Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara'dan Soğutuluyor muyuz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak spotreis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu futbolcu bizim için büyük bir heyecan dalgası ve bizler yani taraftarlar olarak çok seviliyor yeri doldurulamaz bunu yönetimde biliyor şimdi ben şunu söyleyeceğim;

Acaba bu son zamanlarda çıkan asılsız haberler ve yattaranın sürekli sakat ve trabzonsporu karalar durumda gösterilmesi, gitmek istiyor gibi gösterilmesi bizim ona karşı olan sevgimizi azaltmak ve gönderilmesini kolaylaştırmakmı akılları kurcalıyor bu düşünce.....
    yani saçma olduğu kadar doğru bi hipotez olabilir.albayrak yattarayı taraftarın gözünden düşürüp satmak için bu planı yapmış olabilir
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bu yönetim tekke yi sattı şimdi sırada yattara mı var?
      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu yönetim tekke yi sattı şimdi sırada yattara mı var?
        olur mu olur
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

aslolan trabzonspordur hepimiz yattarayı seviyor olabiliriz ben de öyleyim ama herşeyden önce takımın başarısı gelir yattara bu sezon sadece 9 maçta oynadı gol atamadı katkısı düşük seviyede bir yattara gider diğeri gelir bu bizle alakalı bir durum yarın çok daha sempatik ve becerikli devamlılığı olan bir oyuncu gelirse yattarayı unutuveririz...

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yattara bizimdir bizim kalacak...3 kızkardeşlerde avuçlarını yalayacaklar...

Galatasaray maçında, Yattara oyuna girmek için sahanın kenarına geldiğinde inanın kapalıdaki Galatasaray taraftarının sufatlarının rengi değişti.Biz onların korktuğunu taaa kale arkalarından görebildik.Böyle bir adam satılır mı?Satılır ama şimdi sırası değil...Bence sene sonunda çaktırsınlar adama imzayı atsın 5 yıllık bir imza daha...

Yattara'ya Fener forması yakışmaz...
            yattarayı satanı bizde satarız. . .

Yorum

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara'nın bordo-mavili takıma katkısında bu sezon düşüş yaşanıyor.

İlk olarak 2003-2004 sezonunda bordo-mavili takımda forma giymeye başlayan İbrahima Yattara, ilk sezonunda 30 lig maçında bin 598 dakika sahada kaldı.

Yattara, 2004-2005 sezonunda 28 maçta bin 940 dakika, geçen sezonda 32 maçta 2 bin 331 dakika mücadele etti.

Gineli oyuncu bu sezon da özellikle sakatlıklar nedeniyle ligde 9 maç forma giyme şansı buldu. 9 maçın 5'inde ilk 11 de sahaya çıkan Yattara, 547 dakika görev yapabildi.

Yattara, bu sezon ise bordo-mavili takımın lig maçlarında gol atma başarısı gösteremedi.

Yattara, 2003-2004 sezonunda 5 gol, 2004-2005 sezonunda 8 gol, geçen sezonda 7 gol atma başarısı göstermişti.

bu adamın sözleşmesi sona eriyo galiba yönetim sözleşmesini yenilesede yattara yattara gibi oynasa diyorum
              Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

ya adamın perfonmansıda düşüş warmış kaç maç oynadıda anladınız adam bize oynadıı maçların çounu kazandırdı hemde tek başına örnek anarthosis konya ve bi daha konya kel ziya adamı gs mmaçında yanına 3 defa çağırdı üçüncüde ayıb olmasın diye oyuna aldı adamda hevessiz maça çıktı sonra yattara oynamadı kim olsa böyle bir durumda oynamaz?
                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

yaw aslında neden oynamadığı konusunda bir sürü şey söyleniyo kaburga falan hikaye adam bakıyo yönetime bi de ziyaya bakıyo oynasam ne oynamasam ne ?!!

Yorum

yattarayi karalama olarak dusundugumuz haberler yattara trabzona transfer olduktan sonra hep ortaya atildi....ama taraftar uzerinde yattaraya karsi sogukluk olmadi.....kimse yattaradan sogumaz merak etmeyin...
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Yattara bizden değil takımdan soğutuluyor galiba; bunu kimlerin yaptığıda malum..

Yorum

beni hiç bişey yattaradan soğutamaz ama adam takımdan soğuyacak böle giderse
                        eer ezik bi takıma giderse çok ağlarım arkasından

Yorum

gökdeniz-symek-tekke-yattara

Tekke kaçtı
                          Symek kaçırıldı
                          Gökdeniz Bunalımda
                          Yattara Belirsiz

O 4lü olsaydı şimdi 20 puan farla liderdik.O 4lü olsaydı Ziyada Yönetimde harikaydı.Bizi yakan esas o 4lünün dağılması.Nası üzülüyorum nasıllll....
                          Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                          K.ATATÜRK

Yorum

bu yonedım baştayken herşey normaldır arkadaşlar
                            umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

Yattara bizimdir bizim Kalacak. onun gibi bir yeteneği bulmak gerçekten çok zor...
                              Her çamı yattara Kazandıramaz bir sezonda 4 Maç Kazandıryosa tek başına Oda yeter gider.
                              Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• Niye soğuyacakmışım ki?
                                Hem diyelim ki soğudum.
                                Ne olacak?
                                Fenere mi gidecek?
                                Çok beklerler!
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Çalışıyor...
                                X