Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usta'nın listesi coşmuş okuduğum kadarıyla.
    Ama Hekimoğlu'nun listesi Adem'in dediği gibi oy odaklı yüksek potansiyel.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muharrem Usta'nın yönetimiyle inşaatçılardan CEO'lara da geçiş yapıcaz inşallah. Bu da bir nevi yönetimde sınıf atlamaktır

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Kuyumcular da yok galiba.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Biz avrupa da yasayan Turkler olarak, Turkiye'ye geldigimiz zaman yabancilik cekeriz (ben sahsen oyleyim).
        Trabzon'da yasayan ve Trabzon'da yasamayan arasinda ayni benzerlikler goruyorum bu secim surecinde.

Bizler sanki Turk degilmisiz muamelesi goruyoruz ve bu secim surecinde ise Trabzon disinda olanlar ise Trabzonlu degil gibi lanse edilmeye calisiliyor.

Deginmek istedigim nokta ise, zaten biz Turkler avrupa'da dislaniyoruz ve Turkiye'ye geldigimiz zaman o dislanmaya yakin bir goruntu olusuyor.
        Zaten biz Trabzon olarak, Trabzonlular ve Trabzonspor olarak dislanmis hissediyoruz. Bu yetmiyormus gibi kendi insanimizi da disliyoruz.

Benim aklim almiyor. Hem yakiniriz dislaniyoruz diye, hem birbirimizi dislamaktan geri kalmayiz.

Yorum

• Listelerin son şekli sanırım böyle.

Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• Usta'nın listesin de seçim kazandırmak için yapılmış bir hamle yok gerçekten, açıklamalarıyla birebir uyuşuyor. Evet baktığınız zaman büyük baş eksikliği var gibi görünüyor ancak gerçekten çok profesyonel insanlar olduğunu düşünüyorum neredeyse hepsinin. Zira yedekler bile rüşdünü ispat etmiş kişiler bence.

Yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi, Hekim tarafın da uyumsuz ancak oy kazandıracak üyeler, Usta tarafın da uyumlu ve profesyonel ancak oy getirisi az olacak üyeler var.

Umarım sonuç bu sefer profesyonellik olur..
            Sadece Trabzonspor..

Yorum

• HEKİMOĞLU ilçe ilçe dernek dernek hangi isim bana daha çok oy getirir diye bir yıldır düşünürken USTA nasıl bir liste birlikte çalışabilir ve nasıl daha çok hizmet verebilen bir liste kurabilirimin planlarını yapmış.
              İnşallah şu listeyi harcamaz oy verecek Trabzonsporlu'lar.
              TRABZONSPOR

Yorum

• O değil de listelere 1-2 kadın aday yakışırdı. Koskoca Trabzonspor bir kadın yönetici adayı çıkartamıyor mu ?
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam da zaten bir kulüp yönetmiyor mu? Hani hedefi önce Altınordu olmak ve süperlige çıkmaktı? 2020'de şampiyon olacaktı hesapta. O iş noldu acaba?
                  Hekimoğlu Doğanspor un yoneticisi ve sahibi Celil Hekimoglu. )) Oflu Hoca filmindeki Doganspor. Yerel amatorde. Hekimoglu nun pilot takim pilot takim dedigi budur, sonra sasirmayinda.

Filmden bir replik;

"Bizum simgemuz nedur ? Dogandur, dogan nedur ? Kuştur, peki niye bizum simgemuz daha iffetli hayvan olmasun, bundan boyle simgemuz ayıdur. Muteaahhit Ahmet bu ayiyi sizler icin getirdi." )))
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biz avrupa da yasayan Turkler olarak, Turkiye'ye geldigimiz zaman yabancilik cekeriz (ben sahsen oyleyim).
                    Trabzon'da yasayan ve Trabzon'da yasamayan arasinda ayni benzerlikler goruyorum bu secim surecinde.

Bizler sanki Turk degilmisiz muamelesi goruyoruz ve bu secim surecinde ise Trabzon disinda olanlar ise Trabzonlu degil gibi lanse edilmeye calisiliyor.

Deginmek istedigim nokta ise, zaten biz Turkler avrupa'da dislaniyoruz ve Turkiye'ye geldigimiz zaman o dislanmaya yakin bir goruntu olusuyor.
                    Zaten biz Trabzon olarak, Trabzonlular ve Trabzonspor olarak dislanmis hissediyoruz. Bu yetmiyormus gibi kendi insanimizi da disliyoruz.

Benim aklim almiyor. Hem yakiniriz dislaniyoruz diye, hem birbirimizi dislamaktan geri kalmayiz.
                    Benim bir kaç gündür eleştirdiğim ve çokca tepki aldığım bir davranıştır maalesef.....

Halbuki gurbetteki insan daha çok bir şeyler yapmaya çalışır. içi özlem doludur.
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Usta'nın listesin de seçim kazandırmak için yapılmış bir hamle yok gerçekten, açıklamalarıyla birebir uyuşuyor. Evet baktığınız zaman büyük baş eksikliği var gibi görünüyor ancak gerçekten çok profesyonel insanlar olduğunu düşünüyorum neredeyse hepsinin. Zira yedekler bile rüşdünü ispat etmiş kişiler bence.

Yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi, Hekim tarafın da uyumsuz ancak oy kazandıracak üyeler, Usta tarafın da uyumlu ve profesyonel ancak oy getirisi az olacak üyeler var.

Umarım sonuç bu sefer profesyonellik olur..
                      Bizim en büyük sorunumuz kurumsallaşma zaten. Bunu da oy getirecek isimlerle değil profesyonellerle yapabiliriz.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Mehmet Yiğit Alp - Eski Trabzonspor Basketbol Takımı Başkanı
                        Tuncay Bekiroğlu - MAN Ceo'su
                        Emre Aksoy - Zağnosspor Kulübü Başkanı (eski başkan Adayı)
                        Prof. Dr. İsmail Yüksek - Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü
                        Prof. Dr. Asım Ören
                        Suat Şen - Eski 1461 Trabzon kulübü başkanı
                        Erhan Çimşir - İş adamı (Hüseyin Çimşir'in kardeşi)
                        Yiğit Oğuz Duman - Eski TAV Airpots, Turkcell Superonline İnsan Kaynakları Müdürü
                        Nevzat Aydın - yemeksepeti.com'un eski sahibi (CEO)
                        İş Adamları:
                        Önder Bülbüloğlu
                        Coşkun Bülbül
                        Gencağa Meriç
                        Orhan İlarslan
                        Gökhan Saral
                        Özer Bayraktar
                        Adem Beder
                        Fatih Vardaloğlu
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Hani ihocuğumun listesi nerede?

Yorum

• Adam itünün rektörünü almış listeye, dağılın beyler tartışma bitmiştir.

Yorum

• İsmail Yüksek hamlesi mükemmel gerçekten,kendisi tam bir bilim adımı fazlaca yararı olur takımımıza.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O değil de listelere 1-2 kadın aday yakışırdı. Koskoca Trabzonspor bir kadın yönetici adayı çıkartamıyor mu ?
                                Ben de onu yazacaktim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X