Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara'dan Soğutuluyor muyuz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Niye soğuyacakmışım ki?
    Hem diyelim ki soğudum.
    Ne olacak?
    Fenere mi gidecek?
    Çok beklerler!

Sözleşme Başlangıç : 19.06.2003 Sözleşme Bitiş : 31.05.2008
    Uzatmaları lazım sözleşmesini.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Tez elden inşalah..
      Bastırmak lazım..
      Elimizde değer olarak kaç topçumuz kaldı ki?
      Sahip çıkmalıyız onlara!
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

“Doğan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediğin basın toplantısında

Bildiklerimi yapmakta vazgeçmeyeceğim”

Yattara'yı maçın berabere devam ettiği anlarda Galatasaray'ın üzerlerine geleceğini düşündüğü için oyuna aldığını kaydeden Doğan, "Fakat bir dakika sonra golü yedik ve hesabımız tutmadı. Futbolda bunlar var. Her istediğinin tutacağı diye bir şey yok. Eleştirmek isteyen ne olursa olsun eleştirir. Dünyanın en kolay işi eleştirmektir, onu herkes yapar. Eğer Yattara'yı oynatmasıydım o zaman niye oynatmadın diye eleştireceklerdi. Bunlara gülüp geçiyorum. 'Millet istiyor' diye bildiklerimi yapmaktan vazgeçmeyeceğim" dedi.

“Doktorların ihmal yok”
        Doğan, Yattara'nın sakatlığının maçtan önceki gece netlik kazandığını ve kulüp doktorlarının asla ihmali bulunmadığının altını çizerek, "Uzmanların kararına göre röntgeninde kaburgasında hafif çatlak olduğu ortaya çıktı. Fakat gece otele 5-6 uzman getirdik. Bunlar Yattara'nın kaburgasında çatlak olmadığını, ezilme bulunduğunu ve uyuşturucu iğneyle maça çıkarsa ağrısı olmayacağını söylediler. Biz de buna göre karar verdik. Basına yanlış sızan bir rapor var. Bizim doktorlarımız ve ekibimizde hata yok. Yattara'nın filimlerini ilk gören heyetin verdiği rapor basına yansıdı. Ancak akşam gelen heyetin vardığı karar sonrası oyuncumuz maçta forma giydi" görüşünü seslendirdi.

“Yattara’nın günahı alındı”
        Kamp sırasında Yattara’yla ilgili basında çıkan haberleri de yalanlayan Teknik Direktör Ziya Doğan, "Bunlar gerçeği yansıtmıyor, tamamen yalandır. Gineli iki bayan kuaför Ömer Rıza'nın saçını örmeye otele geldiler. Odaya çıkmadılar. Biz ordaydık. İstirahat saati diye onları geri gönderdik. Saat 17.00'den sonra tekrar geldiler ve kuaför salonunda Ömer Rıza saçlarını yaptırdı. Yattara'nın günahı alındı" ifadesini kullandı.

Yorum

Şu anlık performansı kötü olabilir ama iyi bir ivme ile tekrardan eski günlerine dönecektir..

Soğutulma gibi bir olay olduğunu düşünmüyorum çünkü bu adam haftalardır öyle ya da böyle sakat veya formsuz..

Bu bir takım oyunu şimdilik katkısı az ilerde artacktır ve gözlerimizin pasını silecektir..

Yorum

YATTARA nin en kotu hali bile bize izlerken zevk vermiyormu. biz yattaradan sogumayiz yonetiminde bu kadar kotu bi saka yapacagini zannetmiyorum onlarda farkinda yattarayi satani bizimde satacagimizi. lafim yanlis anlasilmasin yonetimi satariz.. boyle bi durumda ALLAH gostermesin Yonetim gorur taraaftarin gucunu ..

Yorum

biraz önce az-newcastle maçını izledimde şotayı bayıldım adam hala taş gibi yattarayla mükemmel olurlar şayet alınırsa,yönetime sesleniyrum alın şotayı olun şampiyon,umarım ziya hoca izlemiştir maçı futbol nasıl oynatılır az-buz 1 şeyler kapmıştır kendince

Yorum

Yattara'dan soğutulmak gibi birşeyin söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Yattara'yı iyi analiz etmek gerek. Yattara; iyi bir profesyonel olsaydı bugün Barca'da oynuyor olurdu. Bugün Yattara'ya Teknik Direktörler ve Yönetim Kurulu, yaptıklarına rağmen (bizim bilmediklerimiz dahil) katlanıyorsa, bu taraftarın ona olan sevgisinden dolayıdır.

