İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yattara'dan Soğutuluyor muyuz?
Daraltma
X
-
İlk olarak panters61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattarayı satan veya elden çıkaran yönetim bizi de kaybeder
taraftarın onu ne kadar çok sevdiği ortada
sadece yattara yı izlemek için stada gelen insanlar tanıyorum
tabii ki futbol bir ekip oyunu ve yattara da o oyunun bir parçası ama
şu da yadsınmaz bir gerçek ki
YATTARA BİZİM HERŞEYİMİZ...Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin RİZELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencede yattara gonderecekler we bızım sogumamızı beklıyolar..
taraftarın tepkisi bile yeter
onu gönderemezler
trabzon karışır
karışmazsa da
ben gider karıştırırımFanki tonki zonki...
Yorum
-
bu konunun açılmasının sebebi bir nevi yönetim şuan bir senaryo yazıyor bu açık ve net bir şekilde ortada bu adam öyle yada böyle bizden bizde ondan sogutulacagız işte biz bilinçli taraftarlar olarak buna tepkisaiz kalmayalım Trabzonspor un menfaatlerini düşünmeyene, yanlış yapanlara kim olursa olsun tepkimizi koyalım bizim sesimiz buradan çıkıyor belki yüksek mercilere ulaşır tepkilerimiz bu konunun üzerine gidelim arkadaşlar...
konuya olan ilginizede ayrıca teşekkür ediyorum
HERŞEY TRABZONSPOR İÇİNBirgün herkes TRABZONSPORlu olmasın
Bırakın o şeref bizde kalsın....!
Yorum
-
1-Sol bek emekli etme görevlisi
2-yaratıcılıkda zirve
3-baş döndürme,beli kırma onun büyük zevki..karşısındaki oyuncular 2-3 gün kendine gelemiyor baş dönmesinde.
4-Arkadaşlarına bağırıp çağıran değil,mütevazi star..
5-başka takım seyircilerinden özel seyircisi olduğunu hepimiz biliyoruz.
6-takımın rengi
7-topla ondan daha yumuşak olabilen az futbolcu var Dünyada..!!!!
8-80 dakka berbat oynasa 87875 kez top kaybetse dahi her an gole gidebilecek,gol pozisyonu için asist yapabilecek straımız..
9-en kötü oynadı deiğimiz maçda dahi en az iki asist sayısız adam eksiltme.!!!!!!
YAHUUUU BU ADAMLAAA NİYEEE ÖMÜR BOYUU SÖZLEŞMEEE YAPILMAZZZ?????A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.... .
Yorum
-
gramere dikkat !!
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuşiyruz....
üşiyruk diicesun oniEy zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
Yorum