İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki kimi destekleyeceğini söyledi mi ?
Hakan Kulaçoğlu: "Başkan adayı olmayı ve her hangi bir adaya destek olmayı düşünmüyorum"...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoğlu diyelim son anda vazgeçti,oyları kime gider acaba.
2-Vazgeçerse oyları büyük oranda Ustaya gider.....
Hacıosmanoğluna paralı ve ideolojik düşünenlerin dışında oy gideceğini düşünmüyorum...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Madem Usta ya sallayanlar var, ozaman neden IHO nun ihanetlerini ardi ardina yazmiyosunuz sosyal medya da? Madem karalama kampanyasi baslatiliyor ozaman IHO sempatizanlarinin yuzune de gercekleri vurun.
Benim sosyal hesabim yok o yuzden yazamiyorum.
Yorum
-
Şahsen Hakan Kulaçoğlu'nun oyları bölebileceğini sanmıyorum. Kendisini seven insan çok var ama o kitleyi etkileyebileceğini düşünmüyorum. Mesela geçen seçimde BMN'in içinde HK'ye oy veren kişilere, bu seçimde "ihoya veya ch'ye oy verin" dese kaç kişi bu yönde oy verir?
Loading .. %61
Yorum
-
Kulaçoğlu'nun açıklamaları
Trabzonspor eski Başkan adaylarından Hakan Kulaçoğlu, Zorlu Grand Otel’de bir basın toplantısı düzenleyerek, bordo-mavililerin Aralık ayında yapılacak kongresiyle ilgili düşüncelerini açıkladı. Celil Hekimoğlu’nun listesine destek verdiği ileri sürülen Hakan Kulçoğlu, konuşmasına bir önce ki dönemde adaylığında ki projelerini hatırlattı.
Kulaçoğlu, özetle şu ifadeleri kullandı: “Geçen zaman içinde Trabzonspor’un maddi ve manevi tablosu 3 kat daha bozulurken, ligde sadece 4. Ve 5.’lik alınca söylediklerimizde haklı çıktık. Biz o gün doğruları söyleyerek aday olurken, vaatte bulunmazken ve diğer adaylarla birleşmezken diğer adaylarla felsefemiz farklıydı. O gün bize birleşme teklif eden farklı bir aday seçilseydi bugün farklı yerde olmayacaktık. Bize karşı o zaman veya seçimden sonra yöneltilen garip suçlamaların hiçbir alt yapısı yok. Bize o gün oy veren 284 kişiyi isim isim ve adres adres sayabileceğiz., Bizimle aynı felsefede olanlar, o gün biz aday olmasaydık sandığa hiç gitmeyeceğini, biliyoruz. O zaman taraftarın duymak istediklerini dillendirmeye çalıştı diğer adaylar ama taraftar her zaman taraftır. Başarıdan yana taraftar. Paradan yana taraftır. Ama Trabzonspor’un kuruluş felsfesi olarak diğer büyük kulüplerden ayrıştıran en önemli değer, her şeye rağmen şampiyon olmak değil örnek olmaktır.
Bu son yönetime mevcut başkan diyemiyorum çünkü kendileri de kabul ettiler. Trabzonspor Yargıtay kararına rağmen bu şekilde kongreye gidilirse yeni bir yargı süreci bekleyebilir.
Çok fazla kişi bu noktaya dikkat çekmiyor. Trabzonspor, bu kongresini 3 yıllığına mı yoksa 1 yıllığına mı yapacak belirlilik yok. Bu konuda Denetleme Kurulu bir sorumluluk aldı. Yarın bu hepimizin çok büyük sorunu olacak. Bu işin yasal alt yapısı konusunda ciddi bir çalışma yapamadı. Yapanlarda kongre heyecanın arkasında kalıyor ve seslerini duyuramıyorlar.
Çatı Aday olabilecek bir çok isimle ben ve camianın bir çok ismi görüştü hiç biri aday olmayı kabul etmedi. Gönüllerinden ne geçiyor bilmiyorum ama Trabzonspor’da içinden geçeni söylememek gelenek oldu. Bugün öyle görüyorum ki çatı aday olarak ismi geçenlerin gereksinimleri anlamakta sıkıntıları var. Daha bu olaya hakim olamamışlar. Demek ki bu olayın çok fazla yaş ve deneyimle alakası yokmuş…
Şuan aday olan ‘Düşünüyorum beni istiyorlar’ diyen aslında ama kendisi isteyen arkadaşlarla görüşüyorum. Ama aday arkadaşlarımız hepimizin yaşadığı gibi biraz aceleci davranıyorlar. Önemli isimleri listelerine hemen katmak istiyorlar. Güç kazanarak karşı da ki adayların şevkini kırmak istiyorlar. Ben bu kez başkan adayı değilim. Kimseye göre pozisyon almak, kesin destek olmak, birilerinin şevkini kırmak gibi bir düşüncem yok. Bunun dışında hiçbir adayı desteklemek için elimizde sağlım veri yok. Sadece görevimiz Trabzonspor’un iyiliği için gerçekçi kafa yormak“En son katre-i.matem tarafından düzenlendi; 16.11.2015, 10:37....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulaçoğlu'nun açıklamaları
. Bunun dışında hiçbir adayı desteklemek için elimizde sağlım veri yok. Sadece görevimiz Trabzonspor’un iyiliği için gerçekçi kafa yormak“
Hacı olmadı Ustaya yüklenelim diyor bazı arkadaşlarda ne için yüklenelim o belli değil. Ya da Hekimoğluna verelim ama ne için hangi sebeplerle verelim o belli değil maalesef....
