Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yeter artık miğdemiz bulandı bu hiç birşeyi beğenmeyen neyi istediğinide bilmeyen kendini Barcelona taraftarı sanıp her eksikte ağlayan zırlayan tarftardan biz sizin tamamlayamadığınız kişisel gelişiminiz yüzünden çocuklarımıza torunlarımıza bile şampiyonluk izlettiremeyiz başkan çok doğru dedi geçen röportajında herkes işine baksın diye sürekli bişeyleri beğenmeyip örnek verdiğiniz 2010 sezonununda bizle aynı acıyı yaşayıp ama olgun kişiliğiyle bazı şeyleri kavrayıp boş cümle kurmayan gerçeği konuşan bu nedenlede şu kulübe beleşten maça gelip küfür etmekten başka bişeyi dokunmamış vasıfsız taraftar kitlesi tarafından aşağılanan şenol güneş bugün "efsanesi olmadığı" takım tarafından hatası olsada yıkıcı eleştirilmemiş ve şuan omuzlarda taşınmaktadır şimdi aynanın karşına geç ve bu takım içim ağzımdan zehir akıtmak dışında ne yaptım diye bir sor kendine psikolojik sorunlarınız varsa tedavi olun başka bir sorununuz varsa halledin fakat darlanıp darlanıpta kendi ufak beyninizin hoşuna gitmedi diye bu koca camiayı yıllardır hasret olduğu duygulardan uzaklaştıramazsınız artık size bu şehirde yer yok bu takım birlik olacak seneye o statta tek bir taraftar grubu olacak oda Trabzonspor taraftarı saf hür tek başına ve de herkes ister oturur ister oturmaz ağzını açıp destek verecek, formasını alacak fiyatı hoşuna gitmiyosada açacak diğer takımlarınkine bakacak hala beğenmiyorsa ofsporu tutacak en önemliside Trabzonspor teknik direktörü olmadığını ve kimsenin ona "senin keyfin nası olsun ister" demiyeceğini bilecek kısacası HERKES İŞİNE BAKACAK BEĞENMEYEN YOL ALACAK YETERRR!!

Çok boşuna kasıyorsunuz hocam.İstediğiniz kadar yırtının bu durum değişmeyecektir.Zaten toplumun genelinde psikolojik sorunları var heleki daha dar bir alana sıkışmış Trabzon'da bu yüzde çok daha fazla.Çocukluktan gelen ilgisizlik, sevgisizlik,saygısızlık oluşturuyor bu durumu.Her durumdan mutsuzluk çıkarma , kendilerine sanal bir dünya oluşturup ve düşman belleme genel yapıları.Empati ve ders alma gibi erdemleri boşuna hayal etmeyin.Gerçekten çok uzaklar.Analiz veya durum tespitinden hiç mi hiç bahsetmiyorum.Hayır bir de nasıl bir dünya yaratıyorlarsa kendilerince herkes onlara düşman, herkes kötü, tek doğru, tek ahlaklı da bunlar.Ha bunu yaparkende kendi futbolcusuna , yöneticisine , efsanelerine söverek yapıyorlar Dediğim gibi bir tımarhanede yaşadığınızı düşünün ve oradan usulca uzaklaşın.Yoksa size de mutsuzluk bulaşır.

Ben artık komik bulmaya başladım.Adamlar şikeden yakınıp, ona buna yatalım diyorlar , o haldeler yani Ahlak etik diyerek kendilerince bir bahene bulup herkese küfür ediyorlar.Trabzon'dan çıkan futbolcular zaten düşman.İki sene sonra Yusuf Yazıcı'ya da sövecekler.

Aslında tam koyun sürüsü.Bir hedef gösterip salacaksın bunları, gidip birilerini parçalayacaklar.Hönküren etik pıtırcıkları bunlar

Yorum

• dangoz dangoz adamlar felsefe yapıyor. Efsanemize sövüyormuşuz kim diyor efsane diye bu adama ? Senin gibi boş beleş romantikler ezikler, kendi ezikliğini aklınca başka takımın başındaki adamla telafi ediyor bak biz şampiyon olamadık ama efsanemiz bjk yi şampiyon yaptı diye mutlu oluyor. Bize göre hainin teki senin efsanen,böyle fuzuli sosyolojik çözümlemeleri kahvede falan yapın. Koyun sürü kim o bambaşka bir konu ersunun güttüğü tayfa kimse ondan büyük koyun sürüsü yok ama ersunun koyunu olduğunuzu anladığınız da iş işten geçmiş olacak

