Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkanımız Muharrem Usta TRT Spor - Stadyum'un Konuğu Oldu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berk Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burada pazarlanan sadece Mehmet değil bence bir nevi şampiyonluktaki pay da var içinde,
    Mehmete belkide dünya üzerinde en çok ihtiyaç duyan takım şuan fenerdir ki ne kadar istediğini de teknik direktörlerinden taraftarına kadar belli ediyorlar.
    E beşiktaşta fenerin hesaplarını farkında takıma tam ihtiyacı olanı almaması için uğraşıyorlar yani asıl dertleri Mehmetin fenere gitmemesi belkide böylece şampiyonluğa daha rahat gideceklerini düşünüyorlar yani hedef Mehmet değil şampiyonluktur sanırım ben böyle anlamlandırdım olayları.

Olcayıda sene sonu zaten satarlardı Babel geldi sene sonu Töre dönüyor seneye pek ihtiyaç kalmıyor şimdiden yollayarak biraz risk aldılar sakatlıklara karşı ama vardır bi hesapları.
    güzel cözüyorsun
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Berk Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim anladığım; Ekici & Atıf takası olacaktı ama atıf gelmek istemeyince başkan B şıkkına yöneldi.

beşiktaş 'Ekiciyi fenere vermeyin gerekirse biz alalım ama sene sonuna kadar sizde devam etsin' dedi başkanda (olmayan atıf transferi yerine) olcayı istedi, teklif ekicinin fenere gitmeme sözü karşılığı 200bine kabul gördü. Böylelikle en baştaki hedeflenen mevkinin transferi ederi daha fazla iken 200bine kapandı.

Bu sıralarda Ekici fenerle görüştüm ve anlaştım dedi üstüne fener teklifi 2m olarak yeniledi.
      Başkan baktı bunun duracağı yok takımada zarar verecek beşiktaşa 'Ekiciyi şimdi verelim karşılığında da şu fiyata tolgayı bize verin' dedi
      beşiktaşta baktı işin ucunda hem Ekici hem para var Tolgayı gözden çıkardı.

Şimdi beklenen de Ekicinin beşiktaşla anlaşması ve bizim Tolgay bonservisini ucuza kapatmamız sanırım. Karışık işler
      aynen durum budur
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• şu jairzinhodan alıntı yapmayın ya her yorumu leş
        aynen aynen

Yorum

• İlk olarak Cpt.Price tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konuyu başından beri okuyorum ve her mesajında ciddi ciddi mevcut yönetime garezinin olduğu apaçık ortada.
          Bu takımın ne badireler atlattığının farkında mısın ?

50 kişilik kadrodan 22 kişiye düştüğünü görebiliyor musun ?
          neyin peşindesin ? kimsin nesin ?
          Bazı arkadaşlar yönetim zor duruma düşsün isterse takım son sırada olsun sevinirler. Şuan takım en azından bir süredir iyi gittiği için sevinme sırası her şartta Trabzonspor'u destekleyenler de. Olur da tekrardan kara bulutlar ortaya çıkarsa bu adamlar zaten ortaya çıkacak, hepimizi sinir hastası edecekler. Şimdilik gülelim

Bu arada eminim ki Latolevicci falan bu tarz adamları alsak Gençler'in kovuğu 30 yaşında adamı aldınız 50. yılda şampiyonluk diyorsunuz vs vs diyeceklerdi. Bunun sonu yok..
          ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...
          X