Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Volkan reddetti diye duydum ben.İhoyla çalışacak kişide en az onun kadar iş bilmez olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 16.11.2015, 00:52.
    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Lütfen konuları cevaplarken şahıslara ,topluluklara hakaret etmeden, aşağılayıcı sıfatlar kullanmadan mesaj yazalım. Bunları yapmadan da derdimizi ifade edebiliriz.

Gergin bir dönemde olduğumuzu ve bundan sonra daha dikkatli olacağınızı düşünerek ufak müdehaleler ile cezai yaptırım uygulamaktan kaçındım.

Ancak tekrarında ilgili prosedürü uygulayacağımdan şüpheniz olmasın. İyi forumlar.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Aklı başında ve derdi Trabzonspor olan hiç kimse bu cahil adamın listesine girmez.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İnşallah oylar bölünmez.
          İHO kabusu seçime kadar devam edecek.
          Yüzsüz adam, utanmadan hala aday oluyor.
          USTA-HEKİMOĞLU birleşsin. USTA Başkan, Trabzon şampiyon olsun.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Şuan için Celil bir adım önde.

Kongrede divan başkanının açıkladığı yeni oy kullanacak 462 kişi doğrudur. O açıklamadan max 500 demiştim.

Liste çalışması yapabilen, kongreyi bilen bunu kolayca anlar zaten.

Celil'i öne geçiren yegane adım Atasoy'un onunla hareket etmesidir. Bir de Celil başka çalışmalar da yapıyor şuan.

Ben Celil'in İHO döneminin benzerini yaşatacağını düşünüyorum.

Usta-Celil çekişmesi bakalım kimde kalacak.

İHO'nun şansı yok heyecan yaratmayın.
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi bu Kulaçoğluna oy vermeme olayı, bir zamanların Muhsin Yazıcıoğlunun başında olduğu BBP' ye benzemiş.
              Sağ tandeme yakın herkes kendisini seviyordu ama iktidar olamayacağını bildiği için oy vermiyordu.
              İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nesi eksik kulaçoğlunun.

Ya da nesi fazla...

wakitsiz
              Kendimi eleştirdiğim bir konu bu. Ancak o günün şartlarını düşünürsek yaptığım hala mantıklı geliyor.....

İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.61saat.com/futbol/muharre...i-h208567.html

Açıklamaları sizin için yeterli olur mu bilmiyorum ama okursanız sizi etkileyeceğini düşünüyorum. Bir de 500 Trilyon borç'u düşünmenizi öneririm. UEFA kapıya dayandı. İho sırf yıldız oyuncu alıcam diye yıllık korkunç garanti paralar futbolculara verdi ve o yüzden borç aldı başını gidiyor. Önümüzdeki 3 yıl TS'nin ekonomik açıdan çok disiplinli ve planlı yönetilmesi gereken bir süreç. Oy verirken bu koşulları düşünmek kanısındayım.
              Dediğim gibi iyi bir Trabzonsporlu olduğuna kanaat getirirsem oy verebilirim Usta'ya.....

İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Usta'yı tanımıyorsunda adamın ne iş yaptığı belli en azından,İHO'nun neyine vuruldun?

Ben mesala kulübe üye olmuyorum niye biliyor musun?
              Çünkü önüne gelen kulube üye olmuş,13.sandıkta oyunu satan mı dersin,Trabzonspor Başkanlığı yapıp bir İstanbul kulübüne üye olan mı dersin,3.sınıf çakma mafyanın kupayı alacağız demesine inananı mı dersin.

Yahu kongre üyesi olduğu halde şike yapan takımın avukatı bile var.
              Muharrem Usta başkan olsun ve gerçekten adam gibi adamları tesbit edip,geri kalanını kulüpten defetsin üye olacağım.Düşün İHO da kongre üyesi ben şimdi o adamla aynı statüyü nasıl paylaşırım?

edit:Haha şimdi gördüm kulübü İstanbul'a taşıyalım diyen embesil bile var.
              Sevgili Dostum

1-)iş adamı olmakla klüp iyi yönetilecek diye bir kesinlik yok..... Yani kimse cebinden paraları akıtmayacak. Bunlaı artık unutalım. geçti o devirler...

