Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ulaş Özdemir â€�@ulas_ugras 17 sn.18 saniye önce
    Trabzonsporlu futbolcu Hüseyin Çimşir'in kardeşi işadamı Erhan Çimşir listede...

Vay bizim akraba da ustanin yonetiminde

Bu arada onur kivraga benzerligi dikka cekiyor erhan abinin
    LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son Onur Keskin tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 11:00.

Yorum

• Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 28 sn.29 saniye önce
      Zağnosspor Kulübü Başkanı Emre Aksoy, işadamları Önder Bülbüloğlu, Coşkun Bülbül, Genceğa Meriç, Orhan İlarslan, Gökhan Saral listede.
      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muhtemelen Akçaaabat Sebatspor'da başkanlık yapan, daha sonra Yalıspor'u satın alıp Akçaabat FK'yı kuran Zeki Öztürk
        nasıl biridir ki,bilgi var mı?
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Önceki seçimde başkan adayı olan Emre Aksoy listede.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 40 sn.40 saniye önce
            Prof.Dr. Asım Örem, işadamları Özer Bayraktar, Adem Beder ve Fatih Vardaloğlu listede...
            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Oha Emre Aksoy'u da almış listeye

Bu olmadı Usta
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bazı hamleler de stratejik Olmalı, sadece seçimi kazandıktan sonra nasıl yönetirize değil seçim kazanmaya dönük rakibin oyunu bölmeye Yönelik hamleler de bulunmalı.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yiğit Oğuz Duman listede..
                  Sebebini bilmiyorum ama geçen yıl T AV'dan gönderilmişti.
                  Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Tam liste açıklandığında yönetimdekileri yaptığı işlerle birlikte bir açıklama ile yazarsanız çok iyi olur
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Emre Aksoy olmadı
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Hepimizin ortak paydası Trabzonspor sanırım bu konuda hem fikiriz
                        siyasi parti tutar gibi başkan adayı tutmayız herhalde öyle düşünüyorum başkanlığa babamın oğlu aday olsa düşünmeden oy vermem başka bir Trabzonspor yok biliyorsunuz
                        onun için oturup kim ne yapabilir onun hesabını yapmalıyız

*Mevcut başkan : girmek bile istemiyorum ne yaptı ki bundan sonra ne yapacak kendinin reklamından başka hiç bir şey yapmadı bir zamanlar MAY televizyonlarda takım kötü olabilir ama dört büyükler arasında en iyi başkan Trabzonsporun başkanıdır dediğini kulaklarımla duyan biriyim megalomanlarla uğraşma vakti geçti düzgün adamlar lazım

* Hekimoğlu : Bilemiyorum sanki bu yükün altından kalkamayacak gibi gözüküyor mevcut başkan örtülü mörtülü bir yerlerden bir şeyler bulup veriyordu sanki bu onları da bulamayacak tamamen küçülmeye gideceğiz gibi geliyor bana

* Usta : Bu adama büyük haksızlık yaptık akp nin adayı diye üzerini çizdik geleni biliyorsunuz işte çok fazla umut bağlamak istemiyorum ama kötünün iyisi gibi gözüküyor
                        @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emre Aksoy olmadı
                          Stratejik derinlik

Yorum

• Her şey konuşuldu en son listeleri bir görelim bakalım diyenler vardı. Alın size liste. Liste gibi liste.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Muharrem Usta'nın tam listesi arkadaşlar....

Muharrem Usta'nın listesi şu isimlerden oluştu:

ASİL

Mehmet Yiğit Alp
                              Asım Örem
                              Emre Aksoy
                              Coşkun Bülbül
                              İsmail Yüksek
                              Nevzat Aydın
                              Zeki Öztürk
                              Gençağa Meriç
                              Ahmet Çubukcu
                              Suat Şen
                              Ali Rıza Egemen
                              Orhan İlarslan
                              Önder Bülbüloğlu
                              Gökhan Saral

YEDEK

Tuncay Bekiroğlu
                              Özer Bayraktar
                              Ahmet Uğur Zihni
                              Yiğit Oğuz Duman
                              Asım Beder
                              Fatih Vardaloğlu
                              Erhan Çimşir
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Emre Aksoy u tahmin etmistim cunku Usta lehine yazilar yaziyordu, İho dan nefret ediyordu.

100-150 de oyu var adamin, niye begenmediniz ? Son kongrede Dortmund olacagiz diye gaza gelip aday olan kisiydi diye hatirliyorum. )) Basarili genc isadami diye hatirliyorum, sadece oya yonelik degildir bence vardir bir numarasi..
                                En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 11:06.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X