İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 29.05.2017, 16:43.
-
İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu basligin kapatilmasi lazim.
Kendi yonetimine, takimina, hocasina bu kadar saygisiz davranan bir "taraftar" kitlesi sampiyonlugu zaten haketmiyor.
utanc verici
Bu arada ersunu eleştirenlere Allah belanızı versin diyen arkadaş ne kullanıyorsa kesinlikle bırakmalı. Beyni alıp götürmüş komple bu nasıl bir kafa yaşamak böyleEn son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 29.05.2017, 16:14.
Yorum
-
Başakşehir maçını staddan izliyordum. 50. dakikalarda başladı bizim taraftar Rodellega'yı oyuna sokmadığı için Ersun Yanal'a küfürler-hakaretler etmeye.
Neyse Ersun artık baskılara dayanamadı, yedek kulübesine girdi çıkmadı, taraftara küstü ancak Rodellega'yı da maça aldı.
Rodellega oyuna girerken dedim, ulan bu adam bunu şimdi oyuna almıyorsa bildiği vardır, olmasın şimdi Başakşehir tek kaleye dönsün. Düşündüğüm oldu, tek kale oynadığımız maçta rüzgar tersine döndü, Rodellega hiç bir şey yapamadı ve az daha beraberlikten de oluyorduk.
Peki Ersun'a etrafımda hakaretler, küfürler eden taraftar "ulan adam haklıymış, yalandan yere bağırdık çağırdık" dedi mi? Demedi.
Bizim taraftar, daha doğrusu ülke taraftarı bu şekilde. Ne de olsa onun bir sorumluluğu yok, bol keseden salla, tutarsa ne ala, tutmazsa da hiç üstüne alınma.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş = Trabzonspor diye imzası olan birinin ersunun eleştirilmesini utanç verici bulması insanı sebepsizce güldürüyor
Bu arada ersunu eleştirenlere Allah belanızı versin diyen arkadaş ne kullanıyorsa kesinlikle bırakmalı. Beyni alıp götürmüş komple bu nasıl bir kafa yaşamak böyle
Sen burda eleştiri yapmıyorsun sürekli bel altı vuruyorsun istifa etsin diye sayıklıyorsun.
Yorum
-
İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir maçını staddan izliyordum. 50. dakikalarda başladı bizim taraftar Rodellega'yı oyuna sokmadığı için Ersun Yanal'a küfürler-hakaretler etmeye.
Neyse Ersun artık baskılara dayanamadı, yedek kulübesine girdi çıkmadı, taraftara küstü ancak Rodellega'yı da maça aldı.
Rodellega oyuna girerken dedim, ulan bu adam bunu şimdi oyuna almıyorsa bildiği vardır, olmasın şimdi Başakşehir tek kaleye dönsün. Düşündüğüm oldu, tek kale oynadığımız maçta rüzgar tersine döndü, Rodellega hiç bir şey yapamadı ve az daha beraberlikten de oluyorduk.
Peki Ersun'a etrafımda hakaretler, küfürler eden taraftar "ulan adam haklıymış, yalandan yere bağırdık çağırdık" dedi mi? Demedi.
Bizim taraftar, daha doğrusu ülke taraftarı bu şekilde. Ne de olsa onun bir sorumluluğu yok, bol keseden salla, tutarsa ne ala, tutmazsa da hiç üstüne alınma.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısını yaşadım ben de. Etrafımdakiler haksızlık ettik demek yerine maç içinde ve maçtan sonra koridorlarda hocaya kulübeden çıkmadığı ve taraftara küstüğü için küfürler yağdırıyordu. Sinirlerini her türlü hocadan çıkaracaklar maç boyu tiyatro gibi izliyorlar hocaya takıma olumsuz anlamda her türlü müdahaleyi yapıyorlar ama hatalarının farkına da varmıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim arkamda en çok küfür eden adam, yanımda maç izleyen dayı oğlunun tarih hocasıydı. Lisede hocalık yapanı da böyle ise, bu şehirden bu takımı taşımak daha faydalı olur sanırım.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleberbatov şuraya hoca ismi yaz kim gelsin
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal istifa etmeli mi diye tartışmak eleştiri mi?
Sen burda eleştiri yapmıyorsun sürekli bel altı vuruyorsun istifa etsin diye sayıklıyorsun.En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 29.05.2017, 16:32.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben azılı bir kurban berdiyevciyim ama ona siyasi baskı ile yumluyu kadroda tutturamazsınız onu diyeyim.
evet ersunu eleştiriyoruz sonra bakıyoruz adamın tutar dalı yok istifa etsin veya kovulsun diyoruz. De ki bana ersun yanal olmasa bu takım daha az puan alırdı bende eyw diyip susayım. bak lig sonuncusu adana 25 puanda biz 51 puandayız ve bunun için tam 15 milyon euro bonservis ödedik lig sonuncusundan 26 puan fazla alabilmek için.
Yorum
-
Burada kimse kimseye bela okuyamaz, hakaret edemez, üstünlük taslayamaz.
Yorumlarını buna uygun yapmayan üyelerimizi tekrar uyarmayacağız. İyi forumlar.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok artık ya. Allah akıl fikir versin ne diyelim. Şu verdiğin örnek ilkokul seviyesinde.
kaptan farkındamısın bilmiyorum ama biz EPL de değiliz burada 15 milyon euro büyük para bu takımın formasını çıkart koy zaten 35 puan toplar. Bize diyorsunuz ama siz kendinizi barca sanıyorsunuz adam 15 milyon euro harcamayı beğenmiyorEn son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 29.05.2017, 16:46.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben azılı bir kurban berdiyevciyim ama ona siyasi baskı ile yumluyu kadroda tutturamazsınız onu diyeyim.
evet ersunu eleştiriyoruz sonra bakıyoruz adamın tutar dalı yok istifa etsin veya kovulsun diyoruz. De ki bana ersun yanal olmasa bu takım daha az puan alırdı bende eyw diyip susayım. bak lig sonuncusu adana 25 puanda biz 51 puandayız ve bunun için tam 15 milyon euro bonservis ödedik lig sonuncusundan 26 puan fazla alabilmek için.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesence kurban berdiyev gelirmi ben cevap vereyim gelmez adam rostovda sportif direktör o rahatı bırakıp gelmez.
Yorum
Yorum