Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Borç ile Şampiyonluğun hiç alakası yok.. Çok borcumuz var Şampiyon olamayız diyen arkadaş başka işlere sevdalık yapsın..

Şampiyon olman için gereken şey iyi bir kadro ve bu kadroya iyi bir Hoca ile bu kadronun maaşını ödeyebilmek. Yani senede 100 Milyon lira para akışı sağlayabilirsen bu borç da olabilir takım Şampiyon olabilir..

Takımın başarısı futbolcunun maaşına hocanın bilgisine bağlıdır..

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hakan KULAÇOĞLU'' Trabzonspor 200 milyon TL borçlu iken şampiyonluk vaat etmek ne kadar yanlış ise bugün 500.000.000 TL borçluyken şampiyonluk vaat etmek çok daha büyük bir yanlıştır.'' diyor ancak bugün şampiyonluk mücadelesi veren BJK, GS, FB nin 1 Trilyon üzerinde borcu olduğunu, borçsuz hatta kasasında parası olduğu söylenen Gençler Birliği'nin merdiven takım olmaktan öteye geçemediğini unutuyor.Bu söyleme göre Trabzonspor hiç bir zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olamayacaktır.
      İstanbul takımlarının o borcu çevirme potansiyeli senin yarısı kadar borcu çevirme potansiyelinin on katı, ayrıca Trabzonspor bir transfere 10 milyon 20 milyon vererek ancak batar, zaten batıyor da. Trabzonspor Hakan Bey'in söylediklerini hiç yapmadığı için bu halde zaten ve bu halde kalmaya devam edecek çünkü zihniyet bu

Yorum

• Bende USta ve Hekimoğlunun birleşmeyeceğini ve İHO'nun utanmadan sıkılmadan başkan olacağını düşünüyorum. Bize de yakışanı odur zaten. Hakan Bey gibi adamlar fazla gelir bize. Hakan Bey'e sallayanları 50 senedir sol iktidar yokken, sol partiler ülkeyi bu hale getirmiş gibi sallayanlara benzetiyorum. Takımın hali rezilden beter, belki ilk 15-20 senesinden sonra hiç Hakan Bey zihniyetinde biri tarafından yönetilmemiş, hep tam tersi paraya tapan beyinsizlerin elinde rezil olmuş ama halen yanlış olan oymuş gibi konuşulabiliyor. Devam edin efendim devam edin zaten devam edeceksiniz ve göreceksiniz. Ama bence seneye takıma Messi olmaz ama bi alt kademeden falan oyuncu da isteyin şampiyon yapacak doğru yol budur....
        En son evonon tarafından düzenlendi; 16.11.2015, 14:17.

Yorum

• sevgili dostlar....

Hacıosmanoğlu aday olmak için imza topluyor haberiniz olsun......
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Tecrübeli Yöneticiler, bu borcla'da sampiyonluga oynayacak bir takim yaratir. Zangin baskan olmasinada gerek yok. Sirket yönetmeyi becerebilen, islerini kendi uygun buldugu insanlara devredip, onlarla birlikte bir amaca ulasmak ugruna calisabilen her insan, bu takimi sampiyonluga oynatir. Trabzonsporuda bozan bu sisteme uymayan baskanlardi. Kulüp baskanligi, "transfer yapalim sampiyon olalim"dan ibaret degildir. Kulüp baskanligi kötü sonuclari iyi teknik direktörlere bileti kesebilmekde degildir. Bunu heralde en gec simdi görmüsüzdür. Simdiki yönetime baktimigizda, yaninizda amcanizin, dayinizinda iho Gibi syni sekilde yöneteceginden kuskunuz olmasin. Her Trabzonsporlu "transfer sart. bu teknik direktör ise yaramaz. Hani Kupa? vs" kafasindadir. Ihoya baktigimizda kiraathanelerde konusulan seyleri aynen uygulamis bir baskan görürsünüz. O yüzden bize artik konusan degil, isi bilen yöneticiler lazim. Borclari kredi cekerek toparlayan degil, takimi Teknik patrona emanet edip sadece borclarla ilgilenen, eritebilmek icin gecesini gündüzüne katip calisan yöneticiler lazim. Trabzonspor taraftarini, Trabzonsporun cikari ugruna maddi anlamda hortumlayan Yöneticiler lazim. Bize Trabzonsporu her anlamda markalastirarak ayricalikli kilacak ve Trabzonsporu herkese karsi diri tutacak yöneticiler lazim.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sevgili dostlar....