şuda bir gerçekki bizim insanımıza hayal satanların değeri gerçekçi olanların değerinden her daim fazla olmuştur....Onun için transfer yapamayız diyen Kulaçoğlu değilde Ronaldoyu getireceğiz diyen hayal tüccarları daha çok benimsenir....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke bi listeye girseydi.
Çok yazık oldu.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kısım özellikle benim fikrimide yansıtıyor......
Hacı olmadı Ustaya yüklenelim diyor bazı arkadaşlarda ne için yüklenelim o belli değil. Ya da Hekimoğluna verelim ama ne için hangi sebeplerle verelim o belli değil maalesef....
şuda bir gerçekki bizim insanımıza hayal satanların değeri gerçekçi olanların değerinden her daim fazla olmuştur....Onun için transfer yapamayız diyen Kulaçoğlu değilde Ronaldoyu getireceğiz diyen hayal tüccarları daha çok benimsenir....
Maalesef ki sadece aday olanlara oy verilebiliyor ve üyeler de inandıkları doğruya oy veriyorlar (umarım). Yarın öbür gün işler kötü gittiğinde de kabahat dönemin başkanına oy veren üyelerde değil imkanı olup da kulübü daha öteye götürebilecekken taşın altına elini sokmayan insanlarda olacaktır....6 Aralık 2015...
Yorum
-
Ben Hakan Kulaçoğlu beyin ve adaylarin ne yapmak istediğini anlayamıyorum. Hepsi Trabzonspor için birleşelim diyor, ama bunlardan hiçbiri bir araya gelip bunu gerçekleştiremiyor.
Hekimoğlu bu durumda bana göre egoları ni bi kenara atması lazım ve Trabzonsporun menfaatine çalışması lazim, zararina değil.!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
-
Usta ile zaten seçimde yarışmıştı radyo programında da onunla olamayacağını ima etmişti diğer yandan hekimoğlu ile yemekte görüştü demek istediği elektriği alamadı.
Kendi görüşüdür saygı duyarız çünkü desteklediği yönetimle çalışacak kişi o inanmadığınız değerlere sahip çıkamazsınız kısa süre sonra yönetimden ayrılmaktansa hiç girmemek daha iyidir bunu sadece kulaçoğlu için söylemiyorum günlük yaşamda da öyle.
Şu an ki 2 adayı kendi listesinde harmanlayacak bir büyük beklemekte bu saatten sonra hayalcilik olur.
Hekimoğlu ramazandan önce başlamıştı mesajlar göndermeye ozamandan vermişti adaylık sinyalini çalışıp durdu ama listesi takımı bu bataktan kurtarmaya yetecek güçte değil.usta ise geçen seçimden daha hırslı ama sadece hırs yetmez gerçekçi hamle,güçlü liste lazım sırf listeyi doldurmak için hatır gönül rica ile iş yapılırsa çok geçmeden patlar.
Benim düşüncem başkan ekibin temsilcisidir yani demokratik bir oluşumun sözcüsüdür.
Başkanın dediği olacaksa yönetime gerek yok.akılcı projeci vizyonu olan yöneticilerden oluşan bir ekip olursa başkanın kim olması da önemli değil.yönetici kalitesi artmalı sırf parası var diye müteahhit kuyumcu eczacı listelere girmemeli.
Yorum
-
Hakan KULAÇOĞLU'' Trabzonspor 200 milyon TL borçlu iken şampiyonluk vaat etmek ne kadar yanlış ise bugün 500.000.000 TL borçluyken şampiyonluk vaat etmek çok daha büyük bir yanlıştır.'' diyor ancak bugün şampiyonluk mücadelesi veren BJK, GS, FB nin 1 Trilyon üzerinde borcu olduğunu, borçsuz hatta kasasında parası olduğu söylenen Gençler Birliği'nin merdiven takım olmaktan öteye geçemediğini unutuyor.Bu söyleme göre Trabzonspor hiç bir zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olamayacaktır.
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan KULAÇOĞLU'' Trabzonspor 200 milyon TL borçlu iken şampiyonluk vaat etmek ne kadar yanlış ise bugün 500.000.000 TL borçluyken şampiyonluk vaat etmek çok daha büyük bir yanlıştır.'' diyor ancak bugün şampiyonluk mücadelesi veren BJK, GS, FB nin 1 Trilyon üzerinde borcu olduğunu, borçsuz hatta kasasında parası olduğu söylenen Gençler Birliği'nin merdiven takım olmaktan öteye geçemediğini unutuyor.Bu söyleme göre Trabzonspor hiç bir zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olamayacaktır.
Yorum
Yorum