2-sponsor oldu diyorsunuzda bu adam Antalyasporada sponsor oldu yıllarca. Şimdi sponsor olmak bir ölçü ise bu adam Trabzonsporlumu Antalyasporlumu ?

3-fenerbahçeliliği ile tanınan doğuş grubu 10 yıldan fazladır klübümüze sponsor olmuş. şimdi bu Ferit Şahenki Trabzonsporlumu yapıyor ?

4-Usta geçen seçim döneminde yukarıdan atama ile gönderilen bir kişi idi. Bunu herkeste biliyor. Değil Muharrem usta yerine Bill Gates Usta bile olsa geçen seçimde Trabzonporluluğuna inanmadığım ve atama ile gelen bir adama oy vermezdim. Onun için verdiğim oyun o günkü şartlarda hala arkasındayım. bu konuda tek pişmanlığım var Hakan Kulaçoğlu abimizie bir oy borcum var... Oda sonradan oluşmadı oy verirken bile vardı içimde...

saygılarımla....
              En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 16.11.2015, 08:31.
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Tek dileğim hakan Kulaçoğlu'nun oyları bölmemek adına tarafsız kalması. daha önce dediğim gibi o nerdeyse benim ve benim gibi yüzlercesinin oyu oraya kayar..dengeli bir seçim olura aradan iho çıkar ve bu kulübü tarihe gömeriz..1 milyar dolar borç, herkesle kavga ve ptt ligi ve iflas..iho nun bizi götürerceği yer bu olur.kocelispor'a döneriz. Kulaçoğlu tarafsız kalsın yada kalmasın ama muharrem usta Hekimoğlu listesi birleşsin..
                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Hakan Kulaçoğlu 20 dakika sonra bir basın toplantısı yapacak... Bakalım neler söyleyecek.
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tek dileğim hakan Kulaçoğlu'nun oyları bölmemek adına tarafsız kalması. daha önce dediğim gibi o nerdeyse benim ve benim gibi yüzlercesinin oyu oraya kayar..dengeli bir seçim olura aradan iho çıkar ve bu kulübü tarihe gömeriz..1 milyar dolar borç, herkesle kavga ve ptt ligi ve iflas..iho nun bizi götürerceği yer bu olur.kocelispor'a döneriz. Kulaçoğlu tarafsız kalsın yada kalmasın ama muharrem usta Hekimoğlu listesi birleşsin..
                    Bende Hakan Abinin bir şekilde Trabzonspor yönetimine girmesi taraftarıyım.....

Onun gibi değerli insanlara ihtiyacımız var......

Yorum

• Sosyal medyada, Usta'ya karşı bir önceki seçimde yapılan fb ile sponsorluk anlaşmalarından dolayı vurma seansları yine başlamış.

Geçen seçimde yaptınız işte yeter, başımıza İho'yu sardınız.. Hala yapmaya devam ediyorlar.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hakan Kulaçoğlu 20 dakika sonra bir basın toplantısı yapacak... Bakalım neler söyleyecek.
                        Nerden takibedecegiz, bulamadım .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nerden takibedecegiz, bulamadım .
                          link vermek yasak yoksa yazardım buraya....

Yorum

• Hakan Kulacoglu , bu dönem başkan adayı olmayacağıni ve hiç bir listede de yer almayacagini söyledi.
                            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hakan Kulacoglu , bu dönem başkan adayı olmayacağıni ve hiç bir listede de yer almayacagini söyledi.
                              peki kimi destekleyeceğini söyledi mi ?

Yorum

• Hekimoğlu diyelim son anda vazgeçti,oyları kime gider acaba.

Yorum

Çalışıyor...
                                X