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dangoz dangoz adamlar felsefe yapıyor. Efsanemize sövüyormuşuz kim diyor efsane diye bu adama ? Senin gibi boş beleş romantikler ezikler, kendi ezikliğini aklınca başka takımın başındaki adamla telafi ediyor bak biz şampiyon olamadık ama efsanemiz bjk yi şampiyon yaptı diye mutlu oluyor. Bize göre hainin teki senin efsanen,böyle fuzuli sosyolojik çözümlemeleri kahvede falan yapın. Koyun sürü kim o bambaşka bir konu ersunun güttüğü tayfa kimse ondan büyük koyun sürüsü yok ama ersunun koyunu olduğunuzu anladığınız da iş işten geçmiş olacak
        Tanıdığım bir psikolog var.Şiddetle tavsiye ederim

Yorum

• 1 kişi rehin almış burayı. Git biraz nefes al. Hoca devam edecek önümüzdeki sene sonuna kadar, şimdiden hazırlıklı ol.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak sason tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tanıdığım bir psikolog var.Şiddetle tavsiye ederim
            Benim sorunum psikologla çözülecek gibi değil sen kendini kurtar git bir muayne ol tanıdık varsa

Yorum

• Hala 15 milyon euro bonservis diyor. Takım toplam 20 milyon euro maaş alıyor. Şampiyon olan Beşiktaş oyuncuları 50 milyon euro civarı maaş alıyorlar. Galatasaray 65 milyon euro maaş veriyor. 20 milyon euro'luk maaş bütçesiyle başarı çok zor.

Yorum

• Ersun Yanal hayranı değilim hatta teknik direktör adaylarım arasında bile yoktu kendisi. Başkan Ersun Yanal ile şampiyonluğa gideceğini düşünmüş ve anlaşmış bize sadece destek olmak düşüyor çok zor bir iş değil. Başkan sabır ve istikrar kelimelerinin altını defalarca çizerken teknik direktörün istifasını istemek bana hiç mantıklı gelmiyor. Benim için önümüzdeki sezon belirleyici olacak ancak o sene sonunda başarısızlık gelirse istifa isteyebilirim.

O yüzden bu başlığı gereksiz buluyorum bizim şu an için yapacağımız tek şey sonuna kadar destek olmak. Eleştiriyi her zaman yapabiliriz Ersun Yanal sayfası orada duruyor ama istifa başlığı bence hoş değil. Burada yapılan muhabbetlere hiç girmiyorum bile. Konu Ersun Yanal'dan tamamen çıkmış durumda zaten.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hala 15 milyon euro bonservis diyor. Takım toplam 20 milyon euro maaş alıyor. Şampiyon olan Beşiktaş oyuncuları 50 milyon euro civarı maaş alıyorlar. Galatasaray 65 milyon euro maaş veriyor. 20 milyon euro'luk maaş bütçesiyle başarı çok zor.
                  Kardeşim geçende böyle geldin bilmiş bilmiş arkana bakmadan kaçtın sen ablamadığın işlere bulaşma

Yorum

Kardeşim geçende böyle geldin bilmiş bilmiş arkana bakmadan kaçtın sen ablamadığın işlere bulaşma
                    Sen iyi misin? Okuduğunu anlama problemin mi var? Sana diyorum ki bu takım 20 milyon euro maaş alıyor. Maaş diyorum bak, yıllık maaş yani bonservis değil. Sonra da diyorum ki Beşiktaş takımı toplam 50 milyon euro civarında maaş alıyor. Yani arada epey fark var. Biz buna rağmen ikinci yarıda takım gibi oynayınca en çok puan toplayan takımlar arasına girdik. Ama anlamıyorsun işte. Sen ve senin gibiler elinizde bir iki argüman var ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz. İşiniz gücünüz kaos kaos kaos!

