Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorumları okuyunca yorum yazacaktım, yalnız anket sonuçlarında taraftarın çoğunun Ersun Yanal'ın arkasında olması çok güzel. Sabrın sonunda güzel günler göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ooo Eto'ospor.. Bravo. Ben takım demiştim ama. Neyse seneye daha iyi anlayacaksınız.
      bu açıklamayı inanarak mı yaptın bilmiyorum
      ama velevki doğru kabul edelim

36'lık Eto'ospor'u dahi geçemeyen kadro mühendisini
      burada inatla savunmazdım

Yorum

• Yav Akhisarda Hazard - Kante - David Luiz mi oynuyor adamlarla aramızda 5 puan fark var attıkları gol sayısı bizden fazla adamlar Özerle Olcanla gelene geçene fark atıyor Olcan dediğin adam ligin ilk yarısında boştaydı bu arada. Kadro olayı hikaye Antalyada Başakşehirde Akhisarda görüyoruz bunu Ersun hocayı severim ama elindeki kadrodan faydalanamadığı bi gerçek.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yav Akhisarda Hazard - Kante - David Luiz mi oynuyor adamlarla aramızda 5 puan fark var attıkları gol sayısı bizden fazla adamlar Özerle Olcanla gelene geçene fark atıyor Olcan dediğin adam ligin ilk yarısında boştaydı bu arada. Kadro olayı hikaye Antalyada Başakşehirde Akhisarda görüyoruz bunu Ersun hocayı severim ama elindeki kadrodan faydalanamadığı bi gerçek.
          Aynen öyle mevzu hocalık işte, neden kabul etmiyor bazıları.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şimdi arkadaş Ersun Hoca takımı keyfine göre oynatıyor diye yazmış. E çok güzel demek ki seneye Ersun Hoca nın keyfini yaparsak şampiyonluk kesin

Ersun gidecek Şenol gelecek diye yazılmış. O iş hikaye geçin o işi. Şenol Hoca yı hoca olarak hiç sevmem. Ama bugün 23 MAYIS 2017.

23 MAYIS 1976 da 41 yıl önce ilk şampiyonluğumuzu aldığımız da kaptanımız olan Şenol Güneş e saygım sonsuzdur.

Burada hocaya sahip çıkan arkadaşların hepsi aynı şeyi söylüyor. Artık lütfen istikrar.

G.Bulak gibileri fırsat kollarken Ersun Hoca kalsın. Seneye de ondan sonraki seneye de.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu açıklamayı inanarak mı yaptın bilmiyorum
              ama velevki doğru kabul edelim

36'lık Eto'ospor'u dahi geçemeyen kadro mühendisini
              burada inatla savunmazdım
              Hocam sen 36'lık Eto'o'nun sırtından geçinen bir takımın Avrupa'da yada gelecek sezon ligde başarılı olacağına inanıyor musun? Bir sistemleri yok, göze hoş gelen bir oyunları yok. Varsa yoksa Eto'o. Açın son kazandıkları Bursa maçına bakın. Yada diğer maçlara. Bizim önceliğimiz skordan önce belirli bir sistem oturtmak, takım olmak ve iyi futbol oynamak. Bunu da büyük oranda başardık.

Yorum

• ersun hocanın hocalığını beğenmem
                değişiklikleri de hep hatalıdır . takıntılıdır. kimi oyuncuyu sevmez oynatmaz kimini gereksiz sever hep oynatır
                oyuncularla iyi geçinmez illa ki bazıları ile sorun yaşar ve kim haklı diye kimse emin olamaz ( şenol hoca gibi değildir )
                istikrarlı değildir
                ist basınından sermayesinden takımlarından çok etkilenir
                fakat bu kadar da kötü bir hoca değil . Elimizdeki kadro çok yetersiz . hocanın fazla kabahati yok
                başında USTA var hatalarını azaltacaktır
                istikrar için hoca ile devam etmek zorundayız
                aksi halde yeni gelen hoca da gidici olduğunu düşünür oyuncular da öyle düşünür ve etkili olamaz
                sabredeceğiz
                destek olacağız
                hocaya hataları gösterilecek hatada ısrar edilmesi engellenecek
                ayrıca iyi bir abi bulup futbolcularla ilgili konuları takip ettireceğiz
                orhan olabilir
                ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Yahu 2 yarı takım biraz adam gibi olunca Bjk den sonra en fazla puan toplamısız. Buradakilerin cogu dusme potasında fean oluruz diyo. kabul edelim 2. yarı hatırladigim 2 -3 mac kotu oynadık. o maclarda bile rezil olmadık.
                  fb nin milyonlarsa ero hacadigi takım ortada. Bizde lens gibi bir yıldız mı vardı.
                  gs deseniz bizden daha iyi degil.
                  Bjk deki gibi girenin daha iyi oldugu takımımız yok. talisca aboubakar gibi degeri 10 milyon erolarla ifade edilen yıldızlarımızda. ustelik böyle bir takım olmak icin 4-5 senedir calisyorlar.
                  basaksehir deseniz adamlar 2-3 senedir yukselerek oynadilar.

ha bizde oyuncu yok mu durica mas parreira castiilo rodallega olcay ugur Heleki Yusuf Yazıcı hele bi birlikte idman yapsınlar. Bu takıma takviye gelecek. fb ve gs nin yeni kadro kuracagi donemdeyiz. bizde 3-4 umarim ki nokta atis transfer yapacagiz.

