İlk olarak nbay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoğlu'nun listesinde H.KULAÇOĞLU yok...Son anda eklendi/katıldı diye biliyordum...
Hekimoğlu listesinde en çok istediğim ve beni o tarafa çeken en önemli faktördü, kendi adıma Hekimoğlu listesine olan sempatim azaldı.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaat 10 da açıklayacak..beyanat o yönde..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Valla hayatımda ilk kez bir başkana transfer konusunda güveniyorum. Uzun zamandır ilk defa diğer takımların ilgilendiği adamlarla uğraşmıyorum. İçim rahat yani Ustanın en iyisini alacağını Mbia yı bile satsa en iyisini alacağından eminim#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl yok dün tanıtım toplantısı yaptılar.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer ve grubu kimi destekliyor? Bilgisi olan var mı?...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün gazetenin birinde Hekimoğlu'nun listesi açıklanmış ancak H. Kulaçoğlu'nun ismi yoktu, ona göre yazmıştım, ancak gazetenin haberinde eksik olarak yazılmamış olabilir.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün gazetenin birinde Hekimoğlu'nun listesi açıklanmış ancak H. Kulaçoğlu'nun ismi yoktu, ona göre yazmıştım, ancak gazetenin haberinde eksik olarak yazılmamış olabilir.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlas Özdemir: Trabzonspor Basketbol Takımı'nın başkanlığını yapan ve 1. Lig'e çıkartan Mehmet Yiğit Alp, listede...
Yorum
Yorum