Yorum

Sen iyi misin? Okuduğunu anlama problemin mi var? Sana diyorum ki bu takım 20 milyon euro maaş alıyor. Maaş diyorum bak, yıllık maaş yani bonservis değil. Sonra da diyorum ki Beşiktaş takımı toplam 50 milyon euro civarında maaş alıyor. Yani arada epey fark var. Biz buna rağmen ikinci yarıda takım gibi oynayınca en çok puan toplayan takımlar arasına girdik. Ama anlamıyorsun işte. Sen ve senin gibiler elinizde bir iki argüman var ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz. İşiniz gücünüz kaos kaos kaos!
                      Boş konuşuyorsun halen daha beşiktaş 35 -36 milyon civarında maaş veriyor. Bu sene bizden fazla bonservise para veren takım varmı bilmiyorum varsa 1 veya 2 takımdır. Maaş bütçesinde 4. Sıradayız 51 puanla 6.yız ve hocayı başarılı buluyorsunuz.

Yorum

• "Yanal’ın son 5 haftadır yaptığı tercihler intihar gibi:

Önce haftalarca Castillo’yu yedek oturttu.

Sonra Yusuf Yazıcı’yı orijinal pozisyonundan koparıp pasifize etti.

Ardından kancayı Rodallega’ya taktı, takımın gol şansı en yüksek oyuncusu

ama 10-15 dakikadan fazla şans bulamıyor."

Uğur Meleke çok iyi özetlemiş

ister istemez bu kadar aleni hataları insan sorguluyor

yapacak birşey yok yola Ersun Yanal ile her türlü devam edeceğiz

umarım

ilk yarıda ki oyuncu değişiklik haklarını kullanmama ve 2. yarıda ki bu absürt arayışları bir daha tekrarlanmaz

1-2 maç bilemedin 3 maç elbet formsuzluk olabilir orası ayrı
                        En son memmedaga tarafından düzenlendi; 29.05.2017, 21:22.
                        sakin olun...

Yorum

Boş konuşuyorsun halen daha beşiktaş 35 -36 milyon civarında maaş veriyor. Bu sene bizden fazla bonservise para veren takım varmı bilmiyorum varsa 1 veya 2 takımdır. Maaş bütçesinde 4. Sıradayız 51 puanla 6.yız ve hocayı başarılı buluyorsunuz.
                          Geçenlerde hesapladım. Bizim şuan maaş bütçemiz 17 milyon civarı. Beşiktaş'ın ise 39 milyon euro civarı. Daha ne konuşuyorsun? Tarihimizin en düşük bütçesi.

Yorum

• Ligin son 17 maçında 2 yenilgi almışız birisi şampiyon takıma karşı dişe diş geçen bir maçta olmak üzere. Evet beraberlikler can sıktı ama az yenilen bir Trabzonspor izledik. Son haftalarda yaşanan beraberlikler hocanın istifası için pusuda bekleyenlere motivasyon kaynağı oldu anlaşılan. Bu adamlar takım gol yediğinde komple saldırıya geçen adamlar onun için ciddiye almaya gerek yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Kardeşim boş ver, zorlama...
                              Bu ve bunun gibi bazı türevleri ne kadar mantıklı şeyler yazarsan yaz anlamazlar, anlayamazlar.
                              Çünkü bu tiplerin yazdığın mantıklı şeyleri anlayabilecek bir kapasiteleri yok. O nedenle zorlama derim.
                              Bak ben bu gibi tipleri ''Engelliyorum'' her şey on numara oluyor. Ne bir mantıksız yazı görüyorsun ne de serzeniş...
                              Arada senin gibi samimi arkadaşlar bunları alıntılamamış olsa bu gibi tiplerin yazdığı saçma şeyleri hiç görmeyeceğim
                              Benim sana nacizane tavsiyem; engelle geç derim.

