Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkanımız Muharrem Usta TRT Spor - Stadyum'un Konuğu Oldu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baskan o kadar ikna edici konusuyorki 5 kavanoz bal satsa alirim
    İyi güldüm )

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkanı dinlemedin herhalde 1 ocaktan önce görüşemez kulüpten izinsiz elimizde delil var dedi yaz ayında tazminat geliyor rahat olun. Bence fenerle ekici ocak ayından önce ön sözleşme imzaladı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Dinledim özellikle o bolumde demek istediği; eğer onlar(Ekici ve fb) oyuncuyu hapsetmek bosman kuralı flnı gümdeme getirip uefaya giderlerse karsılığında bizde bu kozu oynarız. Ama senin dediğin : tazminat alıyoruz eğer sezon sonunda fb ye giderse. Bu doğruysa süper ama olabilir mi böyle bir şey? Olursa neden sezon sonu beklensin şimdiden dava açmak varken?

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dinledim özellikle o bolumde demek istediği; eğer onlar(Ekici ve fb) oyuncuyu hapsetmek bosman kuralı flnı gümdeme getirip uefaya giderlerse karsılığında bizde bu kozu oynarız. Ama senin dediğin : tazminat alıyoruz eğer sezon sonunda fb ye giderse. Bu doğruysa süper ama olabilir mi böyle bir şey? Olursa neden sezon sonu beklensin şimdiden dava açmak varken?
        Bilmiyorum ama benim anladığım işin uefaya taşınacağı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• @alifuatduatepe
          "Şunu bilir söylerim; Tolgay-takas hikaye. Tolgay'ın bedeli 8 milyon eurodur."
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @alifuatduatepe
            Tolgay'a 8 milyon verecek kulüp anca Tabata'ya 8 milyon € verecek kadar ahmak olabilir. Bi dakika ya!1!!!1 Bu kulüp onlardı değil mi
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

@alifuatduatepe
              Kim bu gerizekalilar?
              Kuş beyinliler..
              8 milyonmuş..
              Tolgay'in ederi 800 bin'dir..
              Tineri ala ala bir hal oldu bu 8jk'ya..

Yorum

@alifuatduatepe
                Yok canim ali fuat kafayi peynir ekmekle yemis herhalde )

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstanbul medyası ekici konusu üzerinden kulübe linç kampanyası düzenliyorken, aziz ekici için yorum yapıyorken, kulübün iç dinamikleri ekici üzerinden başkana yükleniyorken başkanın bu konu hakkında açıklama yapması tüm oyunları bozmaktadır açıklama yapılması elzemdir.
                  Ekici'nin ne olacağı belliydi,burada bir çok taraftar sözleşmesi bitiyor ya uzatın ya da kangren olmadan kesin atın dedi.Sadri Şener S.İnan'a mahkumdu,şampiyonluğa giden takımda o riski alamazdı ama Muaharrem Usta bu durumun bu noktaya geleceğini bile bile bir şey yapmadı.
                  Şimdi de kendisine ve makamına yakışmayacak şekilde İstanbul takımlarına Ekici gibi sahtekar birisinin pazarlığı için oturmuş,bunun savunmasını yapıyor.
                  Trabzonspor'un çıkarlarını düşünen adam sezon başında imzayı attırır ya oynarsın ya da sana verdiğimizin karşılığı olan 5M € getirir gidersin derdi.
                  Başından beri yanlış yönetilen bir süreç,bir defa Ekici ve onun gibi burayı basamak olarak kullanmaya çalışan kim olursa kulübe geldiğine bin defa pişman etmezsen,sonraki gelişelere engel olamazsın.

