Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bach72 arkadaşımızın fikirlerini paylaşmıyorum ama bence üslubu rahatsız edici değil. Farklı görüşlere saygı duymazsak iho denen truva atından ne farkımız kalır? Sadece başkan adaylarından bahsederken asker arkadaşıymış gibi ismiyle hitap etmemesini beklerim.
    İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mesela hangi fikirler bunlar ?

Biz herhangibir fikir göremedik de ...
    Neyse

Ben bu işin tarafı olmak istemiyorum.

Hepimiz aynı saftayız. Kalp kırmak çok kolay...
    Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• 2013 de aidatını yaptıramadığı için oy kullanamayıp aidatını yatırarak bu kongrede oy kullanma hakkı kazanan 1790 delege sayısı doğru ise bu delegelerden İHO ya oy çıkmaz.

Yorum

• Bir zamanlar burada ustaya edilen laflar şunun falanci partinin adami demeler ona karşı ihoyu destekleyenler sempatik bulanlar vardı herşey nasılda değişti, insanlar haklı olarak şuan ustadan yana tavır alıyor bencede varolanlar arasinda en uygunu yinede burasi ekşi sözlük gibi azinligin dusunce portresini yansitmiyordur umarim zira iho veya digeri alirsa secimi ts bitmis demektir bu cok acik ve net.
        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
        Бургундия синий
        61

Yorum

• arkadaslar benim yorumlarim es geciyor olabilir bu yüzden tekrar deniyeyim bilmedigim icin pazar günü secim kac Saat sürecek yeni baskan pazartesimi aciklanacak yoksa nasil oluyor bu isler
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaslar pazar günü yeni baskan beli olacak öyle degilmi?? Saat kaclerde bitecek bu secim ve Saat kacte baslayacak yani kac Saat sürecek
            5'te sandıklar açılmaya başlar. Yalnız geçen seçimde 7 saatte saydılar. Bu sefer üye sayısının artmış olması da düşünülerek daha fazla kişiyle saydırmaları lazım...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

arkadaslar benim yorumlarim es geciyor olabilir bu yüzden tekrar deniyeyim bilmedigim icin pazar günü secim kac Saat sürecek yeni baskan pazartesimi aciklanacak yoksa nasil oluyor bu isler
              Geçen seçim gece yarısını geçmişti sayım. İnşallah bu sefer de aynısı olmaz.

Yorum

arkadaslar benim yorumlarim es geciyor olabilir bu yüzden tekrar deniyeyim bilmedigim icin pazar günü secim kac Saat sürecek yeni baskan pazartesimi aciklanacak yoksa nasil oluyor bu isler
                Gecen secim aksam saatlerinde belli olmustu. Bu secim farkli olmaz.

Verstuurd vanaf mijn SM-T230 met Tapatalk

Yorum

• Bir an önce gelse şu seçim artık. İbrahim Hacıosmanoğlu ile olan günleri atlayamıyor muyuz ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neyse

Ben bu işin tarafı olmak istemiyorum.

Hepimiz aynı saftayız. Kalp kırmak çok kolay...
                    Kalp kırma amacıyla sormuyorum bunu ... Desteklediğin Hekimoğlunu anlat bize , ne dir , ne yapar , kulüp için neler yapacak , nasıl yapacak bunu anlatın bizlerde Hekimoğlu hakkında fikir sahibi olalım , herşeyi kendinize saklamayın. ..

Ha bire Usta ya çatmakla birşey kazanılmaz bu fikir beyan etmekde değildir ... Biz bunları dediğimizde burası özgür bir platform istediğimi yazarım demek fikir beyanı değildir ...

Bunu yapan kişi veya kişilerin tek amacı forum sakinlerini rahatsız ederek mesaj kasmak. .. Bu ifadelerden başka bir anlam çıkmıyor ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Kuluçkaoğlunu ilk kez ömrümde izledim ve dinledim.Bana çok yapmacık ve içten pazarlıklı gibi geldi.Lafını bile etmeye değmez,onun için hiç bir kimsenin hekime oy vereceğini zannetmiyorum.

Yorum

• Herkes 5-6 Aralık tarihine kilitlenmiş ancak seçim için salt çoğunluk sağlanabilir mi? Sağlanamazsa bir hafta ya da on beş gün sonra seçim olur sanırım.
                        Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kalp kırma amacıyla sormuyorum bunu ... Desteklediğin Hekimoğlunu anlat bize , ne dir , ne yapar , kulüp için neler yapacak , nasıl yapacak bunu anlatın bizlerde Hekimoğlu hakkında fikir sahibi olalım , herşeyi kendinize saklamayın. ..

Ha bire Usta ya çatmakla birşey kazanılmaz bu fikir beyan etmekde değildir ... Biz bunları dediğimizde burası özgür bir platform istediğimi yazarım demek fikir beyanı değildir ...

Bunu yapan kişi veya kişilerin tek amacı forum sakinlerini rahatsız ederek mesaj kasmak. .. Bu ifadelerden başka bir anlam çıkmıyor ...
                          Oyyyyyy

Çok başka yerlerdeyiz.

Ben oyumu M.Usta'ya vereceğim. 1000 km yolu bunun için katettim. Çünkü mutlaka kazanması gerektiğini düşünüyorum. 1 oy 1 oydur.

Sadece herkesin bizimle aynı fikirde olmasını beklememek gerektiğini anlatmaya çalışmıştım.

Beş parmağın beşi bir değil.

İnsanın kendini anlatamaması çok kötü.
                          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Ama şunu da iyi biliyorum ki az ufku geniş olan delege Muharrem Usta'ya oy verir.Bu yüzden Muharrem Usta üzülerek söylüyorum ki benim gibi düşünenleri üzecek.Makus talihi yenmemiz gereken noktada yine derinliklere gömüleceğiz.Bu kaderimiz olmamalı.

Yorum

• cevaplariniz icin sagolun renktaslar demeki gece yarisi olabilir ilginc bir secim bizi bekliyor
                              umarim kavga dövüs olmaz olursa ertelenir belkide ??
                              pazar günü uyumak yok bize herseyin hayirlisi artik
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkes 5-6 Aralık tarihine kilitlenmiş ancak seçim için salt çoğunluk sağlanabilir mi? Sağlanamazsa bir hafta ya da on beş gün sonra seçim olur sanırım.
                                öle bişe yok.
                                21/22 çoğunluk sağlanamadığı için 5/6 aralıkta yapılacak.

Yorum

Çalışıyor...
                                X