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yeter artık miğdemiz bulandı bu hiç birşeyi beğenmeyen neyi istediğinide bilmeyen kendini Barcelona taraftarı sanıp her eksikte ağlayan zırlayan tarftardan biz sizin tamamlayamadığınız kişisel gelişiminiz yüzünden çocuklarımıza torunlarımıza bile şampiyonluk izlettiremeyiz başkan çok doğru dedi geçen röportajında herkes işine baksın diye sürekli bişeyleri beğenmeyip örnek verdiğiniz 2010 sezonununda bizle aynı acıyı yaşayıp ama olgun kişiliğiyle bazı şeyleri kavrayıp boş cümle kurmayan gerçeği konuşan bu nedenlede şu kulübe beleşten maça gelip küfür etmekten başka bişeyi dokunmamış vasıfsız taraftar kitlesi tarafından aşağılanan şenol güneş bugün "efsanesi olmadığı" takım tarafından hatası olsada yıkıcı eleştirilmemiş ve şuan omuzlarda taşınmaktadır şimdi aynanın karşına geç ve bu takım içim ağzımdan zehir akıtmak dışında ne yaptım diye bir sor kendine psikolojik sorunlarınız varsa tedavi olun başka bir sorununuz varsa halledin fakat darlanıp darlanıpta kendi ufak beyninizin hoşuna gitmedi diye bu koca camiayı yıllardır hasret olduğu duygulardan uzaklaştıramazsınız artık size bu şehirde yer yok bu takım birlik olacak seneye o statta tek bir taraftar grubu olacak oda Trabzonspor taraftarı saf hür tek başına ve de herkes ister oturur ister oturmaz ağzını açıp destek verecek, formasını alacak fiyatı hoşuna gitmiyosada açacak diğer takımlarınkine bakacak hala beğenmiyorsa ofsporu tutacak en önemliside Trabzonspor teknik direktörü olmadığını ve kimsenin ona "senin keyfin nası olsun ister" demiyeceğini bilecek kısacası HERKES İŞİNE BAKACAK BEĞENMEYEN YOL ALACAK YETERRR!!
                                İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başakşehir maçını staddan izliyordum. 50. dakikalarda başladı bizim taraftar Rodellega'yı oyuna sokmadığı için Ersun Yanal'a küfürler-hakaretler etmeye.
                                Neyse Ersun artık baskılara dayanamadı, yedek kulübesine girdi çıkmadı, taraftara küstü ancak Rodellega'yı da maça aldı.

Rodellega oyuna girerken dedim, ulan bu adam bunu şimdi oyuna almıyorsa bildiği vardır, olmasın şimdi Başakşehir tek kaleye dönsün. Düşündüğüm oldu, tek kale oynadığımız maçta rüzgar tersine döndü, Rodellega hiç bir şey yapamadı ve az daha beraberlikten de oluyorduk.

Peki Ersun'a etrafımda hakaretler, küfürler eden taraftar "ulan adam haklıymış, yalandan yere bağırdık çağırdık" dedi mi? Demedi.
                                Bizim taraftar, daha doğrusu ülke taraftarı bu şekilde. Ne de olsa onun bir sorumluluğu yok, bol keseden salla, tutarsa ne ala, tutmazsa da hiç üstüne alınma.

İlk harften sondaki ünlem işaretine kadar katılıyorum...
                                Vakti zamanında burada bu tespitleri yapmaktan ve anlatmaktan bıkmıştım. Ümitsizliğe düşmüştüm.
                                Fakat son yıllarda şu forumda aklı başında mantıklı yorumlar yazan 50-60 faal kişi görüyorum. Ümitleniyorum.
                                Fakat Trabzonspor Tribünlerine baktığımda, her maç izlemeye gittiğimde kahroluyorum.
                                Açıkçası bu taraftar profili ile Trabzonspor'un şampiyon olması imkansız! (Trabzon'u kast ediyorum)

Tribünlerde kendini teknik direktör zanneden tonla insan var. Üstelik yaptıkları saçmalıkların farkında bile değiller
                                ''Ben futbolu iyi biliyorum'' diyen ama hiç bir şey bilmeyen bu kesim doğru giden takımı bile bozar!
                                Tribünlerde hocasına ''Sen iş bilmez'' diyen futbolcusuna ''Mal'' gözüyle bakan kendine kusur bulmayan ilginç tipler var.
                                Son maçlarda Ersun Yanal'a yaptıklarından sonra bu tribün yapısı ile şampiyonluk gelmeyeceğinden adım gibi eminim.

Açıkçası Trabzonspor yeniden şampiyon olacaksa önce tribündeki aklı başında insan sayısı artmalı!
                                Futbolcusunu, hocasını maç içerisinde sonuna kadar destekleyen bir taraftar profili oluşturulmalı!
                                Eğer bu sağlanırsa yeniden şampiyonluk gelir. Aksi halde hayal...

Yorum

Yükleniyor...
                                X