Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelen gideni aratmasın da...
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi
      daha ne kadar bekliycez hacı . salalım gitsin ... içimde patlıyorlar
      La az durun..son sandıklar önemli..umudum var..Ustanın ekibi alabilir o sandıları

Yorum

• Hekimoglu secilirse bizim durumumuz, cok sevdigimiz sevgilimizi, Kizin babasi bize degil, komsunun ogluna vermesi gibi birsey
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          19. Sandiga dikkat
          ne var 19 da
          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ihonun ağlamasına laf edenler lafım size.

ağlamak numaradan olmaz en gerçek duyguların açığa çıkmasıdır ağlamanın sahtesi olmaz .iho da bir insan artı hemşerimiz toprağımız onun ağlamasına saydıranlar asıl size yazıklar olsun insanlıktan nasibinizi almamışsınız.
            Linç başlasın.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Usta diğerleri gibi üye yapmadı, oy satın almadı ya dürüst olmanın bedelini ödüyor...
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Hekim nedir Çakır nedir kulaç nedir yeter ulan yeter

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O bizimle tam 2,5 yıldır billur geçerken iyiydi. Bu daha onun iyi günleri.
                  Ben miting saçmalığı dışında bile bile yanlış yaptığını düşünmüyorum.adam bildiğin yeteneksiz beceriksiz başkandı ve bunu bu koltuğa getiren delegelerdi.

Yorum

• Hekimoğlu yla hedef ilk 10
                    TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bakalım Hekimoğlu taahhüt ettiği gibi 1 yıl sonra genel kurul kararı alacak mı...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ihonun ağlamasına laf edenler lafım size.

ağlamak numaradan olmaz en gerçek duyguların açığa çıkmasıdır ağlamanın sahtesi olmaz .iho da bir insan artı hemşerimiz toprağımız onun ağlamasına saydıranlar asıl size yazıklar olsun insanlıktan nasibinizi almamışsınız.
                        Beni diğer renktaşlarımla birlikte "Vatan Haini" ilan etmiş bir adam...

Zıbarsın ağlamaktan...

Yorum

• Beyler bizim yüzümüz hiç gülmeyecek mi
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            La az durun..son sandıklar önemli..umudum var..Ustanın ekibi alabilir o sandıları
                            O sandıkları hangisi satın aldıysa başkan o.

Yorum

• Kulaçoğlu'na da ayrıca belirtelim, güzel güzel analım
                              En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 06.12.2015, 20:02.

Yorum

• TS MOBİL CÜZDAN size de böyle mega bir proje yakışırdı.Cahilliğin cezasını biz niye çekiyoruz
                                İddaa ediyorum bunlar mobil cüzdan bize para kazandırır sanıp oy vermiştir kapasite bu
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Çalışıyor...
                                X