Seçim sürecinin kaybedeni Açık ara Hakan Kulaçoğlu..Bukadar sempatisi olan adam bukadar sempatiyi antipatiye çevirmek için elinden geleni yaptı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Kemal hamlesi beni Hekimoğlu'ndan 1000 km uzaklaştırdı Usta iyi ki böyle bir şey yapmamış..Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Bir taraftar Atiila dilavera Ustanın basketbolda gecmisi var diyor twitterda
cevap= 10.000 tl için transfer yasagı gelmiş geçmiş.başka argüman bulun.
Allah kimseyi gecen yıl avrupada final,ligde yarıfinal oynamıs daha dun iki maç kala eurochallenge da gruptan çıkmayı garantilemiş basket takımını sırf kendi destlemediği aday diye başarısız ilan edenlerden etmesin..Zavallıca bir haraket ben okurken utandım rezil herif yazarken utanmadı mı acaba
Yorum
-
İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir taraftar Atiila dilavera Ustanın basketbolda gecmisi var diyor twitterda
Allah kimseyi gecen yıl avrupada final,ligde yarıfinal oynamıs daha dun iki maç kala eurochallenge da gruptan çıkmayı garantilemiş basket takımını sırf kendi destlemediği aday diye başarısız ilan edenlerden etmesin..Zavallıca bir haraket ben okurken utandım rezil herif yazarken utanmadı mı acabaÇocukluk günlerine dönüp şifreli güzel bir mesaj yollayalım "adidas" yaz gönder :P
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Olay'a şu açıdanda bakıyorum biraz. Eğer geçen seçim Muharrem Usta kazansaydı şike süreci benzer bir şekilde işleyecekti tahminim. Milletin paranoyası gerçek olacaktı. Usta'nın şikeyi örttüğü düşüncesine kapılan taraftar bu seçimde yüksek oranda Hacıosmanoğlu'nu destekleyecekti. Ve 2019 yılına kadar çöp olan bir lig yaşanacaktı. Ve İşin garibi o zaman İhocular başkan seçilse kupamız gelecekti Gittiniz şikeci Fenerbahçeliyi seçtiniz diye başkanlarını savunabilecekti. Bence 50.ci yıl süreci işliyor. Çok kötü durumda da olabilirdik gerçektenDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir taraftar Atiila dilavera Ustanın basketbolda gecmisi var diyor twitterda
Allah kimseyi gecen yıl avrupada final,ligde yarıfinal oynamıs daha dun iki maç kala eurochallenge da gruptan çıkmayı garantilemiş basket takımını sırf kendi destlemediği aday diye başarısız ilan edenlerden etmesin..Zavallıca bir haraket ben okurken utandım rezil herif yazarken utanmadı mı acaba
şike sürecinin popilistleri
He ek olarak Ölmüş adamın cenaze gününde bile ona hakaret edebilecek bir insanEn son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 04.12.2015, 00:28.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
birde sunu anlamiyorum 2 senedir Trabzonspor sponsoru yok 2 sene icinde iho nun adaylarinda hicmi biri sponsorluk yapamadi 1 sene bos gececegi yerde sponsor sponsor dur deyip para gelemedi yada diger is adamlarinda. Agaoglu misal yegenini destekleme aciklamasi vardi ozaman neden 2 sene icinde sponsorluk yapmadin kimden korktun.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta'nın gözlemlediğim bir eksikliği mevcut. Listesinde Trabzonsporlunun içine su serpecek bir isim yok. Yani hepsi eğitimli hepsi prof fakat malesef delege orada '' Bu adam varsa içimiz rahat olsun '' diyeceği bir adam sanırım listesine eklemedi.
Mesela '' Ali Kemal '' böyle bir hamle beklenebilirdi.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlay'a şu açıdanda bakıyorum biraz. Eğer geçen seçim Muharrem Usta kazansaydı şike süreci benzer bir şekilde işleyecekti tahminim. Milletin paranoyası gerçek olacaktı. Usta'nın şikeyi örttüğü düşüncesine kapılan taraftar bu seçimde yüksek oranda Hacıosmanoğlu'nu destekleyecekti. Ve 2019 yılına kadar çöp olan bir lig yaşanacaktı. Ve İşin garibi o zaman İhocular başkan seçilse kupamız gelecekti Gittiniz şikeci Fenerbahçeliyi seçtiniz diye başkanlarını savunabilecekti. Bence 50.ci yıl süreci işliyor. Çok kötü durumda da olabilirdik gerçektenOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi bir mesaj hak ediyor ama adam avukat başımız belaya girerÇocukluk günlerine dönüp şifreli güzel bir mesaj yollayalım "adidas" yaz gönder :P
Yorum
-
Muharrem Usta â€@2Agustos2017 2 dk.2 dakika önce
Değerli Trabzonsporlular. Zorlu Otel'de saat 14.00'de yönetim kurulu tanıtım toplantımız olacak. Hepiniz davetlimizsiniz...
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvukat değil. Hukukçu.(gereksiz bilgi)Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
Yorum