Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yeter artık miğdemiz bulandı bu hiç birşeyi beğenmeyen neyi istediğinide bilmeyen kendini Barcelona taraftarı sanıp her eksikte ağlayan zırlayan tarftardan biz sizin tamamlayamadığınız kişisel gelişiminiz yüzünden çocuklarımıza torunlarımıza bile şampiyonluk izlettiremeyiz başkan çok doğru dedi geçen röportajında herkes işine baksın diye sürekli bişeyleri beğenmeyip örnek verdiğiniz 2010 sezonununda bizle aynı acıyı yaşayıp ama olgun kişiliğiyle bazı şeyleri kavrayıp boş cümle kurmayan gerçeği konuşan bu nedenlede şu kulübe beleşten maça gelip küfür etmekten başka bişeyi dokunmamış vasıfsız taraftar kitlesi tarafından aşağılanan şenol güneş bugün "efsanesi olmadığı" takım tarafından hatası olsada yıkıcı eleştirilmemiş ve şuan omuzlarda taşınmaktadır şimdi aynanın karşına geç ve bu takım içim ağzımdan zehir akıtmak dışında ne yaptım diye bir sor kendine psikolojik sorunlarınız varsa tedavi olun başka bir sorununuz varsa halledin fakat darlanıp darlanıpta kendi ufak beyninizin hoşuna gitmedi diye bu koca camiayı yıllardır hasret olduğu duygulardan uzaklaştıramazsınız artık size bu şehirde yer yok bu takım birlik olacak seneye o statta tek bir taraftar grubu olacak oda Trabzonspor taraftarı saf hür tek başına ve de herkes ister oturur ister oturmaz ağzını açıp destek verecek, formasını alacak fiyatı hoşuna gitmiyosada açacak diğer takımlarınkine bakacak hala beğenmiyorsa ofsporu tutacak en önemliside Trabzonspor teknik direktörü olmadığını ve kimsenin ona "senin keyfin nası olsun ister" demiyeceğini bilecek kısacası HERKES İŞİNE BAKACAK BEĞENMEYEN YOL ALACAK YETERRR!!
    Aman hocam Beşiktaş'ı ve Şenol hocayı örnek verme. Malum bazı taraftarlarımız linç etmek için fırsat kolluyor.
    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 29.05.2017, 16:43.

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu basligin kapatilmasi lazim.

Kendi yonetimine, takimina, hocasina bu kadar saygisiz davranan bir "taraftar" kitlesi sampiyonlugu zaten haketmiyor.

utanc verici
      şenol güneş = Trabzonspor diye imzası olan birinin ersunun eleştirilmesini utanç verici bulması insanı sebepsizce güldürüyor

Bu arada ersunu eleştirenlere Allah belanızı versin diyen arkadaş ne kullanıyorsa kesinlikle bırakmalı. Beyni alıp götürmüş komple bu nasıl bir kafa yaşamak böyle
      En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 29.05.2017, 16:14.

Yorum

• berbatov şuraya hoca ismi yaz kim gelsin

Yorum

• Başakşehir maçını staddan izliyordum. 50. dakikalarda başladı bizim taraftar Rodellega'yı oyuna sokmadığı için Ersun Yanal'a küfürler-hakaretler etmeye.
          Neyse Ersun artık baskılara dayanamadı, yedek kulübesine girdi çıkmadı, taraftara küstü ancak Rodellega'yı da maça aldı.

Rodellega oyuna girerken dedim, ulan bu adam bunu şimdi oyuna almıyorsa bildiği vardır, olmasın şimdi Başakşehir tek kaleye dönsün. Düşündüğüm oldu, tek kale oynadığımız maçta rüzgar tersine döndü, Rodellega hiç bir şey yapamadı ve az daha beraberlikten de oluyorduk.

Peki Ersun'a etrafımda hakaretler, küfürler eden taraftar "ulan adam haklıymış, yalandan yere bağırdık çağırdık" dedi mi? Demedi.
          Bizim taraftar, daha doğrusu ülke taraftarı bu şekilde. Ne de olsa onun bir sorumluluğu yok, bol keseden salla, tutarsa ne ala, tutmazsa da hiç üstüne alınma.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şenol güneş = Trabzonspor diye imzası olan birinin ersunun eleştirilmesini utanç verici bulması insanı sebepsizce güldürüyor

Bu arada ersunu eleştirenlere Allah belanızı versin diyen arkadaş ne kullanıyorsa kesinlikle bırakmalı. Beyni alıp götürmüş komple bu nasıl bir kafa yaşamak böyle
            Ersun Yanal istifa etmeli mi diye tartışmak eleştiri mi?
            Sen burda eleştiri yapmıyorsun sürekli bel altı vuruyorsun istifa etsin diye sayıklıyorsun.

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başakşehir maçını staddan izliyordum. 50. dakikalarda başladı bizim taraftar Rodellega'yı oyuna sokmadığı için Ersun Yanal'a küfürler-hakaretler etmeye.
              Neyse Ersun artık baskılara dayanamadı, yedek kulübesine girdi çıkmadı, taraftara küstü ancak Rodellega'yı da maça aldı.

Rodellega oyuna girerken dedim, ulan bu adam bunu şimdi oyuna almıyorsa bildiği vardır, olmasın şimdi Başakşehir tek kaleye dönsün. Düşündüğüm oldu, tek kale oynadığımız maçta rüzgar tersine döndü, Rodellega hiç bir şey yapamadı ve az daha beraberlikten de oluyorduk.