Evet, Yattara oynadığı zaman maçın skoruna tesir edecek yetenekte bir oyuncudur. Ona 90 dakika sabrederim ama yine de kendisine bir çeki düzen vermesinde fayda var. Çünkü, bu son dönemlerdeki sakatlıkları malesef tıbben değil, beynen oluşan sakatlıklardır...

Yorum

Yattara bu hafta çıkar sahaya iki depar iki bel kırma.Buda saygıdeğmez basınımıza kapak gibi kapak olur.
                  Özkan SÜMER

Yorum

arkadaşlar YATTARA ya kimse laf söyleyemez üşenmeyin linke tıklayın ronaldinho halt etmiş diyecem nerdeyse

Yorum

Faydasi olmayan her oyuncu satilabilir. Isim önemli degil. Sonucda hicbir Futbolcu Trabzonspordan üstün degildir.

Bizde faydasizini birakin, cok verimli olan nice topcular satildi.

Ben eski Yattarayi izlemek istiyorum. Izleyemeyeceksek satilmasi beni üzmez!

Ama formunda olan ve istekli olan bir Yattarayi satan Yönetime bende: Yönetim (!) derim

Ha kendisi istemez ise diyecegim iki kelime var: Go Home....

Hersey icin
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yattara'dan soğutulmak gibi birşeyin söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Yattara'yı iyi analiz etmek gerek. Yattara; iyi bir profesyonel olsaydı bugün Barca'da oynuyor olurdu. Bugün Yattara'ya Teknik Direktörler ve Yönetim Kurulu, yaptıklarına rağmen (bizim bilmediklerimiz dahil) katlanıyorsa, bu taraftarın ona olan sevgisinden dolayıdır.

Evet, Yattara oynadığı zaman maçın skoruna tesir edecek yetenekte bir oyuncudur. Ona 90 dakika sabrederim ama yine de kendisine bir çeki düzen vermesinde fayda var. Çünkü, bu son dönemlerdeki sakatlıkları malesef tıbben değil, beynen oluşan sakatlıklardır...
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Yattara'yi bizden ancak ve ancak kendisi sogutur. Bu yönetimin bile bunu yapacak kadar yetenekli oldugunu düsünmüyorum.

Yattara Afrikali bir oyuncu. Diger Afrikalilardan farki Avrupa'da futbol oynamis olmasi. Yani Avrupa futbolunu görmüs bir isim. Ancak ya görmemis gibi davraniyor ya da Genk'de oynadigi zaman dilimi ögrenmesine yetmemis.

Ziya Dogan'i her seyinde elestiririm. Ancak is Yattara'ya gelince bir sey diyemiyorum. Tamam iyi, sempatik, cok yetenekli ve bir hareketi macin seyrini degistirebiliyor ancak bu kafayla giderse her daim bir Yattara sorunumuz olacak gibi.

Futbolcular ayda top oynamiyorlar. Dünya futbolundaki egilim takim halinde oynamaya döndü. Bunu herkesin görmesi gerekir. Brezilya'nin, bireysel yeteneklere dayali futbolun zamani gecti. Bunu gectim; bir insan özel hayatinda bu kadar mi hoyrat olur? Yattara ya bunlari fark edecek ya da ikide bir kizaga cekilmeyi kabul edecek.

Böylesine büyük bir yetenegin kafasinin bu kadar amatör olmasina hayretler ediyorum. Bu hususta da Ziya'ya kizamiyorum.
                          Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

yattaradan kimse soğutamaz bizi ama şu gercekki yattara hala amatörbi futbolcu düşünce yapısı itibariyle
                            ondaki yetenekler kimsede yokk başkası olsa eşşek gibi çalışır avrupadaii takıma transfer olur
                            ama o su halindne burda olmakttan memnunn

Yorum

Yattara seni seviyoruz, bizi asla birakma tamam mi? Yattara :
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

Yattara gelecek sene Türk statüsüne geçeceği için mi oluyor bunlar? Yoksa yeri geldiğinde tüm ukala yazarların "Bu Yattara 3 ukalalarda olsa takımı uçurur, ne adam be" serzenişleriyle ağızlarının sularının akmasına mı bu haberler. Yattara'yı gaptırmayız, profesyonel disiplin sağlandığı müddet zaten hiçbir sorun olmaz. Yeter ki insanların futbolcuya sözü geçsin
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X