Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer Trabzon Trabzonluğunu yaparsa çapsızın biri gider, diğeri gelir
    Ben Usta'nın yerinde olsam eğer seçilmezsem sponsorlukları falan da bırakırım
    Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• eğer bu fark 10. sandık sonucu 200 e çıkarsa iş biter yeni başkan hekimoğlu olacak buyuk ihtimal neyse ihodan alıştık daha fazla zarar veremez herhalde tek ihodan kotu yanı futbolcular ve transferler olacak gibi duruyor.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Öze dönüş söylemi oy toplamak amaçlı İHO da öyle diyordu, sonuç ne oldu? Hekimoğlu gelirse kulübü yalakalarla dolduracğaını düşünmüyorum, o kadar aptal olamaz. Daha hiçbir şey ortada yokken bu kadar sallamak anlamsız. Trabzonspor'a küsme zamanı değil birlik olma zamanı.

Yorum

• Ilk 5 sandik icin Usta gayet iyi oy aldi. Unutmayin biz zaferi son sandiklara sakladik.
          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Arkadaşlar sakin olun.Celil son sandıklardan çok oy alamaz.Usta ve Hacıosmanoğlu oylarını arttırır.Yani usta öyle veya böyle seçimi kazanacak.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ______________Ayvaz________________

__zeki____yumlu____aykut____moawad(akbaş)

___________ayman__hasan

____mertcan____oğuzhan______barış memiş

______________Ergin Keleş

*** Macit, Da silva, Jarro, Muzaffer, Mehmet Yılmaz, Çakıroğlu, Kulaçoğlu
              Tesislerde beni böcek ısırdı yoksa fena topçuyum diye Serafimovski'yi unutmayalım
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ihonun aday olmasi sizcede hekimoglunun oylarini bölmüyormuu? Bence bir ise yaracak gider ayak

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arif abi uye olurken bi imza atar misin bana

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Üye ol imza kolay
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• vay bee öze dönüyoruz demekki. geliyor hasanlar hüseyinler
                    hayırlı olsun sıradanlığımız gitti yine 3-5 yılımız.

Yorum

• ula öze dönüsünüzü ilce takimla yapsaniz ya, avrupada tanilmis Trabzonspor size ne lazim o zaman.

Ben Usta olsam bir daha aday olmam, istifa etseler bile olmam. Gelsinler yalvarsinlar batmadan. Ula ilk defa sevindim viziyon biri gelecek . Formlar olsun sistem olsun. Haxret ya. yeter bee, bir kerede biz hava atalim

Yorum

• Hekimoğlu gelirse takımın başına Giray Bulak mı gelecek..

Sövmeye şimdiden hazırlanayım o zaman

Yorum

• Hekimoğlu gelirse tepe tepe kullansınlar takımı lemiler özerler giraylar Allah beyin vermemiş verse böyle olmazdı. Usta da dengesiz ulan ne yapacaksın Trabzonsporu, al işte eldeki malzeme bu adamlar haz alıyor özerli yusuflu kadrolar yedikçe golleri. Ulan bir bıkmadınız be koca takımı bulakların tekelioğullarınıj oyuncağı yaptınız nasıl bir kafadır bu

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          trabzonspor

Yorum

• Bu arada ilk 6 sandiktan sonuclar belli olur diyenler burada degil mi ? Sonuc icin ne on goruyorlar ??
                            [MENTION=11753]coolank[/MENTION], [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION]
                            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• 5-10 sandıklarda da sarılar fazla gibi. Ben ümidi kestim şahsen. 10. sandıkta fark 150-200 olursa bundan sonra kapanmaz o fark bence.

Yorum

Çalışıyor...
                              X