Peki Ersun'a etrafımda hakaretler, küfürler eden taraftar "ulan adam haklıymış, yalandan yere bağırdık çağırdık" dedi mi? Demedi.
              Bizim taraftar, daha doğrusu ülke taraftarı bu şekilde. Ne de olsa onun bir sorumluluğu yok, bol keseden salla, tutarsa ne ala, tutmazsa da hiç üstüne alınma.
              Aynısını yaşadım ben de. Etrafımdakiler haksızlık ettik demek yerine maç içinde ve maçtan sonra koridorlarda hocaya kulübeden çıkmadığı ve taraftara küstüğü için küfürler yağdırıyordu. Sinirlerini her türlü hocadan çıkaracaklar maç boyu tiyatro gibi izliyorlar hocaya takıma olumsuz anlamda her türlü müdahaleyi yapıyorlar ama hatalarının farkına da varmıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynısını yaşadım ben de. Etrafımdakiler haksızlık ettik demek yerine maç içinde ve maçtan sonra koridorlarda hocaya kulübeden çıkmadığı ve taraftara küstüğü için küfürler yağdırıyordu. Sinirlerini her türlü hocadan çıkaracaklar maç boyu tiyatro gibi izliyorlar hocaya takıma olumsuz anlamda her türlü müdahaleyi yapıyorlar ama hatalarının farkına da varmıyorlar.
                Benim arkamda en çok küfür eden adam, yanımda maç izleyen dayı oğlunun tarih hocasıydı. Lisede hocalık yapanı da böyle ise, bu şehirden bu takımı taşımak daha faydalı olur sanırım.

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim arkamda en çok küfür eden adam, yanımda maç izleyen dayı oğlunun tarih hocasıydı. Lisede hocalık yapanı da böyle ise, bu şehirden bu takımı taşımak daha faydalı olur sanırım.
                  Bu takım 30 sene bu taraftar yüzünden şampiyon olamadı. 2011'de de ikinci yarının ilk maçında Ankaragücü ile berabere kaldıktan sonra herkes acımasızca eleştirmişti takım üç hafta maç kazanamadı. Hep kendi ayağımıza sıkıyoruz sorsan milyonlarca taraftar var ama takımı bir gram ileriye taşıyamıyor bu taraftar. Dedipim gibi şampiyon olamıyorsak taraftarın da en az yönetimler kadar suçu var.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    berbatov şuraya hoca ismi yaz kim gelsin
                    ben azılı bir kurban berdiyevciyim ama ona siyasi baskı ile yumluyu kadroda tutturamazsınız onu diyeyim.
                    İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun Yanal istifa etmeli mi diye tartışmak eleştiri mi?
                    Sen burda eleştiri yapmıyorsun sürekli bel altı vuruyorsun istifa etsin diye sayıklıyorsun.
                    evet ersunu eleştiriyoruz sonra bakıyoruz adamın tutar dalı yok istifa etsin veya kovulsun diyoruz. De ki bana ersun yanal olmasa bu takım daha az puan alırdı bende eyw diyip susayım. bak lig sonuncusu adana 25 puanda biz 51 puandayız ve bunun için tam 15 milyon euro bonservis ödedik lig sonuncusundan 26 puan fazla alabilmek için.
                    En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 29.05.2017, 16:32.

Yorum

• Bence bir süre istifa başlığı açılmasın.
                      malum, bizim taraftar çok çabuk gaza geliyor ondan sonra sağa sola saldırıp takıma zarar veriyor.
                      takımın geleceği için bu tarz başlıkların açılmaması gerektiğine inanıyorum.

Yorum

ben azılı bir kurban berdiyevciyim ama ona siyasi baskı ile yumluyu kadroda tutturamazsınız onu diyeyim.

evet ersunu eleştiriyoruz sonra bakıyoruz adamın tutar dalı yok istifa etsin veya kovulsun diyoruz. De ki bana ersun yanal olmasa bu takım daha az puan alırdı bende eyw diyip susayım. bak lig sonuncusu adana 25 puanda biz 51 puandayız ve bunun için tam 15 milyon euro bonservis ödedik lig sonuncusundan 26 puan fazla alabilmek için.
                        Yok artık ya. Allah akıl fikir versin ne diyelim. Şu verdiğin örnek ilkokul seviyesinde.

Yorum

• Burada kimse kimseye bela okuyamaz, hakaret edemez, üstünlük taslayamaz.

Yorumlarını buna uygun yapmayan üyelerimizi tekrar uyarmayacağız. İyi forumlar.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok artık ya. Allah akıl fikir versin ne diyelim. Şu verdiğin örnek ilkokul seviyesinde.
                            Allah sana akıl fikir versinde ersun lalalığı yapmaktan kurtul
                            kaptan farkındamısın bilmiyorum ama biz EPL de değiliz burada 15 milyon euro büyük para bu takımın formasını çıkart koy zaten 35 puan toplar. Bize diyorsunuz ama siz kendinizi barca sanıyorsunuz adam 15 milyon euro harcamayı beğenmiyor
                            En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 29.05.2017, 16:46.

Yorum

sence kurban berdiyev gelirmi ben cevap vereyim gelmez adam rostovda sportif direktör o rahatı bırakıp gelmez.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sence kurban berdiyev gelirmi ben cevap vereyim gelmez adam rostovda sportif direktör o rahatı bırakıp gelmez.
                                e sene başı favre dedik ersunun yanında hocamı dediniz

Yorum

Yükleniyor...
                                X