Saymayı mı bıraktılar nedir ? İzleyenler yazsın ne olduğunu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYolunuz açık olsun beyler. Ben sizinle tutmadım bu takımı sizinle de bırakmam. Sloganım pazara değil mezara kadar...
hayırlı yolculuklar buarada kazasız belasız
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan nerdesin var mi bir gelisme duyum falan ?? Burda dokuz doguruyoruz
Komik şeyler oluyor yahu. Seçim tekrarlanır gibi.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildişikebahçeyi konuk etmesini yemek vermesini görmek içinmi hekimoğluna oyunu verdin.
Usta şampiyonluk vaatleri verirken
Hekimoğlu batıyoruz durum vahim diyerek ekonomik olayları öne sürerek konuştu.Diyebilirsin vizyonsuz takımı küçültücek diye ama şikecilerle yemek yer dersen Usta'nın arası daha iyi onlarla bilgin olsun.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaymayı mı bıraktılar nedir ? İzleyenler yazsın ne olduğunu.
Halit Baba reklami var simdiGüc ve Direnc veren bir haltin reklami var su an Kadirga tv de.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜyelik üyelik üyelik.. Çok büyük ders oldu.. İlk işim ocakta üye olmak..
Şu forum bu üyelik işini ciddiye alsın, hatrı sayılır üyemiz olsun, o zaman istekleri dinlenen, bir şeyleri değiştirebilen gücümüz olur.. Bu kulüp kişisel avantalara, ilişkilere bırakılacak bir kulüp değil.
Tek seferde 500 tl yılda 60 tl para değil.. Nelere bütçe ayırıyoruz.
form vs gönderdim, para da. kardeşim aracılığı ile. bizzat gelmesi gerekiyor demiş görevli.
kalkıp sırf üye olmak için trabzon'a mı gideceğim??
dünya kulübüymüş. köy takımından hallice bence..
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Komik şeyler oluyor yahu. Seçim tekrarlanır gibi.
Yorum
-
anlaşıldı akyazıyıda hekimoğlu yiyip bitirecek batmaya yakınken ancak takımı düzeltebilecek biri gelmesine izin verecekler oda çok geç olmazsa.En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 06.12.2015, 19:19.Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalit Baba reklami var simdiGüc ve Direnc veren bir haltin reklami var su an Kadirga tv de.
Sabahtan beri izliyorum adamı.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
Yorum