Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kayyımin kongre kararını alması gerekmiyor mu. Bu ıho denen dingil bu hakkı nerden alıyor? O görgüsüz geleceğimizi de göz koydu.
    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

Sabah bir yorum okudum 6 aralıkta kongre olursa yargıtayın verdiği karar yüzünden seçilen yönetimde hukuksuz olacak.buda gene mahkeme gene kafa karışıklığı gene kaos ortamı demek.
      Divanın camianın şehrin büyükleri aydınları bu işe bir el atmalı olayı açıklığa kavuşturmalıdır.yoksa böyle çok kere yazarız buralarda.

Yorum

Sanırım bu karar dün verilseydi geçerli olurdu bugün yönetimin aldığı tüm kararlar geçersiz deniyor.. Bu yüzden tarihler vs değişebilir..

Yorum

Mühendisliğimizi stad konusunda tamamladık.

Sıra hukukta galiba Allah sonumuzu hayır etsin

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

Hayır anlamadığım nokta şu; Bu adamlara koca Trabzon camiasında ''Ne yapıyorsunuz lan siz ?'' diye hesap soracak bir yetkili merci yok mu ? Bizim kulübü kimler yönetiyor ? Daha önce hiç böyle usulsüz üyeydi vs.. derdimiz olmamıştı, bu kadar kolay mı 1000 kişiyi üye yapıp kongreye sokup oy kullandırmak ? Önceki başkanlar niye yapmadı bu işi ? Sadri Şener mesela bu işi yapsa İho zaten bugün başkan olmazdı, demek adam bu ufak detaylarla uğraşmamış ama İho nun yaladığı zihniyet tüm bu pislik işlerin kralı olduğu için bugün kulüp belediyespor a dönecek diye bir tarafımız tutuştu. Gitmede gitmiyorlar, takım şaka maka kümeye oynarsa ne yapacağız ?

Maç kaybettikçe para kaybediyoruz, Ekici ve diğerleri her geçen gün takımdan soğuyor ve takımda ciddi bir kaos havası var oyuncular da belli ki şaşkın ve sinirli... Kongre tarihi çok geç, o tarihe kadar bu belirsizlik bizim takımı yakar. Üstelik o kongreyle ilgilide sıkıntılar olacağı söyleniyor ki tablo çok net zaten.

Bu belirsizliği ortadan kaldıracak tek şey iho nun çekiliyorum demesi ama adamda cahil cesareti var uzun adam kesildi başımıza, arkasındaki koyunlara usulsüz üyelerine güveniyor ahkam kesiyor. Peki ne olacak bu gidişat, takımın yıldızları bavullarını hazırladı. Sivas ı yenemezsek takım kümeye yaklaşacak. Trabzon da taraftar bari bir şeyler yapsın şu Sivas maçı keşke iç sahada olsaydı. Nasıl tepki olmaz İho ya yaw aklım almıyor.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hakan Orhan'ı dinledim o bile kesin bir dille konuşamıyor. Bana göre şöyle olmalı böyle olmalı diyor...
              Konunun bilinen bir emsali olmadığı için kimse emin olamıyor...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

Kimse bu enkazı devralmak istemiyor anlaşılan, durum vahim..

Yorum

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimse bu enkazı devralmak istemiyor anlaşılan, durum vahim..

Yeni gelecek yönetimin yapması gereken şey ekonomiyi biraz dengelemek, yeni sponsorlar bulmak, imajı düzeltmek. İlk iş olarak kulüpteki fazlalıklar gönderilir, biraz kemer sıkılır. Elde kesinlikle potansiyeli olan bir kadro var, transfere değil ama iyi bir antrenöre ihtiyaç var. Eldeki kadro sezon sonuna kadar idare edebilir.

Ortada bjk örneği var, Fiko ve yönetiminin tarihi başarısı örnek alınmalı. Bjk batık kulüptü, müthiş iş başardılar ve kulübü dipten zirveye taşıdılar. Geldiklerinden beri profesyonel bir şekilde kulübü yönetiyorlar, Avrupa çapında bir yönetimleri var. Bize de aynısından lazım. Borcu eritebilecek durumdayız ama İho devam ederse veya o kafada biri gelirse 3 puanla ligde kaldığımız dönemlerden beter duruma düşeriz, bizi bu ülke yaşatmaz direk G.Rangers gibi 3 küme birden aşağı düşürürler.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Camiayı falan geçtim, Divan Kurulu ne yapıyor pardon?

Kimse hop demese bile bu derneğin bir Divan Kurulu var yahu... Ayıp değil mi?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

İyice kördüğüm haline getiriyorlar ki çözülemesin
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Bu seçimde de geçen seçimdeki gibi tüm sahtekarlıkları deneyecekler, her türlü oyunu oynayacaklar, salona sadece oy kullanacak olanları değil, kendi yalamalarını getirecekler.. Umudum yok.

Dilerim yanılırım
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Peki benim sorum şu olacak adaylardan Celil Hekimoğlu bu kukübe ne verebilir? Hiç bir fikrim yok kendisi hakkında. Hiç bir şey de duymadım.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yargıtayın kararı sonrası, Trabzonsporun gaspedilen yıllarının, yapılan usulsüzlüklerin, yanlışların, harcananların, uğratılan zararın ve en önemlisi kulübün prestijine verdikleri hasarın bir karşılığı olmalı ve tabi gayriresmi yollarla görev süresinin uzatılmasının vesaire, yaz yaz bitiremedim yaptıkları yanlışların haddi hesabı yok
                            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Bu kulübün kurtuluşu yeni neslin elindedir, lütfen ama lütfen kulübe üye olalım
                              "Üye başvuruları 1 Ocak – 30 Eylül tarihleri arasında yapılmakta olup, World özellikli kredi kartlarına 8 taksit yapmaktayız. Evraklarınızı mail olarak veya Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine gönderebilirsiniz." Üyelik işlerinden sorumlu hanımefendiden aldığım mail. ( Konuyla direk alakalı olmadığından özürlerimi bildiririm)

Yorum

Kulüp üyelerinin çoğunluğu sanırım Marmara bölgesinde.

Üyelerin iradesinin sandığa yansıması. 13 ve 14. sandık gibi. Blok oylar, entrikalar ve katakuliler sonucu etkilememesi için.

Bence İstanbul'da sandık kurulmalı.

Teamüllere ters olarak algılansa da kulüp yerel olmaktan öte.

Ulusal bir öge olduğu için değişime ayak uydurmalı, öncülük yapmalı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X