İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Luce konusunu da kesin görmemek lazım. Şimdi konuşunca olabilir vs diyor olabilir ama zamanı gelince işler değişebilir. Kaldı ki Muharrem Usta'yı "benim açımdan" en iyi başkan adayı kılan durum luce vs değil yöneticilik kabiliyeti, hitap yeteneği, tavrı, vizyonu vs.. Teknik direktör konusunda istikrara dikkat çekiyor.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen hafta Zorlu otelde dinlediğim konuşma ile birebir aynıydı şu an ki konuşması.Zaten performansını beğendim demiştim.2013 kongre konuşması inanılmaz ben merkezci bir konuşmaydı.Ve en az 100-150 kararsız seçmeni İho'ya kaçmasına sebeb oldu.
Bu vakte kadar katlandığımız başkanları, sıkıntıları düşündükçe Usta'nın ben merkezci konuşmasını garipsemiyorum.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta 2-3 Aday var, bunlardan birisi Lucescu dedi önceki Aciklamalarinda... Kisacasi kimseye bagli degiliz, ama kendisini begendigi icin ilk Aday o...
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleluceyemi baglı oldu şimdi trabzonspor lucenin acıklaması varmı bu konuyla alakalı suni gündem baska birşey degil.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın Usta şahane bir hitabet yeteneğine sahip. Oturup pasta tarifi anlatsa hepimiz sabahlara kadar dinleriz.
En ufak bir takılma filan yok. Oldukça akıcı bir şekilde ifade ediyor kendisini.
Sorulara anında ve o kadar güzel cevaplar veriyor ki sanki sorulara çalışmış ve cevaplara aylar öncesinden hazır. Beni en çok bu etkiledi.
Özgüven sahibi ve bunun hakkını da fazlası ile veriyor. Kendisini dinlerken heyecan duyuyorum.
Samimiyeti ise çok ayrı. Hedeflerini anlatırken bizleri de ortak ediyor konuşmasına.
Allah'ın izni ile Usta seçilecektir.
Ya seçilmezse ?
İşte orasını düşünmek istemiyorum.En son artvints tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 20:49.
Yorum
-
Şamil Ekinci'nin para cezalarını söke söke tahsil edeceğiz açıklamasına karşı Onur İncehasan kulübün gelenekleri bellidir. Yeni yönetimdekiler cezaları cebinden öderse, ben de cezamı cebimden öderim tarzında bir açıklama yaptı. Bu biraz Demirören'in kulüpte parası olan herkes hibe yaparsa ben de hibe ederim söylemine benziyor. Çok da haksız sayılmaz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu adami baskan secmezsek TS efsanesi biter, İho da Hekimoglu da ayni tip adamlar, vaadleri ve soylemleri ayni ama Usta da bariz kalite farki var. Hekimoglu gibi ego patlamasi yasayan adam asla baskan olmamali. Cakiroglu, Atasoy, Faruk Kanca, Ali Kemal Allah im şu heriflere oy atacagim diyenler var. Niye bunlara oy vereceksiniz cepleri dolsun diye mi ? Ts yeni İho lara kucak acsin diye mi ? Bu son sansimiz baska kongre olmayacak beyler bunu bilin.
Muharrem Usta inanilmaz pozitif ve tam hayalimizdeki baskan adayi. Yillardir suraya yazdiklarimizi soylemiyor mu ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır abi, kamp tesisi. Ayrıca hazır bi yermiş, nasıl bişeye...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Trapezunt hocam Usta alacak dedin valla şu adam alamazsa ağlarım herhalde)
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyibir lucescu ya kimse hayır diyemez ama eski heyecanı kalmadı.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlacak, alacak, alacak o kadar. Alacak, alacak, alacak o kadar. (Olacak o kadarın jeneriği canlandı mı kulaklarında)
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi arsasını tesis yaparsa, Trabzon'a sırtta taşınması gerek.
Yorum
Yorum