Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hekimoglu secilirse bizim durumumuz, cok sevdigimiz sevgilimizi, Kizin babasi bize degil, komsunun ogluna vermesi gibi birsey
    Ruşen amcanın oğlu Sedat bir dönemin travma nedeni.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Elveda İstanbul takımları ile mücadele eden büyük takım

merhaba orta sıralar
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• sandiklar neye göre ayrilyor? babama sordum, ilcelere göre herhalde dedi, ama Trabzonun 20 ili yok

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• ÖzTrabzonspor olarak kalmak istiyorlarsa kendileri bilirler...5 seneye kalmaz Samsun ayarında ufak yerel Karadeniz temsilcisi olarak kalınır... Biz bu Sevda'mızdan vazgeçmeyeceğiz ama bu zihniyet olduğu müddetçe heyecanımız da olmayacak.

Yorum

• Ulan 2.5 senedir bizim anamizi aglatti ama yinede uzuldum ağlamasına

Yorum

• Son durum nedir beyler umut var mı?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O sandıkları hangisi satın aldıysa başkan o.
                Sibel inşallah o sandıklarda usta öne gececek..Yok aksi bişey olursa bayan üyeleri alıp buradan 2 saat uzaklaş kardeşim.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ihonun ağlamasına laf edenler lafım size.

ağlamak numaradan olmaz en gerçek duyguların açığa çıkmasıdır ağlamanın sahtesi olmaz .iho da bir insan artı hemşerimiz toprağımız onun ağlamasına saydıranlar asıl size yazıklar olsun insanlıktan nasibinizi almamışsınız.
                  İHOnun ağlama sebebi o kadar para verip oy satın ,üye yaptı klube ama yinede olmadı diye. Birde rezil oldu tabiki onunda etkisi var.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İbrahim Hacıosmanoğlu ağlıyor ama , hırsından.
                    O kadar Faruk Özak zihniyeti ile mücadele etmeye kalkıp hiç bir şey yapama ve kendini yıprat;
                    Ondan sonrada gelsin ilk kongrede ağzının payını versin, seni kenara itsinler.
                    Kolay değil .
                    Aynen öyle dostum.

Yorum

• 61ronin61 Nickli Üyeden Alıntı
                      ihonun ağlamasına laf edenler lafım size.

ağlamak numaradan olmaz en gerçek duyguların açığa çıkmasıdır ağlamanın sahtesi olmaz .iho da bir insan artı hemşerimiz toprağımız onun ağlamasına saydıranlar asıl size yazıklar olsun insanlıktan nasibinizi almamışsınız.

İnsanlıktan nasibibi almamış biri olarak özür diliyerek ;

bu gözyaşlarından sonra 200 milyon daha borç bile yaratabilir kulübe, haklısın.mühim olan insanlık.
                      En son must61 tarafından düzenlendi; 06.12.2015, 20:07.
                      #Dik oyna

Yorum

• 12. sandığı baştan sona izledim. Sarıya oranla 3 kat mavi vardı. Bu işte bir iş var.

Sonuç: 20 fazla mavi

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bekliyorum son oy bitince başlıcam

Yorum

• çok nankörsünüz.bu zamana kadar hangi başkan size formaların şeklini sordu.inşallah Hekimoğlu başkan ile formalara Trabzonspor taraftarı karar verecek VE istanbul takımları bizi örnek alacak!!!!!!!!
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Şu cahil ordusundan kulübü kurtarmadık

Yorum

• Doğma büyüme istanbulluyum koyu trabzonsprluyum daha 3 hafta önce ts aşkı yüzünden geldim trabzonu gezdim stad önündeki pasolig gişesi gibi biyer vardı müzeyi sordum tuhaf tuhaf baktı meydandadır o dedi. dedim beyefendi istanbuldan gezmeye geldim tam olarak nereye gidicem açıkmıdır vs dedim hiç yardımcı olmadı. Trabzon insanını bu şekilde hayal etmemiştim, şu seçim sonucunuda görünce hiç umudum kalmadı...

Yazık gerçekten diyecek birşey bulamıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X