Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul Galatasaray Maç Org. | ARENA'da Zafere Tanıklık Ettik!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bişey sormak istiyorum hep beraber hareket edilecekse ben gişeden "tek geçişlik pass" i nasıl alıcam?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bakırköy TSclub veriyordu en son, oradan kartı alıp toplanma yerine gelebilirsiniz.
    Statta da bir gişe ayrılmıştır bize tahminen ama riske atmadan sorup en uygun yerden temin edin bence.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Maça gelmek istiyorum istanbulda yaşıyorum ama pasoligim yok başka türlü nasıl girebilirim bileniniz varmı parayı hertürlü vercem ama pasom yok bunun hakkında bilgisii olan biri varmı acaba

Yorum

• Insallah ceza yemeden maca gidip ve gelip nasip etsin allah

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yıllar sonra... Lafı uzatmaya gerek yok.

Listeyi adettendir diye açıyorum. Dileyen herkes tribünde bizimle yerini alabilir...

Toplanma yerimiz kulübümüzün açıklamasında belirttiği gibi saat 14:00'da Merter Metro istasyonunun önüdür. Biraraya gelebilmek için belli bir süre metro istasyonu çıkışında beklenecek, daha sonra kalabalığa dahil olunacaktır...

Anadolu yakasından gelecek olan üyelerimiz lütfen @Berkan ve @Emirhan TOPCU 'ya ulaşsınlar. Anadolu yakasında belirlenen ortak lokasyonda toplanma olacak ve buluşma noktasına toplu gelinecektir!

FORMASIZ VE ATKISIZ GELMEK YASAKTIR!

Not: Bilet fiyatları 60 TL’dir.

Liste:

1- Yiğit Gayretli (Avrupa)
          2- Enes Coşkun (Anadolu)
          3- Hakan
          4- Hürgün Aygün
          5- Doğan Şahin (Avrupa)
          6- Taner Gündoğdu
          7- Berat
          8- Cagdas Topal +2
          9- Kamer'
          10- Arda Yavuz
          11- Hüseyin Çümen +1
          12- Cengiz Çubukçu (Avrupa)
          13- Ömrüm Can Sezer
          14- İskender
          15- mutluhayri
          16- Berkan (Anadolu)
          17- iyattara
          18- Süleyman Özcan +2 (Avrupa)
          19- Emirhan TOPCU (Anadolu)
          20- İsa Gündoğdu
          21- SixtyOne_61
          22- enesdonmezz61 (Anadolu)
          23- Furkan Dündar (Avrupa)
          24- Yazıcı (Avrupa)
          25- joseph_61 (Anadolu)
          26- Selçuk Aydın61 (Anadolu)
          27-
          Şu kırmızıyla yazılmış arkadaşa biri buluşma yerini yanlış tarif edebilir mi lütfen??
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Fethi kaleli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maça gelmek istiyorum istanbulda yaşıyorum ama pasoligim yok başka türlü nasıl girebilirim bileniniz varmı parayı hertürlü vercem ama pasom yok bunun hakkında bilgisii olan biri varmı acaba
            passoligsiz stada giriş imkansız ne yazık ki
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Pasolige şimdi başvursam ne zamana gelir ?

Yorum

• İlk olarak Fethi kaleli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pasolige şimdi başvursam ne zamana gelir ?
                Biraz geç geliyor ama tek maçlık biletlerle maça giriş yapabilirsiniz. Tek maçlık bileti de passolig satış noktalarından alabiliyorsunuz. Stad gişelerinde de aynı şekilde.
                2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Arkadaşlar 119 nolu bloktan bileti aldım ama tek geçişlik kartı nasıl alıcam, ts clubtan alabilir miyim ya da başka yolu var mı?

Yorum

• Yarın idare ile görüşecek işanlah 2 saat izin verirler
                    Vermezlerse gece olsa stadyum a gelicem umarım..
                    En son Selçuk Aydın61 tarafından düzenlendi; 20.10.2016, 21:07.
                    1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• Ben de gidiyorum.Yalnız saat 14:00 çok erken değilmi?Saat kaçta stada gideceğiz??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Selamınaleyküm renktaşlar.Bende Uşak'tan İstanbul'a gelip maça gideceğim inşallah.

Yorum

• Selamunaleyküm... Ben de bilet aldım avrupadan geleceğim. Merterde metrodan çıkınca grubu bulma konusunda bir problem olmaz dimi yeterince kalabalık olur mu? Ayrıca iletişime geçebileceğimiz biri var mı varsa nasıl? Bir de stada girerken emniyet güvenlik gerekçesiyle otobüs filan ayarlamış da maç çıkışı böyle bir organizasyon var mı?

Yorum

• Arkadaşlar o stadyumdan 3 puanla ayrılmak istiyorsanız Hürgün'ün passoligini kırın, yakın ne yaparsanız yapın ama o adamın maça girmesini engelleyin!
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak hakan-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selamunaleyküm... Ben de bilet aldım avrupadan geleceğim. Merterde metrodan çıkınca grubu bulma konusunda bir problem olmaz dimi yeterince kalabalık olur mu? Ayrıca iletişime geçebileceğimiz biri var mı varsa nasıl? Bir de stada girerken emniyet güvenlik gerekçesiyle otobüs filan ayarlamış da maç çıkışı böyle bir organizasyon var mı?
                              İletişime geçeceğin kişi ----> [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION]

Forumumuza hoşgeldin bu arada
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İletişime geçeceğin kişi ----> @Yiğit Gayretli

Forumumuza hoşgeldin bu arada
                                Eyvallah abi hoşbulduk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X