Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kahvaltı tabağının dizaynı müthiş,ince bir işçilik hakim

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu biz sosyetetikmiz....

Trabzonluyuz....

Trabzonlunun kahvaltı masasında çay olur....

zeytin-ekmek-çay....

bu üçü mazhar-fuat-özkan gibi ayrılmaz üçlüdür....
      Subliminal mesajdır belki bilemeyiz

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kahvaltı tabağının dizaynı müthiş,ince bir işçilik hakim
        Ankara'da sınırsız çay ile 5 tlye veriyorlar bu kahvaltıyı
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Subliminal mesajdır belki bilemeyiz
          kabzımal sublimal bilmem ben
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gibi.

tesekkürler.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İHO suyu eve götürüp dolaba koysun seçimden sonra içsin. Lazım olacaktır.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Şu beyaz gömlekli bıyıklı arkadaş kim masada oturan?

Yorum

• Ts icin dusunenlerle (Usta)

Menfaatci, siyasi, kucuk olsun benim olsuncu, ayristirici, egocu, duygu sömürücü olan ve hayalleri yerel sınırlar ile birlikte 80 li yillarda kalmis olan Ts dusmanlarinin (Hekimoglu/İho)

Savaşına cok az kaldi... Usta kazanamazsa TS siradan anadolu kulubu olacaktir ve en az 10 yil kendine gelemeyecektir, genc nesil zaten Ts den kopuyor orta yas uzeri zaten kustu gitti. Stad ve takim artik siyasilere kalir, xxxogullari kulubu yonetir, İstanbul a net sekilde boyun egeriz ve zamanla yok olup gideriz...
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Az önce kahvaltımı yaptım. Şöyle çayımı yudumlayıp foruma bakayım dedim kahvaltımsı manzaralar gördüm.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu beyaz gömlekli bıyıklı arkadaş kim masada oturan?
                      şükrü kuleyn
                      divan kurulu üyesi
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• bu ne biçim kahvaltı menüsü ikeda bile 4.95 e daha cok çeşit var bi ikea kadar olamadın İho
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şükrü kuleyn
                          divan kurulu üyesi
                          Yani herkes takım elbise giymiş, sende giy bari...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hekimoğlu seçilirse de benzer bir korku yaşayacağız.
                            Bunun çok çok iddaalı ve ön yargılı olduğunu düşünüyorum...

Hekimoğlu listesinde İHO'nun hep karşısında duran ve onu hemen analiz edip ekibinden ayrılan bir kişi var...

Usta'yı aşırı derecede istemeniz Hekimoğlu nefretine sebep olmuş...

Bence bu talihsizlik...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Harbiden bu ortamda hala iğrenip kenara çıkmadan mücadele eden Ustayı tebrik etmek gerekiyor. Kolay kolat kimse bu insanların seviyesine inmeden kendi yolunda mücadele edemezdi.

Ama abi olur da Usta kaybederse çok pis taklaya gelecen yalnız
                              Boşa konuşmuyoruz işte. 6 ay öncede aynı şeyleri söyledim, ben tekrar ediyorum. Ortam yıllardır pis, Trabzonspor'a has bir durum değil. Misal, şimdi siz şuna inanıyor musunuz ki Trabzon'dan ve İstanbul'dan birileri Lucescu'ya haber göndermedi, gelme, demedi. Bu işin körüne bağlanmamak en güzeli, en temizi skor taraftarlığı.

Usta kaybederse, Usta kaybedecek miymiş ki?

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunun çok çok iddaalı ve ön yargılı olduğunu düşünüyorum...

Hekimoğlu listesinde İHO'nun hep karşısında duran ve onu hemen analiz edip ekibinden ayrılan bir kişi var...

Usta'yı aşırı derecede istemeniz Hekimoğlu nefretine sebep olmuş...

Bence bu talihsizlik...
                                Katılmıyorum, hemen analiz etme becerisi vardıysa neden yönetimine girmiş? Bence menfaat çatışması.

Yorum

Çalışıyor...
                                X