Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hekimoğlu hos usta bence işin ustası gelmeliydi

Yorum

• iho nerelerde acaba?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Daha 15 sandık var durun bakalım.

Yorum

• Bir onceki secimi tek sandik (13 olmasi lazimdi) belirlemisti bunu unutmiyalim.

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İHO nasıl halen oy alabiliyor. Bu ne kadar derin Trabzon böyle..
            http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

• Benim zaten şuana kadar herhangi bir yarışta desteklediğim adayın kazanmışlığı yoktu..

Hekimoğlu hiçbir sandıkta kolay kolay fark yemez arkadaşlar umutları kesebilirsiniz

Yorum

• Artik kucuk beyinlere kaybetmelere daha fazla tahammul edemeyecegim Hekimoglu secilirse okkali bir kufurle bu foruma da Trabzonsporluluga da veda edecegim hele bi sonuc kesinlessin...
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok pis moralim bozuldu. Çöktüm diyebilirim.
                  Çökme çökme. Daha bir sürü sandık var. Bunlar yaşlı delegelerin oyları.
                  Ama son sandıklarda Hacinin etkisi var. Kime kayar oylar bilinmez.
                  Neyse ya çök

Yorum

• Nispeten yaş olarak daha genç üyelerin bulunduğu sandıklar son sandıklar. O sandıklardan M. Usta'nın fazla çıkma ihtimali daha yüksek.
                    Tek gerçek şu ki ilk 5 sandıktan Hekimoğlu'nun bu kadar oy almasını beklemiyordum(k).

Bekleyip görelim.
                    FxY

Yorum

• usta önümüzdeki sandıklara bakmalı...İHOnun beklediği 13-14-15 sndıklar belirleyici olur

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• kadırgadan izliyorum yine sarılar daha fazla görünüyor bu gidişat iyi değil. neyse hayırlısı olsun kötünün iyisi derler ya..
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• inşallah bu seçimden sonrada 13. sandığın yerini 2. sandık almaz
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            su hekimoglu gelirse bir daha izlemem ara veririm diyen arkadaşlara sesleniyorum siz Trabzonsporu ne için tutuyorsunuz seçim bitmedi ama ustada gelse yolu acık olsun derim yapmayın allah askına.
                            Trabzonlu olmayanlarla dalga geçer gibi seçim kampanyası yönetip, doğru düzgün proje konuşmayıp anca rakibine sallayan adamların yönettiği takımdan hayır mı gelir?

Yorum

• trabzonspor'u, trabzon'a bırakmanın vakti gelmiş demek ki.hayırlı olsun ne diyelim. sağlıcakla kalın. biz fazlalık yapıyormuşuz.

Yorum

• 15-20 sandıklar çok önemli
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                                X