Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İHOnun oylar hep Celile kaymış
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• tövbe tövbe yaa usta dururken gene abuduk gubidik adayları seçiyorlar yaa biz nasıl bir camiayız bize çekmek alın yazısı bahtımız kara beyler bizden yol olmaz ölene kadar bu ızdırabı çekicez anlaşıldı.

Yorum

• Trabzonspor 'Trabzonla' sınırlı kalmıştır. Şerefli beşincilikler, temiz alın akıyla kümede kalmalar size ben bu vizyonsuzluğu daha fazla takip eymeyeceğim. Çekirdeğinizle ve yerel milliyetçiliğinizle size başarılar.
        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Benim hayallerim vardi hayal olarak kalacaklar. Çok büyük bir fırsattı değerlendiremedik. İnşallah biz yaniliriz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Usta'nın bu seçimden'de yenilgi ile ayrılması durumunda bir daha aday olacağını'da sanmam.Yazık olacak...
            Benzer bir mevzu Ahmet Ağaoğlu ile oldu.
            Özkan Sümer denilen arkadaşa karşı seçimi kaybetti, ardından 5-6 sene her kongrede ağaoğlu diye kıçından koştuk adamın. Sonuç, adam tarafımıza bile bakmadı.

10 sene de ustanın kıçında gezeriz bu mikrocu vasıfsızlar içine edince.

Yorum

• İstanbullular dalga geçiyor yeni eğlence Hekimoğlu diyorlar, ben böyle rezillik görmedim.... İNANILMAZ !!!
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yemin ederim ağlayacak gibiyim kendimi zor tutuyorum.lanet olsun. . ts bitti benim icin
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar Muharrem Usta size dolmuşta afedersiniz 1 kişi uzatır mısınız deyip teşekkür edip para üstünü alan adamdır..

Hekimoğlu omuzunu delercesine vurup ha bundan 1 kişi uzatsana diyen

Naiflik ince düşünce bizim insanımıza gelmez zaten..Hekimoğluna hayırlı olsun..İyi akşamlar
                  Siz biraz daha samimi gibisiniz karikatürü aklıma geldi
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Nekadar ümitsiz arkadaşlar var
                    Hayret ediyorum
                    Az bi fark var
                    Durun bi hele.
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Ayip olmasin ama delegelerin cogunu gördükten sonra mantikli bir secim beklemiyordum zaten.
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İHOnun oylar hep Celile kaymış
                        İhonun oylar daha gelmedi.

Yorum

• hekimoğlunun bu kadar oy alması ilginç....

İHO Cular hekiimoğlunu mu desteklemişler...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• HEKİMOĞLU'NUN AS BAŞKANI HAKAN kULAÇOĞLU, FUTBOL DİREKTÖRÜ ALİ KEMAL DENİZCİ..... TEKNİK ADAMI; HAMİ MANDIRALI...
                            iho istifa.

Yorum

• Hacıosmanoğlunun oyları hekimoğluna kaymış eee ne bekliyorsunuz aynı bokun farklı rengine gitmiş biraz da bu lar yesin

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              trabzonspor

Yorum

• 8 sandık: 1 - Celil HEKİMOĞLU (153 oy) 2 - Muharrem USTA (150 oy) 3 - İbrahim HACIOSMANOĞLU (34oy)

Yorum

Çalışıyor...
                                X