Geçen seçimde oylar bölünmüş, bu da var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
5-6 Aralik olursa 7 Aralik'ta Eskisehirspor macimiz var.
Cuma aksami Trabzona gelip Sali sabahi donmeliyim o zaman...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan KULAÇOĞLU
Emre AKSOY
Erdinç VARLIBAŞ
isimleri de geçiyordu
Tek aday olması sıkıntılı bir durum
Rekabet iyidir.
Bana sorarsanız abartılacak bir durum yok ortada. Kulüp mali açıdan kötü olsa da elde güzel bir kadro var. Bu kadroyla ligde güzel işler yapılabilir. Seneye Avrupada da başarılar kazanılabilir. Bu iyi kadro yeni başkan için güzel bir firsattır bence.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan KULAÇOĞLU
Emre AKSOY
Erdinç VARLIBAŞ
isimleri de geçiyordu
Tek aday olması sıkıntılı bir durum
Rekabet iyidir.
İho nun karşısına sadece 1 kişinin çıkması lazım, eğer bu sayı 3-4-5 diye giderse kulübe üye yaptığı binden fazla adamın oyuyla İho çok rahat başkan seçilir. Çünkü oylar bölünecek, İho sırf bunun için muhalefetin adayları artsın diye dua ediyordur. Bence başkanı Faruk Özak ve Sadri Şener ikilisi seçecek, şimdiki adaylar tırı vırı."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİho nun karşısına sadece 1 kişinin çıkması lazım, eğer bu sayı 3-4-5 diye giderse kulübe üye yaptığı binden fazla adamın oyuyla İho çok rahat başkan seçilir. Çünkü oylar bölünecek, İho sırf bunun için muhalefetin adayları artsın diye dua ediyordur. Bence başkanı Faruk Özak ve Sadri Şener ikilisi seçecek, şimdiki adaylar tırı vırı.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen seçimde 4236 kişi oy kullanmış. Kongre ise yine o sıkışık 1100 kişi kapasiteli 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılıyor. 7500 kişilik Hayri Gür Spor Salonu dururken, neden?
İlk toplantı yeri neden Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri?
Neden ilk toplantılarda çoğunluk sağlanamaz ve hep ikinci toplantıya kalır iş?
Acaba ilk toplantıda iş biter mi?
21-22 Kasım --- 5-6 Aralık. İki toplantı arasında neden bu kadar çok zaman var?
NEDEN?
kongre aç-kapa yapılır....
bu nedenle M. aLİ yILMAZ tesisleri olabilir...
evet geçen kongrede yer sıkıntısı fazlasıyla hissedilmişti. Onun için Hayri Gür salonu düşünülebilirdiEn son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 23.10.2015, 13:04.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Karar hukuken geçersiz kayyım atanması olacak şu anda mevcut yönetimin Trabzonspor üzerinde karar alma yetkisi yok... Ancak burası Türkiye ne olacak kestirmek biraz güç..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Kulüp 21-22 Kasım tarihlerinde Olağan Genel Kurul yapılacağını, çoğunluk sağlanamazsa 5-6 Aralık'ta ikinci toplantı olacağını açıkladı.
Ancak, hukukçulara göre yönetimin seçildiği kongreye dair kesinleşen mahkeme kararı gereğince, o kongrenin tekrar edilmeli.
Bunun yarattığı fark şu ki, mahkeme kararı gereğince yapılan kongrede, sadece o kongrede hakkı olanlar oy kullanabilecek.
Yani, yönetim idaredeyken üye olanlar oy kullanamayacak.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep öyle değil miydi Faik ? İlk gün fasa fiso ikinci gün seçim ( Yani ben böyleydi diye biliyorum)
benim için sorun olmaz evin yakını ama il dışından gidip gelenler ne olucakNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
Mahkemenin iptal ettiği bi önceki kongreyi ele alırsak bu kongre nasıl olağan oluyor. Olağanüstü olması gerekmez mi?Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahkemenin iptal ettiği bi önceki kongreyi ele alırsak bu kongre nasıl olağan oluyor. Olağanüstü olması gerekmez mi?
Yönetim güya 2,5 yılını doldurdu ve normal yoldan kongre kararı aldı...
Bu yolla mahkeme kararınıda hiçe saymış oluyor.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahkeme kararına göre Kongre kararı alınmadı.....
Yönetim güya 2,5 yılını doldurdu ve normal yoldan kongre kararı aldı...
Bu yolla mahkeme kararınıda hiçe saymış oluyor.....
Ek olarak sorayım. Kongre salonuna girmek için sadece üyelik yeterli mi?Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
Yorum