Şu anda Ekici konusunda haklı olması,onu futbolcusunu İstanbul kulüplerine pazarlayan tüccar kafalı bir Anadolu kulübü başkanı pozisyonunda olduğu ve bu çirkinliği bize yaşattığı gerçeğini değiştirmiyor.
                  Bunu ne kulübüme ne Muharrem Usta'nın profiline yakıştırmadığım için haklıyım.
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolgay'a 8 milyon verecek kulüp anca Tabata'ya 8 milyon € verecek kadar ahmak olabilir. Bi dakika ya!1!!!1 Bu kulüp onlardı değil mi
                    Ne zaman 8 milyon euro görsem aklıma tonya55 gelir ve hüzünlenirim
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Buraya geldikten sonra baskanin yaptiklari dogru, eger anlattiklari gerçekse.... ama [MENTION=38107]sasone[/MENTION] de hakli, persembenin gelisi çarsambadan belliyken bir sey yapmamak saçmaydi... üstelik baskan ne dedi ? Mehmet'e sordum ayrilmak istiyorum dedi... ama yanlis anlamadiysam simdi degil daha önce de dedi bunu, ve ekledi "ikna etmeye çalistim yeni stad falan ama baktim olmuyor inadi biraktim" e peki neden stad açilisi öncesi yalandan yere "büyük ihtimal uzatacagiz" dedi ?
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Başkan yine şeklini koymuş adam buram buram vizyon kokuyor. Bu koltuk bi Sadri başkana birde muharrem başkana yakıştı bu kadar
                        HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ekici'nin ne olacağı belliydi,burada bir çok taraftar sözleşmesi bitiyor ya uzatın ya da kangren olmadan kesin atın dedi.Sadri Şener S.İnan'a mahkumdu,şampiyonluğa giden takımda o riski alamazdı ama Muaharrem Usta bu durumun bu noktaya geleceğini bile bile bir şey yapmadı.
                          Şimdi de kendisine ve makamına yakışmayacak şekilde İstanbul takımlarına Ekici gibi sahtekar birisinin pazarlığı için oturmuş,bunun savunmasını yapıyor.
                          Trabzonspor'un çıkarlarını düşünen adam sezon başında imzayı attırır ya oynarsın ya da sana verdiğimizin karşılığı olan 5M € getirir gidersin derdi.
                          Başından beri yanlış yönetilen bir süreç,bir defa Ekici ve onun gibi burayı basamak olarak kullanmaya çalışan kim olursa kulübe geldiğine bin defa pişman etmezsen,sonraki gelişelere engel olamazsın.

Şu anda Ekici konusunda haklı olması,onu futbolcusunu İstanbul kulüplerine pazarlayan tüccar kafalı bir Anadolu kulübü başkanı pozisyonunda olduğu ve bu çirkinliği bize yaşattığı gerçeğini değiştirmiyor.
                          Bunu ne kulübüme ne Muharrem Usta'nın profiline yakıştırmadığım için haklıyım.
                          Evet şuan kötü bi görüntü var, ancak başkanında bu durumda olmak isteyeceğini düşünmüyorum. Başkan zaten mehmete sormuş ve bunun sonucunda bjk ile anlaşmış. Olay gayet basit fakat oyuncu sorun çıkarıyorsa bizim suçumuz ne ?

Ben o kadar olumsuz bakmıyorum bu durum işimize gelir, yoksa mehmetin 5 yıllık sözleşmesi olsa dahi bu fiyatlara satamazdık.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet şuan kötü bi görüntü var, ancak başkanında bu durumda olmak isteyeceğini düşünmüyorum. Başkan zaten mehmete sormuş ve bunun sonucunda bjk ile anlaşmış. Olay gayet basit fakat oyuncu sorun çıkarıyorsa bizim suçumuz ne ?

Ben o kadar olumsuz bakmıyorum bu durum işimize gelir, yoksa mehmetin 5 yıllık sözleşmesi olsa dahi bu fiyatlara satamazdık.
                            Bence başkan bu süreci PR için kullanıyor,kullanmasa bizim için hiç bir önemi olmayan bir sahtekarı bu kadar mevzu edip,yarım saat konuşmazdı.
                            Sen koskoca Trabzonspor Başkanısın seni istemeyen adamı,ne diye İstanbul takımlarına pazarlıyorsun,2 M € için mi?
                            Gündemde kalıyor başkanın da işine mi geliyor,hoşuna mı gidiyor ama elinde bomba patlarsa yalan olur.

Bu görüntü çok çirkin,bir an önce Ekici olayı kapatılsın artık.
                            • Memento mori

Yorum

• La Fonten'den masalları dinlediniz

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence başkan bu süreci PR için kullanıyor,kullanmasa bizim için hiç bir önemi olmayan bir sahtekarı bu kadar mevzu edip,yarım saat konuşmazdı.
                                Sen koskoca Trabzonspor Başkanısın seni istemeyen adamı,ne diye İstanbul takımlarına pazarlıyorsun,2 M € için mi?
                                Gündemde kalıyor başkanın da işine mi geliyor,hoşuna mı gidiyor ama elinde bomba patlarsa yalan olur.

Bu görüntü çok çirkin,bir an önce Ekici olayı kapatılsın artık.
                                Mevzu edip yarım saat konuşmasaydı ekicinin nasıl bi sahtekar olacağını bilemezdik. Olayın aslını öğrenmemize ihtiyacımız vardı.

Ayrıca olaya şu açıdan bakarsak daha iyi olur. Önce iyi niyetle yaklaşıp iki tarafın gönlü olsun amacında bir başkan vardı. Ancak ekici sahtekarlık yapınca başkanda doğal olarak ekicinin değil ts un çıkarlarına uyan bi anlaşma yaptı. Ki bu anlaşma çoktan yapılmış elde patlayacak bi bomba yok yani. Ekici olayı çoktan kapanmıştır bizim için.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X