Elle kol kola örümceklesmis zihniyetlerinizi alıp oğullarınız ile ittirip gidiniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeçim çalışmasının ürününü aldı.
Bunda tuhaf bir şey yok.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Bordomavi.net olarak o 13 oyda müthiş katkıda bulunulda değerli arkadaşlar.şarjım bitti 15.sandıkta otobüse bindim.sinir küpü olarak eve gittim.Moralim çok bozuktu,inanın buraya gelip ağzıma geleni yazıp ceza alma niyetim vardı yani.Eve varmadan çiğköfteciye uğradım yaşlı bi adaerm fenerbahçeli idi fener berabere kaldı falan dedi.Ben de nasıl oldu falan derken laf arası yanlız trabzonda ne seçim olmuş bee dede) bende nasıl yani nolmuş dedim..3061 e 3049 bitmiş dedi ben şok kim almış dedim usta almış dedi..muhterem mi muharremmi ney dedi usta işte o almışş..herkese teşekkürler arkadaşlar.. unutamayacağımız bir seçim oldu..mutsuzluğu,umutsuzluğu ve sevinci bir arada yaşadım unutulmaz bir pazar günüydü.
Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
İlk olarak cimlagava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanlık Muharrem Usta'ya ve Trabzonspor'a hayırlı olur inşallah. Yönetim kurulu çok iyi. Yemekçi elemanı desteklemiyorum sadece.
Tuncay Bekiroğlu, Şener zamanında bu işlerin altında kalkabileceğini göstermişti. Onun görev almasını isterim. YTÜ rektörü sembolik olarak müthiş bir hamle zaten.
Hacıosmanoğlu son dönemde iyice yalnız kalmıştı. Yönetim kurulu listesinden de görüldü. Başarısız oldu. Yanlış söylemlerde bulundu.
Kendisine de büyük terbiyesizlik yapıldı. O küfürleri yüzüne edecek bir tane erkek çıkmadı nedense. Sosyal medyada taraftar gaza getirildi.
Olsun Usta da iyidir. O da bizdendir.
Yorum
-
Ben hala 13 rakamının şokunu yaşıyorum, bu rakam bizle iyi eğleniyor ama bu kez inşallah tersine dönecek durum... Usta nın başarılı olacağına inanıyorum, saçmalayacak bir kişiliğe sahip değil bence. Çok büyük hatalar yapmazsa eğer yerellere de kendini sevdirecektir.
Hekimoğlu sadece 13 oyla kaybetti ve başkanlığı direkten döndü. Kim derdi ki bu kadar az fark olacak ? Çok dramatik oldu onun için ama Usta da 70 oyla kaybettiği vakit çirkeflik yapmadı, devam etti bir şans istedi ve o şansı elde etti. Hekimoğlu nunda zamanı gelecektir ama o zamana dek ulusal kesimden alamadığı oyları toplayacak icraatlar yapmalı, TS için desteğini esirgememeli. İşe ''Usta varsa biz yokuz, uzaktan seyrederiz'' diyen hukuk kurulu ile başlayabilir... Usta sonrası için yıllar sonrasına rezarvasyonu yaptırdı, bir sonraki başkanda istemesi halinde kendisi olacak. Bakalım Usta ya karşı nasıl bir politika izleyecek, destek mi olacak köstek mi olacak göreceğiz..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Arkadaşlar bugün birşey öğrendik ki forum olarak üye kampanyası yapmalı vede artık sesimizi ve kongrede ki etkinliğimizi arttırmalıyız.Trabzonsporun menfaatlerini ayakta tutmak için herkes bişeyler yapmalı çünkü her seçim böyle olmaz.Bir önce ki seçim gibi..Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDur bi bozma beni yaYou Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
Genk anderlecht maçını seyretmeye gittim stada ama gözüm hep telefondaydı, biran telefonu kırasım geldi hekimoğlu seçilecek diye neyseki korktuğum başıma gelmedi...
Çoğumuzun istediği insan başa geldi inşallah hayırlı olur Trabzonsprumuza..İnsan ol evlat!
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstad ben sana ayrı parantez açıp teşekkür etmek istiyorum. Malum dakikalarda senin msjlarını okuyup bu adamın dediği olucak diye hep içimden geçiyodu öyle oldu eyvallah.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu 5 sandıkta öne geçiyoruz Allahın izniyleİlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli değil renkdas kongrede 20 ye yakın tanıdığım vardı sürekli telefon irtibatindaydim ve en kötü anda bile olumlu bakiyodular sonuca . Bende o olumlu havayı buraya yansıtmaya çalıştımNe gündü ama herkese iyi geceler
Yorum
Yorum