Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan Artan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim bütün bu konuşmalardan anladığım;

Luce ile prensipte anlaşıldı. Biz hemen gelsin istiyoruz ama hocanın tazminatı var. Tazminat ödemek istemiyoruz. Takımın mevcut yönetiminin teknik direktörlere ödediği tazminatlara laf ederken birde başka takımlara tazminat vermek psikolojik olarak maça yenik başlamak, ilk dakikadan golü yemek demek.

Tazminat işi halledilsin hemen olur Lucescu. Fakat olmazsa B planı da yok değil tabiiki. Artık bu isim Antic mi olur, Schaub mu olur, Olsen mi olur bilemem ama sanırım bu üstü kapalı lafların esas adresi Lucescu.
    Yani abi zamanlama kötü oldu, Lucescu kesin gelecek ama dediğin gibi, tazminat vs. Burada bir karar vermek durumunda kalacaklar, ne karar verirlerse versinler yanlış karar verdiler demem. Ama dediğim gibi ben başka bir hocayı tercih ederdim gibi geliyor. Ki anladığım, anlaşılacak olan hoca en az Lucescu ayarında olacak ki Lucescu'dan vazgeçsinler.

Bir tarafta vaadedilen teknik direktör skalası Giray Bulak ile Ertuğrul Sağlam arasında, diğer taraftaki skala Lucescu ile başlıyor, ucu belli değil.

Yani, şu adam seçilmezse babam seçilmemiş gibi üzüleceğim.

Yorum

• İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali Çilde çalışmaya başlamış dört bir yandan saldırı..

Lucescu habertsye konustu Sabrı iyice taşmış )

http://www.haberts.com/trabzonspor/l...ti-h42348.html
      Alttaki yorumlara bakılırsa başta takımın adını metalist yazmışlar ))

Yorum

• Boşuna ümitlenmeyin FARUK ÖZAK ve tayfası kazanacak!
        "Aday değil" diyecek kadar saf olmayın lütfen. Biliyorum.
        En son poetricus tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 21:15.

Yorum

• İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Çilde çalışmaya başlamış dört bir yandan saldırı..

Lucescu habertsye konustu Sabrı iyice taşmış )

altta önce takımı doğru yazın gibi yorumlar var.heralde metalist yazmışlar shakthar yerine.

Yorum

• Trabzon haber, Trabzonspor haberleri, en güncel transfer gelişmeleri, son dakika yeni yayınlar, spor haberleri, maç sonuçları, süper lig puan durumu, canlı yayın, haberts.com sitesinden okunur

Allahım yaptıkları habere bak iyi güldüm..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beylikduzu-buyukcekmece iki yerinde belediye baskani trabzonlu ikisinde birisi hatirladigim kadariyla ekrem imamoglu trabzona arsa sozunu vermisti diye hatirliyorum ama yaniliyor da olabilirim..

buyukcekmece-beylikduzu-gaziosmanpasa-uskudar-kadikoy 5 ilcenin belediye baskani trabzonlu..usta bunlardan bisi koparmasi lazim lobisi gucluyse.
              Ki koparmış gibi görünüyor, hayırlısı inşallah...

Yorum

• Ben bu sene osmanlı spor maçından beri cesaret edip maç izleyemeyen biri olarak. İHO açıklama yapmasada rezil olmasak diye dua eden biri olarak. Usta gelirse ilk isim tsclupa gitmek olacaktır.

Birileri para kazansın diye çıkan Pasolig yüzünden stata gitmiyorum(karinca misali sisteme tepkimdir)Ama usta gelirse seneye kombine mi alsam diye düşünüyorum. Adam bana prensiplerimi sorgulatti resmen

Yorum

• Kulacoglu net sekilde iho secilmeyecek diyor
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaş ne yavşak insanlar var ya utanması olmayan insanlara herşeyi söylemek serbest olmalı bence.
                    Diğer projeleri de yalan diye haber yapmışlar şerefsiz haysiyetsiz onursuz beş paralık insanlar .. .Renktaş sen şu facedeki FIRTINA grubuna bi yıkama yağlama yapsana sen iyi anlıyon o işten . ben atıldım gruptan .

Yorum

• Lucescu sezon sonuna kadar yatmasın. Takımı izlesin, tespitler de bulunsun. Vahid Hoca'da ki gibi sorun yaşamayalım.

Yorum

• Asıl komik olan sitelerindeki ankette İ. Hacıosmanoğlu'nun 12 bin küsur oy almış olması...

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Allahım yaptıkları habere bak iyi güldüm..
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Boşuna ümitlenmeyin FARUK ÖZAK ve tayfası kazanacak!
                          İnşallah.
                          Ağzınızdan bal akıyor.
                          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Kulaçoğlu'nu 3-4 dakika dinledim Usta ile kıyaslayamadım bile
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Boşuna ümitlenmeyin FARUK ÖZAK ve tayfası kazanacak!
                              Ömer hocam, Faruk Özak Usta'yı destekliyor diye biliyoruz. Ama siz ümitlenmeyin yazmışsınız. Kafam karıştı şimdi [emoji53]
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• C-Vat "demek ki dedikodu iyi çalışıyor" diyor. Allahım sana geliyorum. Yarabbbiiiimmmm!
                                istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

Yükleniyor...
                                X