Hacıosmanoğlu aday olmak için imza topluyor haberiniz olsun......
              Dostum bu imza prosedürü nasıl? Kaç imza gerekir, imza verenlerin bir kıdemi olmalı mı yoksa rastgele herhangi bir üyenin imzası da olur mu? Diğer adaylar bu imzaları topladı mı ?
              Oscar CARDOZO
              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Hacıosmanoğlu aday o belli. Karşısındaki tek aday ve güçlü bir liste ile çıkılmalı.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dostum bu imza prosedürü nasıl? Kaç imza gerekir, imza verenlerin bir kıdemi olmalı mı yoksa rastgele herhangi bir üyenin imzası da olur mu? Diğer adaylar bu imzaları topladı mı ?
                  Tüzüğümüzün 41 maddesine göre Başkanlığa aday olmak için Genel Kurula katılmaya haiz üyelerden en az 150 sinin imzası gerekiyor.....

Adaylık başvuruları, ad, soyad, üye numarası ve hangi organa aday olunduğu belirtilmek koşuluyla liste
                  düzenlenerek yapılabileceği gibi bu unsurlara yer verilerek bireysel olarak da yapılabilir. Yönetim kurulu
                  başkanlığına aday olanlar, asil ve yedek aday listelerini ibraz etmek zorundadır. Başkan adayı bulunmayan
                  yönetim kurulu aday listeleri işleme konulmaz.
                  Başvuruda son gün, çoğunluk aranan birinci toplantı günü öncesi saat 18.00’e kadardır. Çoğunluk sağlanamadığı
                  için birinci toplantı yapılamamış ise adaylık başvurusunda bulunan Başkan adayları en son ikinci toplantı
                  gününden iki tam gün öncesine kadar listelerini son şekli ile Divan Başkanlık Kuruluna teslim ederler.
                  En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 16.11.2015, 15:04.

Yorum

• Kara cahille 2.sezon başlayacak anlaşılan.Final bölümünün adı "Trabzonsporun Sonu"

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• .....
                      En son elohim_61 tarafından düzenlendi; 16.11.2015, 16:24.
                      "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• Trabzonspor 5 - 6 Aralık 2015 Tarihlerinde Seçime Gidiyor...

İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan yeniden kazanırsa yeni yıldızlar görebiliriz, ben başkandan Pirlo hamlesi bekliyorum

ha diğer adaylardan biri olurda mucize eseri seçilirse Pirlo yerine alie şen kandil gibi oyuncular gelir
                        Edit:değmezsin
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan yeniden kazanırsa yeni yıldızlar görebiliriz, ben başkandan Pirlo hamlesi bekliyorum

ha diğer adaylardan biri olurda mucize eseri seçilirse Pirlo yerine alie şen kandil gibi oyuncular gelir
                          hasan, hakki..!!
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• mevcut başkan yeniden seçilse ve pirloyu alsa ne değişir. pirlo ile ligi 14. tamamlama başarısı gösteririz. böyle bir arsızlık nasıl mümkün anlamıyorum
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Ben son ana kadar Hekimoğlu ve Usta'nın tek liste ile seçime gideceğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben son ana kadar Hekimoğlu ve Usta'nın tek liste ile seçime gideceğini düşünüyorum.
                                Bu isimlere Hakan Kulaçoğluda eklenirse tam olur içimize tam sinerdi liste.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X