Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usta o parayi hibe etmez tabiki bunu kimse yapmaz. Trabzonsporun ismini degismez, cok tepki gorur.

Bence uzun sureli bir gogus reklami ile o parayi Trabzonspora verir. Bununda kendisine getirisi buyuk olur cunki o sirket ismi formalarimizla ozlesmis olur. Besiktas - Beko, Liverpool - Carlsberg gibi.

Tuncay Bekiroglunu tekrar gormek iyi olur. Konusma tarzi ve uslubu coktandir gormedigimiz birsey yoneticiler arasinda.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      * Hekimoğlu'nun işiyle ilgili mevzu dışarda başarılı olabilmek diye birşey duydum,bence çok saçma esas mevzu Trabzonda başarılı olabilmek çünkü o daha zor

* Şimdi Kocaeli de mi başarılı olma ihtimalin fazla Trabzon mu ?
      Trabzon'da kalmak yılda 15 milyon zararımıza dedi.

Lojistik masraflar nedeniyle.
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ozaman kusura bakmasın günahını aldık
        Boşver kardeş onun günahı almakla bitmez, iho bir o iki.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Usta son seçimi kaybettikten sonra bir daha aday olmama gibi bi duruşu vardı ve hekimogluda bu yüzden bir dahaki başkanlık secimi icin kolları sıvadı ve Şu an geri adim atmak istemiyor bence benim gorusum bu
          Bu söylem Hekimoğlu tarafından söylendi ve şehir efsanesi olarak yayılmaya devam etti. Hatta siyasi iktidar değişirse Usta aday olmayacak o yüzden 1 Kasım seçimlerini beklediğini söyleyecek kadar düşenler de oldu.

Bir daha aday olmayacak diyen adam seçimden 5 ay sonra verdiği röportajda üstüne basa basa ben tabii ki adayım diyor.

Hekimoğlu'nun 1 yıldır çalışmasını takdir ediyorum ama dünyanın hiçbir seçiminde başkanlık ilk aday olanın hakkıdır şeklinde bir mantık yürümüyor. Ama Hekimoğlu grubu başından beri bu söylemle hareket ediyor. Usta birleşme için sadece beni ve Ahmet Çubukçu'yu davet ettiler söylemine açıkçası başta inanmıyordum. Bu kadar komik bir teklif olmaz diyordum ama Çakıroğlu bunu bizzat kendisi teyit edince gerçek olduğunu anladık. Hakan Hoca bile yanına 2 isim alarak Hekimoğlu'nun yanına katılmışken, Usta'ya önce sadece Ahmet Çubukçu ile sonra tek başına gel demek izan dışı...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunu söyleyenlerin dünyadan haberi yok...

Muharrem Usta zaten normal şartlarda aday olmuyor!

Başkan olmak istediğini de, zannetmiyorum. Kendisine ''bu kadar borcu olan bir kulübe neden başkan adayı oluyorsunuz?'' diye sorulunca, ''bende bilmiyorum neden buradayım'' diye cevap vermişti.

Kısacası iktidar iho'ya ''bu kulübün başkanı sen olmak zorunda değilsin, bu kulübün bir başkanı olacaksa bu Muharrem Usta olmalı'' mesajını verdi...

Artık anlayan anladı, anlamak istemeyen kulübe yaptığı üyelere güvenerek aday oldu!
            ihonun iktardan böyle bir istek karşısında buna rağmen başkan adayı olabileceğini sanmıyorum

Yorum

• Usta'ya yine siyasetten vurulmaya başlanmış. Yersen..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada foruma hoş geldin
                eyw saolasın önceden de burdaydım da karışık işler onlar kovdu ben bacadan girdim biraz yüzsüzlük ediyorum ama derdim trabzonspor.Trabzonspor içinde yüzsüzlük yapmayacaksak başka ne için yapıcaz

İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Boşver kardeş onun günahı almakla bitmez, iho bir o iki.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Buradaki çoğu kişi öyle düşünüyor ama delegenin önemli bir kısmının; eş, dost, akraba, bedava bilet vs. gibi etkenlere göre oy vereceğini hesaplarsak Usta'nın işi biraz zor bence. Hekimoğlu'nun listesi tam o kıvamda çünkü.
                  Dediklerine katılıyorum önemli olan eskileri etkilemek. Bugün zaten delege olupta Usta'nın plan projelerini görmezden gelenleri direk olarak kulüpten çıkarı var, nemalanacak ki diğerlerine oy verecek gözüyle bakıyorum.

Usta kulübü lokallikten alıp global yapacam diyor, projelerinide bir bir açıkladı. hepsi makul mantıklı şeyler. kalkıpta fenerle ilişkileri düzeltecez, ona ot buna börtü böcek verecez diyerek, 50 milyon hazır seçin anında vereyim diyen bir başkan adayı (çıkarı görüyor musunuz? her türlü ego, ben merkeziyetçilik var) bizim ne kadar aleyhimizde olan yazar varsa ayaklarına giden, bir de 'Bizim Ibrahim saf çocuktur iyi çocuktur ama sokaktan geldiği için yol yordam bilmez. Onun tecrübe ve birikimi bu kadarına yeterlidir' bir Ihomuz var.

Bunları görmek için maalesef mürekkep yalamak gerekiyor işte. Ben önceden hiş kimsenin eğitimine takılmazdım üniversite okumak bir etiket işidir, hala daha öyle benim için. önemli olan kendini yetiştirmektir ama Iho resmen o düşüncemede tecavüz etti.

Valla oy kullanacak tanıdığınız, yakınınız, eşiniz dostunuz varsa döve döve Ustaya verdirin. Iho'nun ırzına geçtiği bu harebeyi günü birlik kısa vadeli hedeflerle yönetecek bir yönetimi bu kulüp bir daha kaldıramaz. buna maddi manevi gücü kalmamıştır Trabzonsporun.

Yorum

• * Birleşme olsaydı çok güzel olurdu ki bende burda Hekimoğlunu çok ağır eleştirdim ama sonra biraz haksızlık ettiğimi öğrendim bilmediğimiz çok şey var neyse şuda var oy hakkım yok ama bin tane oy hakkım olsa hepsini Muharrem Usta'ya atardım o ayrı tabi
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Usta siyasetin adayı ama ne hikmetse seçime en iyi o hazırlanmış. Ne hikmetse en somut projeler onun, ne hikmetse "yöneticilik" anlamında en güçlü liste onun. Lucescu da siyasetin adamı zaten

Yorum

• AHMET ÇAKAR GS İÇİN NE DEMİŞTİ,,,,

dygun diye başkan adı olmaz diye (son iki başkan )
                        bizdede oğlu diye başkan olmaz...okadar
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Başkanımıza operasyon yapılıyor diyen ihocularla, usta "proje adayı" diyen zihniyet aynı kafa yapısına sahip. Her iki taraf da fazla komplo teorisi filmi izlemiş insanlardan oluşuyor kimse kusura bakmasın.
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• AHMET ÇAKAR GS İÇİN NE DEMİŞTİ,,,,

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Hekimoglu gelecekse secim yapmiyalim iho bana gore hekimoglundan daha iyi insallah pazar gunu usta secilir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                AHMET ÇAKAR GS İÇİN NE DEMİŞTİ,,,,

çakıroğlu, kulaçoğlu, hacıosmanoğlu, hekimoğlu, usta.

her anlamda farkını koyuyor adam. bu arada üstekilerin hepsi kendi başına hareket eden farklı kafada başkan adaylarıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X