Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarın bazı isimleri açıkladığımda şaşıranlar olacak gibisinden bir cümle kurdu
    .

Yorum

• İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eyvallah
      7 Aralık sabahı Usta açacak dükkanı

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muharrem Usta : Yarın listemizi açıkladığımızda herkes şöyle düşünecek "kesinlikle bu yönetim bu işi başarabilir."
        algı yönetiyor

Yorum

• Yarın sabah 10:00'da açıklanacak liste.

Yorum

• Ya adam konuştukça ben mutlu oluyorum ne hale geldik lan
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bazi arkadaslar USTA. nin. asil oy verecek olan kongre uyelerine kendini fazla tanitamadigini belirtiyor sizce bu durum secimin sonucu nasil etkiler ?
              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Lucescu Shakhtar'dan sezon sonunda kesin ayrılırsa gelebilir diğer türlü ihtimal vermem. Yine de doğru bir hedeftir. Dün bir arkadaşımız Usta PR amaçlı kasıtlı yalan haber yaptırdı demişti. Olabilir olmaz demiyorum ama olmamasını umuyorum. Aynı şeyi Hakan Kulaçoğlu da söyledi hayal satıyor diye. Ama yarın öbür gün olur da Lucescu gelirse Hakan Hoca ne diyecek merak ediyorum...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Artik usta ismini duyunca bi tebessum oluyor bende

Yorum

• Usta kadırga tv de canlı facebook Serkan Genç arkadaşa soru yöneltelim

Yorum

• Celil Hekimoğlu'nun listesinde bulunan Sebahattin Çakıroğlu Ali Kemal Denizci dışında efsanelerin de kulüpte görev alacağını belirtti.
                      1 beğenme

Belli oldu efsaneler neden celil hekimoğlundan yana olduğu

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yarın sabah 10:00'da açıklanacak liste.
                        Hekimoğlu gibi tanıtım şeklinde mi yapılacak?

Yorum

• Celil Hekimoğlu'nun 3572 delegenin aidatını yatırdığının bilgisi var. Çok ciddi bir sayı bu. [MENTION=9130]trabzon[/MENTION] ... Esas usülsüzlüğü bu yapıyor diyorum kaç gündür ( eğer dopruysa tabi )

Yorum

• Ya adam konuştukça ben mutlu oluyorum ne hale geldik lan
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Usta'nın açık çek verdim dediği kişi Hekimoğlu'nun söylediği gibi Ali Sürmen değil Hayrettin Hacısalihoğlu'ymuş. Yalnız kendisi normal divan üyesi kurulda değil...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Muharrem Usta: Kim ne derse desin 2010-2011'de şampiyon olduk. Güçlü olabilseydik o kupayı çalamazlardı

Yorum

Yükleniyor...
                                X