Umutluyuz castillo 24 onazi 23 yusuf 20 okay 22 yasında daha. Bero elbette kendini gelistirecek. daha 21 yasında. Bu işler az zaman ister. 6 ayda olmaz. 2. yarıdaki performansımızı sergilesek seneye 1-2 ye oynarız.

Ersun Hoca oldukça basarılıdır. Usta da öyle. 2 sene içinde şike ile hakem ile az boğuşursak (malesef olmaz diyemiyorum kafaya da oynarız sampiyon da olabiliriz.)
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• Kimse kusura bakmasın, Ersun Yanal'ı tartışan taraftar bu işten anlamıyordur. Türkiye'de 3 tane hoca say deseniz biri Ersun'dur. Kariyeri ortada. Bugün Aziz olmasa muhtemelen fener havada kapar, zaten fener taraftarının da en çok istediği hoca. Ama kime anlatıyorum ki. Ben burada sayfalarca Şenol Hoca'yı da savundum ama boşa anlattık. Bugün arkasından bakıyoruz. Bu kafayla yarın Ersun'un da arkasından bakarız. Şu takımla ilgili beni mutlu eden az şeyden biridir hocanın Ersun olması. 2008'de adamın işini bitirmesine izin vermedik, ki eğer Ersun ile devam edilseydi (Hugo Broos gelmişti yerine) biz Bursaspor'un şampiyon olduğu o saçma sezonda biz şampiyon olurduk, 2011'de de ikinciyi yapardık belki. 2011'e öyle konsantre olduk ki kimse aradaki kayıp yılı görmüyor. Umarım hatalardan ders çıkar da önümüzdeki sene de kayıp yıl olmaz.
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Ersun YANAL devam etmeli
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Ersun'cum,
                        Berbat kodlu arkadaş hiciv yapacağım diyerek bu başlığı açmış,
                        hata yapmış kendisi adına özür dilerim,Ha kendisini tanımam etmem kimdir necidir bilmem ama bizleride üzüyor

Sen işine bak devam et,Şenol Güneş hocada dönmeyecekmiş,
                        Gözümden kaçmadı;Son maçta aksayan orta sahaya zekiyi alacaktın,Tribunler roda diye bagırınca
                        mecburi rodayı oyuna alıp Olcayı Orta sahaya çektin ama çözüm olmayınca bizlere işime karışmayın diye küstün
                        ne yapalım canım hocam işte biz böyle sabırsısız

Sen Berbata bakma genç çocuk bazen böyle dengesizlikler oluyor.

Fener maçında senden galibeyet beklediğimizi hatırlatarak
                        bundan sonraki Trabzondaki çalışmalarında başarılar diliyoruz.
                        En son Ermanusta tarafından düzenlendi; 24.05.2017, 13:13.

Yorum

• başka bir forumdan bir yorum...dikkatimi çekti paylaşmak istedim....
                          adam nasıl tespit etmiş...
                          en iyi zamanında bile belaltı vurmaya çalışırlar diyor..
                          en ufak tökezlemede suçlu ilan edilip linç edilir diyor...

"ersun hocanın trabzon kariyeri uzun sürmeyecktir. kendi yanlış tercihlerinin hatalarının da payı var lakin trabzonda bir hocanın başarılı olması çok zor. en iyi zamanlarında bile bel altı vurmaya çalışan garip bir yerel medyaları ve aşırı fevri bir toplumları var. devam ederse en ufak tökezlemede 50. yılımızı sen batırdın diye tek suçlu ilan edilip linç edilecek ersun. ordan gitmesi kendi hayrına olur."

bu imajımız yıkılmadığı sürece (sadece imaj değil aslında gerçek bunlar )
                          sağduyulu sessiz bir çoğunluk vardır her zaman eğer bizdede akıllı , zeki sağduyulu bir çoğunluk eğer varsa
                          daha çok sesini çıkarmalı ve belaltı ve linç kültürünü yoketmelidir...
                          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Ne zaman bu camiada her bir organ işini yapıp diğer alanlara müdahale etmemeyi öğrenirse o zaman başarılı oluruz. Öbür türlü 10 senede bir tesadüfen kupa alırız, ikinci oluruz falan. Yönetim işini yapacak, hoca işini yapacak, taraftar işini yapacak, medya işini yapacak. Bunu yaparken de şu "Trabzon(özellikle yereldekileri kastediyorum)'da herkes futboldan anlar" palavrasını bir kenara bırakmak lazım. İstanbul medyası bizi bu palavrayla kandırıyor yıllardır. Sağolsun taraftarımızın büyük çoğunluğu da bunu bir güzel yiyor.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İstifa yetmez asmak lazım (!)
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Umarım uzun yıllar Usta ve Yanal ikilisi başımızda olur...

Daha açık ifade edeyim, bu camianın idari ve teknik anlamda Usta ve Yanal'dan daha iyi bir ikiliyi bir arada göreceğini sanmıyorum, en azından yakın zamanda...
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Yükleniyor...
                                X