Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul Galatasaray Maç Org. | ARENA'da Zafere Tanıklık Ettik!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçın ilk yarısında dışarıda beklet, (37.dakikada girebildik neyse ki) sonra kavga dövüş stada gir, maç bittikten sonra 10 dakika boyunca çıkış kapılarını açma, taraftara gaz sık, copla.

Yetmedi, bir de bir sonraki maça giriş cezası ver. Üstelik hiçbir suç işlememişken.

Yetmedi, kişinin ceza aldığını ona özel olarak bildirme, öğrenebilmesi için hiçbir açık kapı bırakma, parasını karta yüklesin, biletini almaya çalışırken cezalı olduğunu bildir. Allah belanızı versin hırsızlar. Burnunuzdan gelsin fitil fitil.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Bu passolig denen mereti kişi bazında ceza uygulaması amacıyla çıkartmadılar mı ? Takımım ayda yılda bir İstanbul'a geliyor ve saçma sapan bir ceza yüzünden izleyemiyorum. E nerde kaldı kişi bazında ceza ? Hepimizi doğradılar resmen.

Yazıklar olsun...
      2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Passolig ceza alan arkadaşlara şaşırmadım daha doğrusu ben bu ülkede ki hiç bir şeye şaşırmıyorum. Ortadoğudaki sıradan bir terör ülkesiyiz.

Polisinde maça gelen taraftara hayvan muamelesi yapmasıda ayrı bi acınası nokta.
        En son Berkan tarafından düzenlendi; 20.10.2016, 14:33.
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İnşaallah bu maçta ceza almayızda bjk maçınada girebiliriz

Yorum

• İlk olarak Emirhan TOPCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnşaallah bu maçta ceza almayızda bjk maçınada girebiliriz
            yüzde 90 ceza alırız
            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• 42. dakikada içeri girebildiğimiz maçta ceza almışız özür dileyeceğine ceza vermişler
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Şu Passo'ya lanet ettiğim kadar başka şeye lanet etmedim herhalde...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Arkadaşlar merter bıze çok ters kalıyor.Bız 2 arkadas tek başımıza gıtsek stada sorun olurmu?
                  Normalde olmaz ama bellıde olmaz

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar merter bıze çok ters kalıyor.Bız 2 arkadas tek başımıza gıtsek stada sorun olurmu?
                    Sorun olma ihtimali yüksek. Emniyetin belirlediği nokta bu. Münferit geliş gidişlere izin verilmeyeceği söylendi bize...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      haber vericem bileti alırsam. Bu arada @Fatih Çelik niye yok listede
                      Önümüzdeki maçlara inşallah
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Arkadaşlar merter bıze çok ters kalıyor.Bız 2 arkadas tek başımıza gıtsek stada sorun olurmu?
                        Renktaşım mecburi emniyet görevlileri ile gidilecek stadyuma.izin verilmiyor başka türlü ben Pendikten gelicem Merter'e sonra oradan stada geri dönücez sanırım en ters bana

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sorun olma ihtimali yüksek. Emniyetin belirlediği nokta bu. Münferit geliş gidişlere izin verilmeyeceği söylendi bize...
                          Bu bılgıyı dırek emnıyettenmı aldın?

Yorum

Bu bılgıyı dırek emnıyettenmı aldın?
                            Evet. Dün akşam bir toplantı gerçekleştirildi.
                            Ayağa KALK!

Yorum

• beni de yazabilirsiniz listeye.bilet alınmıştır
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beni de yazabilirsiniz listeye.bilet alınmıştır
                                anadoludan mı geleceksin avrupadan mı kardeşim
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X