İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sandiklar neye göre ayrilyor? babama sordum, ilcelere göre herhalde dedi, ama Trabzonun 20 ili yok
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO sandıkları hangisi satın aldıysa başkan o.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleihonun ağlamasına laf edenler lafım size.
ağlamak numaradan olmaz en gerçek duyguların açığa çıkmasıdır ağlamanın sahtesi olmaz .iho da bir insan artı hemşerimiz toprağımız onun ağlamasına saydıranlar asıl size yazıklar olsun insanlıktan nasibinizi almamışsınız.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim Hacıosmanoğlu ağlıyor ama , hırsından.
O kadar Faruk Özak zihniyeti ile mücadele etmeye kalkıp hiç bir şey yapama ve kendini yıprat;
Ondan sonrada gelsin ilk kongrede ağzının payını versin, seni kenara itsinler.
Kolay değil .
Yorum
-
61ronin61 Nickli Üyeden Alıntı
ihonun ağlamasına laf edenler lafım size.
ağlamak numaradan olmaz en gerçek duyguların açığa çıkmasıdır ağlamanın sahtesi olmaz .iho da bir insan artı hemşerimiz toprağımız onun ağlamasına saydıranlar asıl size yazıklar olsun insanlıktan nasibinizi almamışsınız.
İnsanlıktan nasibibi almamış biri olarak özür diliyerek ;
bu gözyaşlarından sonra 200 milyon daha borç bile yaratabilir kulübe, haklısın.mühim olan insanlık.En son must61 tarafından düzenlendi; 06.12.2015, 20:07.#Dik oyna
Yorum
-
çok nankörsünüz.bu zamana kadar hangi başkan size formaların şeklini sordu.inşallah Hekimoğlu başkan ile formalara Trabzonspor taraftarı karar verecek VE istanbul takımları bizi örnek alacak!!!!!!!!ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Doğma büyüme istanbulluyum koyu trabzonsprluyum daha 3 hafta önce ts aşkı yüzünden geldim trabzonu gezdim stad önündeki pasolig gişesi gibi biyer vardı müzeyi sordum tuhaf tuhaf baktı meydandadır o dedi. dedim beyefendi istanbuldan gezmeye geldim tam olarak nereye gidicem açıkmıdır vs dedim hiç yardımcı olmadı. Trabzon insanını bu şekilde hayal etmemiştim, şu seçim sonucunuda görünce hiç umudum kalmadı...
Yazık gerçekten diyecek birşey bulamıyorum.
Yorum
Yorum