İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Başkanımız Muharrem Usta TRT Spor - Stadyum'un Konuğu Oldu
Daraltma
X
-
bizim camianin en buyuk sorunu muhalifin surekli muhalif yandasin surekli yandas kalmasi..simdi foruma bakiyorum ustayı savunanlarda elestirenlerde hep ayni kisiler..bir kisinin egrisine egri dogrusuna dogru diyemiyoruz.yayini yeni izleme firsatim oldu ve baskanin hakli oldugu bir cok konu var..bana gore gecen senenin ikinci yarisi bu senenin ilk yarisi tamamen yonetimsel hatalar yuzunden kaybedildi.surec mali yonden iyi sportif acidan cok kotu yonetildi.kendisini secim suresince cok destekledigim icin bendeki hayal kirikligi buyuk oldu.beni sevindiren tek sey baskanin bunun farkinda olmasi ve kadroyu ona gore guclendirmeye calismasi. onumuzdeki sezon iddiali bir takim olmazsak baskanin bu aksam soylediklerini o zaman elestiririz..
mehmet ekici konusunun sene basinda cozulmesi gerekiyordu bir nevi kendi kendimizi bu surece getirdik..ama obur mehmet'in aile boyu karakter sorunu oldugunu da yeni ogrendik..bu adamlar avrupada yasamalarina ragmen nasil bu kadar koylu kurnazi olabiliyorlar?sadece mehmet degil gurbetci topcularin buyuk bir cogunlugu boyle..herif uc kurus fazla para koparmak icin babasini dayisini amcasini menejer yapiyor,yetmiyor duygu somurusu yapmak icin annesini transfer pazarligina cagiriyor.sana a dedigi seye baskasina b diyor.en kıvrak dansozlere tas cikartiyorlar.baskan yine kibar adam,butun bu olanlara ragmen siddete kufure hakarete basvurmamşs, yerinde olsam cektirin gidin lutfen deyip 4-5 aylik sureci mehmetin burnundan getirirdim.
seni turkiye pazarina sokan,bitmisken adam eden,essek yukuyle maas almani saglayan kulubun gitmene izin vermisken bir gun oyle bir gun boyle konusup yavsaklik yapmayacaksin..bir zahmet uc kurus fayda vereceksin..
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman 8 milyon euro görsem aklıma tonya55 gelir ve hüzünlenirim"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Benim anladığım; Ekici & Atıf takası olacaktı ama atıf gelmek istemeyince başkan B şıkkına yöneldi.
beşiktaş 'Ekiciyi fenere vermeyin gerekirse biz alalım ama sene sonuna kadar sizde devam etsin' dedi başkanda (olmayan atıf transferi yerine) olcayı istedi, teklif ekicinin fenere gitmeme sözü karşılığı 200bine kabul gördü. Böylelikle en baştaki hedeflenen mevkinin transferi ederi daha fazla iken 200bine kapandı.
Bu sıralarda Ekici fenerle görüştüm ve anlaştım dedi üstüne fener teklifi 2m olarak yeniledi.
Başkan baktı bunun duracağı yok takımada zarar verecek beşiktaşa 'Ekiciyi şimdi verelim karşılığında da şu fiyata tolgayı bize verin' dedi
beşiktaşta baktı işin ucunda hem Ekici hem para var Tolgayı gözden çıkardı.
Şimdi beklenen de Ekicinin beşiktaşla anlaşması ve bizim Tolgay bonservisini ucuza kapatmamız sanırım. Karışık işlerEn son Berk Ç. tarafından düzenlendi; 27.01.2017, 03:25.
Yorum
-
Borç 570 Milyon Tl idi. Hiçbir şey yapmasak bile mevcut durumda bir yılda 150 milyon açığımız olduğu için borcumuz 730 milyon tl olacaktı.
Şuan borcumuz 450 seviyesine inecekse Trabzonspor'un bir yılda kazancı 280 Milyon tl.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorç 570 Milyon Tl idi. Hiçbir şey yapmasak bile mevcut durumda bir yılda 150 milyon açığımız olduğu için borcumuz 730 milyon tl olacaktı.
Şuan borcumuz 450 seviyesine inecekse Trabzonspor'un bir yılda kazancı 280 Milyon tl.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSportif başarısı olmayan bir kulüp bu parayı nasıl kazandı diye sormak gerekir tabi.. Cevabı belli de neyse.."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa Fonten'den masalları dinlediniz
Yorum
-
İlk olarak Berk Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anladığım; Ekici & Atıf takası olacaktı ama atıf gelmek istemeyince başkan B şıkkına yöneldi.
beşiktaş 'Ekiciyi fenere vermeyin gerekirse biz alalım ama sene sonuna kadar sizde devam etsin' dedi başkanda (olmayan atıf transferi yerine) olcayı istedi, teklif ekicinin fenere gitmeme sözü karşılığı 200bine kabul gördü. Böylelikle en baştaki hedeflenen mevkinin transferi ederi daha fazla iken 200bine kapandı.
Bu sıralarda Ekici fenerle görüştüm ve anlaştım dedi üstüne fener teklifi 2m olarak yeniledi.
Başkan baktı bunun duracağı yok takımada zarar verecek beşiktaşa 'Ekiciyi şimdi verelim karşılığında da şu fiyata tolgayı bize verin' dedi
beşiktaşta baktı işin ucunda hem Ekici hem para var Tolgayı gözden çıkardı.
Şimdi beklenen de Ekicinin beşiktaşla anlaşması ve bizim Tolgay bonservisini ucuza kapatmamız sanırım. Karışık işler
Yorum
-
Açıkcası çokta etkilendiğimi söyleyemem......
Başkan güzel konuşuyor.. Bir siyasetçi olsaydı daha farklı değerlendirebilirdim ama başkan olarak laf icraat noktasında önemli eksiklikleri var....
yönetime geleli olmuş 417 gün..
Hasbelkader kazanılan 2 galibiyet dışında değişen çokta bir şey yok....
Mesela Sen önce Mustafa Yumlu ile sözleşme imzalıyorsun sonra aynı oyuncuyu takasla gönderiyorsun.....
Bu nasıl ve neyin planlaması....
Bu adam iyi oyuncu değil ise neden sözleşeme uzattın , yok sözleşme uzattın ise neden gönderdin.....
Ha Yumlu'yu hiç sevmem. Lakin sen gelecek planlıyorum dedikten sonra ilk icraatın yumlu ve yavru ile sözleşme uzatmak olursa pekte inandırıcı gelmiyor bana Başkanım kusura bakmasın...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum