İlk olarak Berkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul Galatasaray Maç Org. | ARENA'da Zafere Tanıklık Ettik!
Daraltma
X
-
İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirisi ne yapmam gerektiğini lütfen söylesin...
Karabuk maçında zerre kufur etmedım..Hatta edenlerle tartıştım bile
Ben bu maça nasıl gırıcem??Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar merter bıze çok ters kalıyor.Bız 2 arkadas tek başımıza gıtsek stada sorun olurmu?
Normalde olmaz ama bellıde olmazBİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Anadolu yakasından gelicem Kadıköy de buluşma yeri saat önemli 16:00 da orda olabilirim.En son Selçuk Aydın61 tarafından düzenlendi; 20.10.2016, 16:33.1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
selçuk AYDIN
Yorum
-
Yıllar sonra... Lafı uzatmaya gerek yok.
Listeyi adettendir diye açıyorum. Dileyen herkes tribünde bizimle yerini alabilir...
Toplanma yerimiz kulübümüzün açıklamasında belirttiği gibi saat 14:00'da Merter Metro istasyonunun önüdür. Biraraya gelebilmek için belli bir süre metro istasyonu çıkışında beklenecek, daha sonra kalabalığa dahil olunacaktır...
Anadolu yakasından gelecek olan üyelerimiz lütfen @Berkan ve @Emirhan TOPCU 'ya ulaşsınlar. Anadolu yakasında belirlenen ortak lokasyonda toplanma olacak ve buluşma noktasına toplu gelinecektir!
FORMASIZ VE ATKISIZ GELMEK YASAKTIR!
Not: Bilet fiyatları 60 TL’dir.
Liste:
1- Yiğit Gayretli (Avrupa)
2- Enes Coşkun (Anadolu)
3- Hakan
4- Hürgün Aygün
5- Doğan Şahin (Avrupa)
6- Taner Gündoğdu
7- Berat
8- Cagdas Topal +2
9- Kamer'
10- Arda Yavuz
11- Hüseyin Çümen +1
12- Cengiz Çubukçu (Avrupa)
13- Ömrüm Can Sezer
14- İskender
15- mutluhayri
16- Berkan (Anadolu)
17- iyattara
18- Süleyman Özcan +2 (Avrupa)
19- Emirhan TOPCU (Anadolu)
20- İsa Gündoğdu
21- SixtyOne_61
22- enesdonmezz61 (Anadolu)
23- Furkan Dündar (Avrupa)
24- Yazıcı (Avrupa)
25- joseph_61 (Anadolu)
26- Selçuk Aydın61 (Anadolu)
27-Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUskudar marmarayda 12:30 da toplanacağız ordan metroyla aktarmalı olarak mertere gideceğiz. Zaten 14 de merterde olmamız lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi...öLüMüNe TrAbZoNsPoR...
Yorum
-
İlk olarak mutluhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle19 daki maça girebilmek için 14te Merterde mi olmamız gerekiyor? Böyle saçmalık olamaz, olmamalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Selçuk Aydın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiletimi aldim ama o saatte orda olamam 16 da anca Kadıköy'e gelebilirim...Ne olacak şimdi!) tabi işse geç gelmenin sebebi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum