Hekimoğlu 1000 oy görecek sanırım. Oylar ciddi şekilde bölünecek. Hacıosmanoğlu paralı askerleri sayesinde tekrar başkan olacak diye korkuyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sanırım kongrede oy kullanma hakkı 9 bin üye var.7 bini oy kullanmaya gitse aday olursa şayet Hacıosmanoğlu Fazladan üye yaptırdığı yaklaşık 2 bin kişinin 1.500 tanesine lehine oy kullandırsa, bin civarında normal oy alırsa 2.500 civarı oy toplar diye düşünüyorum.Usta'ya önceki seçimde oy veren kesim kesinlikle yine vereceğini varsayarsak üzerine Hacıosmanoğlu'ndan gelen tepki oylarıyla beraber 2.500-3000 civarı oy gelebilir.Hekimoğlu ise Atasoy ve Kulaçoğlu'nun önceki seçimden getireceği toplamda yaklaşık bin oyun üzerine bin oy daha alır diye tahmin ediyorum.
Yorum
-
Al işte Trabzonspor'un sonunun başlangıcı bugündür.Hepimize geçmiş olsun.
Yüzyılın en kara cahiliyle Trabzonspor 50.yılını göremeden kapanacaktır.Aklı olan insanlar buna oy vermez ama işte satılık insanlar yüzünden koca bir kulüp kapanacak.
Sent from my iPhone using TapatalkTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoğlu 1000 oy görecek sanırım. Oylar ciddi şekilde bölünecek. Hacıosmanoğlu paralı askerleri sayesinde tekrar başkan olacak diye korkuyorum.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim profili olarak örnek veriyorum, bjk li gs li olalim demedim konuyla alakasi yok sadece herkesin "Bitti" dedigi bjk yi ayaga kaldiran yönetimi örnek gosteriyorum.
Önce futbol kulubunu adam edelimde sonra diger sporlarla ilgileniriz.Futbol kulubune baskan sececegiz... Fiko nun ne basarisi var, kupasi var mi ? sorusuna gelecek olursak... Adam bugunde soyledi, "Goreve gelirken benden 3 yil kupa beklemeyin" sözünü tekrar etti. Hayal satan birisi degil ve baskan oldugundan beri bjk nin geldigi nokta ortada, adam bide kendi stadini yapiyor, sponsorlar kapisinda yatiyor neden ? Cunku bjk marka degerini yukseltti.
Bunlari gormezden gelip "Ee hani kupa?" demek dogru degil. Takimi devraldiklarinda ellerinde koca bir enkaz vardi. Aynisini bizim yeni yonetimde yasayacak. Bjk Fiko ile kurtuldu, biz tarihimizin en kritik kongresini yasayacagjz. Şovmen veya dar zihniyetli insanlar yerine vizyon sahibi profesyonellere kulubu emanet etmeliyiz. Bu kongre ya Ts yi bitirecek yada efsaneyi ayaga kaldiracak olan kongredir.
Yorum
-
Çıkıp orada ne diyerek oy isteyecek çok merak ediyorum. "Kulübün batırdım daha yeni başlıyorum." mu diyecek mesela? Çıkıp alenen yalan söyleyecek milletin gözüne baka baka. Millette helal olsun bak demek böyle olmuş diyip hooop 180 derece dönüş. Bu memlekette proje veya vizyon kazanmıyor çok bağıran ve duygu sömürüsü yapan kazanıyor. Her alanda bu böyle..#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Rahat olun, ya Usta ya Hekimoglu kazanir... Haci'niin bazi oylari Usta'ya gider... Hekimoglu da saglam geliyor, ve eger Atsaoy + Kulaçoglu'nu yanina alirsa onlara verilen oylarin 80%'i de dogal olarak Hekimoglu'na gitse 1000 oy hazir simdidenTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Takımı Ptt 1.lige yollamadan rahat etmeyecek anlaşılan..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
iho sadece kendi üye yaptığı paralı askerlerinden oy alabilir.. önceki seçimde ona oy veren kimse artık ona oy vermez.. 13. sandık gibi satılmış üyeler de oy verse 1500- 2000 civarında oy alır.. bu seçimde rekor katılım olur.. delege tekrar iho seçilmesin hissiyatıyla bir adayda toplanırsa yeni başkan 3500-4000 gibi bir oyla seçilir.. ama yeni adaylardan biri de sonuncu olur bu durumda..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Muharrem Usta ya sıkı muhalefet başlamış bile yuh artık.
Ersin Gökalioğlu â€@ersingokalioglu 21 sa.21 saat önce Onların hedefi 2017 imiş asıl hedefleri bölmek! BİZLER hedefini Dün,Bugün ve Yarın için yapanlarlayız Birleşenler için varız
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım kongrede oy kullanma hakkı 9 bin üye var.7 bini oy kullanmaya gitse aday olursa şayet Hacıosmanoğlu Fazladan üye yaptırdığı yaklaşık 2 bin kişinin 1.500 tanesine lehine oy kullandırsa, bin civarında normal oy alırsa 2.500 civarı oy toplar diye düşünüyorum.Usta'ya önceki seçimde oy veren kesim kesinlikle yine vereceğini varsayarsak üzerine Hacıosmanoğlu'ndan gelen tepki oylarıyla beraber 2.500-3000 civarı oy gelebilir.Hekimoğlu ise Atasoy ve Kulaçoğlu'nun önceki seçimden getireceği toplamda yaklaşık bin oyun üzerine bin oy daha alır diye tahmin ediyorum.
Bunun haricinde, yorum mantikli, benim de tahminim az çok o yönde, ama Haci daha az oy alir ve çok büyük farkla olmasa da 3.ü olurTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikret Orman Akpli olmasaydı o koltukta duramazdı onu da biliyorsun dimi
Yorum
-
Bu da kendini bir şey sanıyor ya. Neyse.
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta ya sıkı muhalefet başlamış bile yuh artık.
Ersin Gökalioğlu â€@ersingokalioglu 21 sa.21 saat önce Onların hedefi 2017 imiş asıl hedefleri bölmek! BİZLER hedefini Dün,Bugün ve Yarın için yapanlarlayız Birleşenler için varız
Yorum
-
Acaba İstanbul'da yaşayan ne kadar üyemiz var? Bir sandıkta İstanbul'a kurulamaz mı? Hem katılım daha masrafsız ve zahmetsiz olur (doğal olarak da artar) hem de Hakan Kulaçoğlunu arayıp sizi getirip götürelim yedirip içirelim dedikleri gibi saçma salak olaylar yaşanmaz.
Bir salon kiralanır. Dev ekranlarda kongre konuşmalarına yer verilir. Çok mu imkansız bir olay bu?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
Yorum