumForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hala devretmedim . İhtiyacı olan varsa yazsın
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu rize'dekiler meger mac hasetiyle yaniyormus yahu.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah bi trollük yoktur işin içinde
Yorum
-
İlk olarak Uğur TÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır yok kardeşim rizé de oturuyorum Trabzonsporu tutuyorum maça gelmek istiyorum .."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Uğur TÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır yok kardeşim rizé de oturuyorum Trabzonsporu tutuyorum maça gelmek istiyorum ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum